[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

jakledon

jakledon

Üye
teşekkürler

5800xm07

Üye
Bir müddet sonra düzelir, olmadı Anıl'a pm atarsın..
12 Eylül 2013 Perşembe yani dün akşam saat 17.00 sularında sunucu tarafında yapılan IP değişiklikleri dolayısı ile, DNS sunucuları yeni IP yi bulamadıklarından bazı kesimden siteye erişiminiz sağlanamamıştır. Eğer siteye erişebiliyorsanız, DNS sorununuz yoktur, ulaşamayan arkadaşlar en kısa zamanda DNS cache lerinin kendi kendine güncellenmesi ile ulaşır duruma gelecektir. Bu süreci beklemek istemeyenlerin ise, DNS ayarlarına manuel olarak Google DNS lerini girmelerini tavsiye edebiliriz. (8.8.8.8 - 8.8.4.4) bu hatayı alıyorum kardeşim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Biraz bekleyin, mutlaka sorunlar çözülecek...

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar malum yeni sisteme geçtik bununla beraber beni bazı eklentilerim de bir sorun oluştu yani şimdilik o eklntiler uçtu diyebilim ve bunlar elimde mevcut değil . Ancak kaynak konumdan eklentileri buraya akracağım .

melih161

melih161

Üye
norton security'yi yüklemiyor.
Yüklenmiyor. Bu yerleşik bir bileşen. falan diyo

yusufyalcin

yusufyalcin

Üye
merhaba arkadaslar swype ios klavye yukleyecegim nokia n8 kullaniyorum son install islemini yapamadim :( x-plorde sys bin icinden hangi dosyayi yukleyecegim n8 e uygun installer s3 gozukmuuo yardmci olursanz sevinirim

dragondoruk

Üye
Merhabalar,

Hard format atıp dediğiniz gibi telefonu hackledim fakat telefonda QT yok ve ne QT nede bir uygulama yükleyemiyorum?

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
merhaba arkadaslar swype ios klavye yukleyecegim nokia n8 kullaniyorum son install islemini yapamadim :( x-plorde sys bin icinden hangi dosyayi yukleyecegim n8 e uygun installer s3 gozukmuuo yardmci olursanz sevinirim
kardeşim dosyayı yüklemeyeceksin sadece c/sys/bin konununa atacaksın o kadar sonra işlem tamamdır

yusufyalcin

yusufyalcin

Üye
yaptim ama hala sertifika hatasi aliyru m .s swype ios klavye yukleyemedim bi turlu

Emrgncy

Emrgncy

Üye
norton security'yi yüklemiyor.
Yüklenmiyor. Bu yerleşik bir bileşen. falan diyo
Senin telefon fp2 ye güncellenmiş, bu konudan dene

https://www.maxicep.com/forum/konu/nokia-belle-fp2-hacklendi-resimli.707339/
yaptim ama hala sertifika hatasi aliyru m .s swype ios klavye yukleyemedim bi turlu

Linkteki zip dosyasını indir ve x-plore ile aç, ve içindeki patches klasörünü yine x-plore ile C:/ kök dizinine at, üzerine yazılsın mı ? diye sorarsa evet de...
Şimdi rompatcher ı çalıştır ve içindeki üç yamayıda aktif et, hack işlemin tamamdır..

• Beğen
Tepkiler: yusufyalcin
kerem287

kerem287

Üye
Çok teşekkür işe yaramaz sanıyordum. :-) harika oldu N85

smsms

Üye
eline sağlık sonunda ya :)

Xpresso

Üye
Emeğine sağlik teşk.:heyo:

yüceloğulları

yüceloğulları

Üye
kardeş ben yeni denedim saol
çok işe yarıyor

zgrturk

zgrturk

Üye
teşekkürler n97-1 hacklendi :) yalnız o son yüklediğimiz programı silersek hackleme iptal olurmu acaba.

kadiremen

Üye
teşekkürler

Üst Alt