12 Eylül 2013 Perşembe yani dün akşam saat 17.00 sularında sunucu tarafında yapılan IP değişiklikleri dolayısı ile, DNS sunucuları yeni IP yi bulamadıklarından bazı kesimden siteye erişiminiz sağlanamamıştır. Eğer siteye erişebiliyorsanız, DNS sorununuz yoktur, ulaşamayan arkadaşlar en kısa zamanda DNS cache lerinin kendi kendine güncellenmesi ile ulaşır duruma gelecektir. Bu süreci beklemek istemeyenlerin ise, DNS ayarlarına manuel olarak Google DNS lerini girmelerini tavsiye edebiliriz. (8.8.8.8 - 8.8.4.4) bu hatayı alıyorum kardeşimBir müddet sonra düzelir, olmadı Anıl'a pm atarsın..
kardeşim dosyayı yüklemeyeceksin sadece c/sys/bin konununa atacaksın o kadar sonra işlem tamamdırmerhaba arkadaslar swype ios klavye yukleyecegim nokia n8 kullaniyorum son install islemini yapamadimx-plorde sys bin icinden hangi dosyayi yukleyecegim n8 e uygun installer s3 gozukmuuo yardmci olursanz sevinirim
kardeşim işlemleri tekrar en baştan yap o zaman olması lazım yine olmazsa olay beni aşaryaptim ama hala sertifika hatasi aliyru m .s swype ios klavye yukleyemedim bi turlu

Senin telefon fp2 ye güncellenmiş, bu konudan denenorton security'yi yüklemiyor.
Yüklenmiyor. Bu yerleşik bir bileşen. falan diyo
yaptim ama hala sertifika hatasi aliyru m .s swype ios klavye yukleyemedim bi turlu
Hayırlı olsun..Çok teşekkür işe yaramaz sanıyordum. :-) harika oldu N85
Rompatcher ı kastediyorsan evet iptal olur..teşekkürler n97-1 hacklendiyalnız o son yüklediğimiz programı silersek hackleme iptal olurmu acaba.