Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
normal sim micro sim nano sim dedik ya şimdi iki üç telefon olan arkadaşlar var başta ali abi :) bunların sim kartları birbirine uymuyor sa nasıl oluyor iki sim aktif olmuyor diye biliyorum
Turkcell'in eş kart uygulaması var. Aynı hatta ait aktif iki sim kart veriyor. Bir nano biri Micro sim olan bu kartların maalesef ikisi de aynı anda kullanılamıyor. Vodafone da böyle bir seçenek vardı sanırım.

dakamon

dakamon

Üye
İnceleme gelsinnnnnn :)

• Beğen
Tepkiler: avast
venusutarit

venusutarit

Üye
Hayırlı olsun kardeşim
Merak ettiklerim sms engelleme varmı
sim kartını ilk taktığında ayar felan geliyormu operatörden ve gerek varmı
bağlantı ayarları özelleştirilebiliyormu dsn ayarları felan
kılıf verdiler mi
Şimdilik merak ettiklerim bunlar tekrar güle güle kullan

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Allah bilir daha şarjı bitmemiştir haa :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
cihaz süper duruyor :9

alical33

alical33

Üye
hayırlı olsun abi

dakamon

dakamon

Üye
Tasarımı mükemmel aynısının 5 inçlisini çıkarsalar ya ne güzel olurdu

venusutarit

venusutarit

Üye
Avea da satışa başlamış arkadaşlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet neden hala inceleme gelmedi bu kadar insanı bekletmeye utanmıyormusun Ali bey :ehe
valla meraklısı varsa,buyursun gelsin hemen çekelim videoyu. Ama tek başına emin olun bir günden fazlasını ayırmak zorundasınız.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
henüz test etmedim ama kablosuz şarj özelliği olmayan cihazların arkasında kablosuz şarj kapağı için temas ucu oluyor. Bunda yok. Sanırım kablosuz şarj dahili.

tam bi tasarım harikası ..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tam bi tasarım harikası ..
evet bu büyüklükte bir telefon ancak bu kadar olabilir. İnternet sayfalarını gezerken klavye kullanmadıktan sonra tek elle kullanımda sorun yaşamıyorum. Ayrıca ergonomisi sayesinde ağırlık olarak Lumia 925'ten ayırt edemedim ki cihaz Lumia 925'ten 70 gram ağır. Fakat pantolunun cebine koyup oturmayı ve eğilmeyi unutun öyle bir şansınız yok.

Bir parantez de ekrana açayım: ciddi derecede kaliteli bir görüntü veriyor.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Batarya %0'dan %100'e ne kadar sürede doluyor acaba? Deneyince bilgilendirir misin?

osmanmert99

osmanmert99

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Batarya %0'dan %100'e ne kadar sürede doluyor acaba? Deneyince bilgilendirir misin?
henüz bir kere şarj ettim:) o da dün. Muhtemelen de bugün şarja takmam. Daha %50'ye düşüremedim:) fakat muhtemelen 2.5 saatte dolar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1 günde bitirmek çok mu zor yahu :D
yani şöyle söyleyeyim wi-fi bağlantısıyla wordpress panelinde 7 tane haber hazırladım. Ortalama 30 dakikadan 3,5 saat internette kalmak demek bu. Ayrıca wordpress paneli de çoğu orta düzey pc'leri bile kastırır. Aralıklarla toplamda iki saate yakın twitterdaydım. Foruma zaten sürekli göz atıyorum. Mail ve Facebook senkron,ekran otomatikte ve şu anda %56 :ehe

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt