LG G Flex Ülkemizde Satışa Sunuldu.

Sponsorlu Bağlantılar

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
LG g flex konusunda başka marka ve model telefon öven mesajı şikayet ettim sayın admin. Lütfen konu ile alakasız mesajları yeniden kontrol ediniz. Rica ediyorum.

Kardeşim adamın biri durup dururken Lumia 620 giriş seviyesi dedi ben de gerçekleri söyledim. Kaldıramıyorsan, buyur, buton orda.

O halde senin attığın bu mesaj da konuyla alakasız. Ben de şikayet edeyim?

jailbroken

jailbroken

Üye
2 ay sonra 1800 e alirim :D

boran9999

boran9999

Üye
Bunun birde TV versiyonu var muadil Tv'ler 2.000-3.000 TL ve hatta 4K TV'ler 10.000 TL iken bu 20.000 TL ve satıcıyla konuştum hiç sattınızmı diye 11 adet satılmış şaşırdım desem yalan olur

Invoke

Invoke

Üye
Bunun birde TV versiyonu var muadil Tv'ler 2.000-3.000 TL ve hatta 4K TV'ler 10.000 TL iken bu 20.000 TL ve satıcıyla konuştum hiç sattınızmı diye 11 adet satılmış şaşırdım desem yalan olur

Sony'nin bir tv vardı 80.000 lira. Ev parası yahu. :D

• Beğen
Tepkiler: .caner.
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Dısardan bakıldıgında esneme özelligi basit geliyo tabi ama o bir elektronik cihaz yani bilmem farkındamısınız?
Bataryası,devre kartları,ekranı ve çogu seyi esneme özelligine sahip.Demekki bu fiyat karsılıyor adamların ugrasını.
Fiyat konusunda benim takıldıgım nokta yok G2 gibi bir cihazı uygun fiyata sunan firma bu fiyatı istiyorsa haklıdır.
Takıldıgım nokta ise böyle bi teknolojiye gerek var mı? Kim talep etti bu teknolojiyi? Telefonlarla ilgili yasadıgımız sıkıntıların ilk sırasında esnememe sorunu mu vardı? Ben bu konuda teslimiyetçiyim üstüne oturulursa basılırsa kırılsın arkadas telefonlarla ilgili onlarca sorun varken %1'lik kesimin bile yasamadıgı sorunla ilgilenilmemeli.
Bence 'Bakın Yaptık'dan,gövde gösterisinden baska bisey degil bu teknoloji..

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111 ve kamuraN021
fatihcvk

fatihcvk

Üye
Mubarek ekmek kuregi .D

d.boyy

d.boyy

Üye
G2 ile arasinda esnek kasa radyo,ekran buyuklugu,ince tasarim,hafiflik ve hizli aktarim ozelligi var.ayrica g2 bataryasi 3000 mah parlaklik %80. Aciikken wifi 24 saat acik konusma mesajlasma vs yapilip 1.5gunu geciyo 3500 mah ile sanirim 2 gunu bulur. Kasa tamamen.cizige dayanikli ozellikle ciz kendini tamir ediyo . Bugunun fiyati ile 2600 tl teknosa ve turkcelde . Ayrica taksit yok kim alcak bu paraya.radyo ekran buyuk diye bu para verilmez 1400 1800 arasi lg g2 alinir yaninda bide tablet yada 2 tane lg g2 alinir. :) fakat 5s 5c ile kiyaslarsan fiyat normal cunku iphone 5s bugun 16 gb 2200 tl ve arasinda ki g fexin islemci daha iyi , kamera 13 5s de 8mp ram 2gb 5s 1 gb flex nfc destegi var 5s de yok flexde 4 cekirdek 5s de 2 cozunurluk 720 5s de 640 ekran 6 iphone 5s de 4 radyo var 5s de yok. Su islemci ram ekran cekirdek kamera icin. Ayrica soledigim fiyat 16gb iphone g flex 32 gb bu fiyat o telefonlara gore verilir. Ama gel gelelim g2 ile arasinda bi ekran.buyuklugu ince tasarim esnek kasa radyo farki varken tami tamina 2 kati para verilmez.beklenir ayrica martta lg gelcek android 4.4.2 guncellemesiyle g2 batarya performansi ve galeri.kamera rehber internet video acma hizi performance cok artiyo video izleyin bu yuzden ben almam.Ki zaten taksit yok herkezde.2600 3000 nerde telefona vercek 860 tl asgari ucret alan adamin 4 maasi ama ulkemizde adam ac kalip en son cikani alir oda var .

NEXUS

NEXUS

Üye
İPhone'dan Pahalı be bu telefon :D
Haber İçin :tşk: