İpucu widowsphone cihaz güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
widowsphone cihaz güncelleme
merhaba arkadaşlar 920 mi imail klonlama yüzünden kullanamıyorum ve 2. el 1020 aldım. şuan 1020 kullanıyorum windows phone ye girdiğimde cihaz olarak 920 görünüyor buradan cihaz güncellemesi yapamadım yani 1020 olarak gösteremedim satın alma geçmişinde yüklediğim uygulama vs görünüyor yeniden yükle dediğmde öylece duruyor yüklenmiyor cihazımda wifi açık telefonumu bul açık yardımcı olacak varmı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
merhaba arkadaşlar 920 mi imail klonlama yüzünden kullanamıyorum ve 2. el 1020 aldım. şuan 1020 kullanıyorum windows phone ye girdiğimde cihaz olarak 920 görünüyor buradan cihaz güncellemesi yapamadım yani 1020 olarak gösteremedim satın alma geçmişinde yüklediğim uygulama vs görünüyor yeniden yükle dediğmde öylece duruyor yüklenmiyor cihazımda wifi açık telefonumu bul açık yardımcı olacak varmı
sitesine girip login olun. Oradan telefon kısmına girip telefonu güncelleyin. Bir de e posta adresinizi yeni telefonunuza tanımladınız mı?

beats

beats

Üye
hesabınıza giriş yapınca hesap ayarlarını açınca, hesap başlığı altında cihazınız ve numarınız var onun da altında bu telefonu kaldır seçeneği var onunla değişim yaptınız mı ?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
yeniden yükle dediğin zaman bağlantı kurulamadı diyo zaten şaşırma normal ;)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
920 de kullandığım aynı e posta adresimle 1020 de oturum açtım windovsphoneden satın alma geçmişi giriyorum yeniden yükle ... şu anda gerçekleştiremiyoruz diyor

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
wp nin sitesinden telefon bölumunden kaldır de telefonu sıfırla o otomatk kaydediyo

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
hesabınıza giriş yapınca hesap ayarlarını açınca, hesap başlığı altında cihazınız ve numarınız var onun da altında bu telefonu kaldır seçeneği var onunla değişim yaptınız mı ?
telefonu kaldır dediğimde uyarı verdi kaldırdığınızda tüm uygulama vs silinecek eminmisiniz yazdı bende kaldırmadım sizlere danışmam istedim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
920 de kullandığım aynı e posta adresimle 1020 de oturum açtım windovsphoneden satın alma geçmişi giriyorum yeniden yükle ... şu anda gerçekleştiremiyoruz diyor

Ayarlar >> Telefonum sekmesi telefonu değiştirin.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
wp nin sitesinden telefon bölumunden kaldır de telefonu sıfırla o otomatk kaydediyo
daha önce kullandığım 920 de şebeke hatası aldım cihazı sıfırladım ancak imail klonlanma yüzünden sim görmüyormuş cihaz garantide şimdi 1020 kullanıyorum yanlış bir şey yapmak istemiyorum şimdi wp siteden 920 kaldır dediğimde tüm her şey silinmeyecekmi

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
daha önce kullandığım 920 de şebeke hatası aldım cihazı sıfırladım ancak imail klonlanma yüzünden sim görmüyormuş cihaz garantide şimdi 1020 kullanıyorum yanlış bir şey yapmak istemiyorum şimdi wp siteden 920 kaldır dediğimde tüm her şey silinmeyecekmi
ben yaptım silinmedi telefondan sen yedekle öyle sıfırla telefonu derim

beats

beats

Üye

yani bu işlemi yapınca lumia 920nin ilişiği siteden ve cihazlardan kaldırılacak sonradan eklemek isterseniz cihazı sıfırlayacaksınız, hesabınızda satın alınmış uygulama ya da oyunların silineceği yazmıyor bir sıkıntı yaşanacağını sanmam

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
ben yaptım silinmedi telefondan sen yedekle öyle sıfırla telefonu derim
tamamda şuanda 1020 de yedeklenecek bir şey yokki zaten neyi yedekliyeceğiz 920 yedekle demeden sıfırlama yaptım şebeke hatası düzelir diye çokta önemli resim vs yoktu daha öncesinde yedeklediğim resim vs şuan wp sitede görünüyor pc ye yükledim benim korkum satın alma geçmişi 920 yi kaldırırsam tüm geçmiş silinmeyecekmi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
tamamda şuanda 1020 de yedeklenecek bir şey yokki zaten neyi yedekliyeceğiz 920 yedekle demeden sıfırlama yaptım şebeke hatası düzelir diye çokta önemli resim vs yoktu daha öncesinde yedeklediğim resim vs şuan wp sitede görünüyor pc ye yükledim benim korkum satın alma geçmişi 920 yi kaldırırsam tüm geçmiş silinmeyecekmi
Satın alma geçmişi silinmez. O konuda rahat olunuz.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
benim korkum satın alma geçmişi 920 yi kaldırırsam tüm geçmiş silinmeyecekmi

Sanmıyorum. Satın alma geçmişi telefonla ilgili değil de microsoft hesabınla ilgili. Sonuçta telefonu kaldıracaksın, hesabı değil. Satın alma geçmişine bir şey olmaz bence. Ama yine de daha iyi bilene sor.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Sanmıyorum. Satın alma geçmişi telefonla ilgili değil de microsoft hesabınla ilgili. Sonuçta telefonu kaldıracaksın, hesabı değil. Satın alma geçmişine bir şey olmaz bence. Ama yine de daha iyi bilene sor.
:oke:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkürler arkadaşlar dediklerinizi yaptım şuan 1020 olarak görüyor ve satın alma geçmişi aynen duruyor geri yükleme oluyor tekrar teşekkürler..

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt