x-plore ile atacaksın..pelı sys / bin konumuna nasıl atıyoz.
üst mesajı oku..installserver.exe xplore programıu c/sys/ açılmıyor![]()
taşıyacağın dosya zip içerisindeyse, zipi x-plore ile aç ve dosyayı işaretleyip seçeneklerden çıkar de, hedef olarak C:/sys/bin konumunu seç, eğer C:/ kök dizinini seçer seçmez oraya çıkarıyorsa C:/ kök dizininden sys klasörüne ordan da bin klasörüne taşıyabilirsin..arkadaşlar installserver.exe burdan bldum ındırdım ama bu sys.bin klasörüne nasıl atıcam ?son adımda takıldım arkaşlar yardımcı olun lütfen bu bin klasörune o dosyayı nasıl taşıcaz ??

x-plore dosyasıni indir onu da forum da indirirsnarkadaşlar installserver.exe burdan bldum ındırdım ama bu sys.bin klasörüne nasıl atıcam ?son adımda takıldım arkaşlar yardımcı olun lütfen bu bin klasörune o dosyayı nasıl taşıcaz ??
al link e tikla x-plore indirsnarkadaşlar installserver.exe burdan bldum ındırdım ama bu sys.bin klasörüne nasıl atıcam ?son adımda takıldım arkaşlar yardımcı olun lütfen bu bin klasörune o dosyayı nasıl taşıcaz ??
installservers_pack.zip dosyasını telefonuna indirip x-plore yardımıyla zip dosyasını açacaksın, içinden telefonun işletim sistemine uygun olan install exe dosyasını yine x-plore yardımıyla C:/sys/bin konumuna atacaksın... telefonunu yeniden başlat işlem tamamdır..uğrası için tesekkürler dediğin maddeleri sırasıyla yaptım fakat 8. maddeyi anlamadım zip dosyasını ve x plore yi tele mi atacağız atacaksak nasıl 5800 için uygun olan dosyayı tasıyacağız anlamadım yahu8. maddeyi açıklarsan cok sevinirim şimdiden sağolasınn
![]()
Enes ciğim x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher dan open4all yamasını aktif edip x-plore ile tekrar bak bakalım sys/bin klasörü gelmiş mic6 01 de sys var bin yok içinde boş![]()

senin patches klasörü yok beklemede kalrompatherı açıyorum sys/bin/patches.dll gibi bişey no fount diyo abi