Türkiye Heroes of Order And Chaos Teşkilatı

Sponsorlu Bağlantılar

Üye
Oyuna başlıycamda ortalama 1 el kaç dakka sürüyor ve illaki para yatırmak gerekiyormu teşekkürler .

ezio0305

ezio0305

Üye
liderliği devredemezmiVeya yeni guild kuramazmıyızAvatar ang 20 40 dk arası ve oyuna para yatırman gerekyor benim gibi karakterleri para biriktirerek alabilirsin para yatırmayı bekleyemeyen arkadaşlarımız yapıyor

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
liderliği devredemezmiVeya yeni guild kuramazmıyızAvatar ang 20 40 dk arası ve oyuna para yatırman gerekyor benim gibi karakterleri para biriktirerek alabilirsin para yatırmayı bekleyemeyen arkadaşlarımız yapıyor
liderlik devredilmiyor saniyorum kardesim. eger devretme gibisinden bir olay varsa devredebilirim benim icin problem degil :)

ezio0305

ezio0305

Üye
Ben teşkilata katılmayı çok istiyordum burda türk teşkilatı olduğunu görüncede sevinmiştim ama katılamıycam işte :vurPeki yeni guild kuramazmıyızŞu heroes of order and chaos hile konusunu açan sizmiydiniz yanlış hatırlamıyorsam

Kimliksiz12

Kimliksiz12

Üye
Herkes of order favori oyunun :)

saki3d

saki3d

Üye
Şu an guilde boş yer açıldı gelmek isteyen başvursun ezio0305 aktif oyuncusun sanırım
oyundaki ismin ney ekliyim?

Metin137

Metin137

Üye
oyunu oynamak için her ay paramı vermek lazmoyunu oynamak için her ay paramı vermek lazm

saki3d

saki3d

Üye
oyunu oynamak için her ay paramı vermek lazmoyunu oynamak için her ay paramı vermek lazm

Hayır para vermenize gerek yok.
Maç yaptıkça paranız artıyor paranızı biriktirip gerekli şeyleri alabiliyorsunuz.

Rune(Runik) kazanmak için, her gün düzenli olarak shop'a girip runelarin oldugu yere tıklayıp Get free olana tıklayıp videoları izleyerek azar azar runlarinizi da arttırabiliyorsunuz. Skin almak için kullanıyorum ben.

Metin137

Metin137

Üye
demek istediğim bir yerden gördüğüm kadarıyla ilk 7 ay bedava sonraki aylardada para vermek gerekliymiş eğer öyle değilse bende başlicam

saki3d

saki3d

Üye
demek istediğim bir yerden gördüğüm kadarıyla ilk 7 ay bedava sonraki aylardada para vermek gerekliymiş eğer öyle değilse bende başlicam

O gördüğün yerin linkini yazarmısın çok merak ettim, senden oncede biri sormustu sanırım ücretli olacakmış diye,
Bildiğim kadarıyla 2012 yılından beri ucretsiz bu oyun.

2 tane oyun var karıştırılmasın,
birisi "Order & Chaos Online" bu zaten ücretli!!!

Bizim oynadığımız "Heroes of Order & Chaos" bu ücretsiz ama oyun içinde para harcayarak istediğin bir şeyi para biriktirmeden satın alabilirsin.
Gerçek para kullanmadan alabilirmiyim dersen
evet
oyunda mac yaptıktan sonra oyunu kazanırsan paran artıyor azar azar sabırla biriktirirsen istedigin itemi alabilirsin, ama skin denilen kahramanların gorunumlerini değiştiren itemler ve hızlı para kazanma v.s. değişik şeylerde var bunları rune/runik denen şeyle alınıyor, bunu arttırmak icin hergun markete gidip video izleyerek bunu da azar azar arttırırsın ve/veya turnuvalar yapılıyor surekli burda basarılı olursan burdan da kazanabilirsin.Beyler Teşkilata giripte oynamayan varsa ismini yazsın bir zahmet.

(Aktif Olmayan) 15 lvl altındaki arkadaşları çıkarmak durumundayız yuksek lvl yeni arkadaşlara yer vermek için.
06.02.2014'e kadar buraya yazın yarın kontrol edip isim yazılmadıysa düşük lvl arkadaşları gondericegiz.

Anlayışınız için teşekkürler.
irtibat;
HOC oyuncu adım: saki3dKesin aktif uyelerden ayrı bir teşkilat oluşturmak isteyen varsa Teşkilat içinde görüşelim arkadaşlar.

Metin137

Metin137

Üye
bende ikiside var şimdi oreder and chaos ücretlimi değilmi ücretliyse ne zamana kadar bedava

saki3d

saki3d

Üye
Heroes of Order & Chaos ömür boyu ücretsiz
Order & Chaos Online bu oyun ücretli mi ücretsiz mi o oyunun konusuna sor onu oynamıyorum ben.

Daha da ücretli mi ücretsiz mi diye sormaya devam edersen cevaplamayacagım.
yukarıda yazdıklarım gayet açıklayıcı okursanız tabi.

xsexcox

xsexcox

Üye
Saki yeni clan kuralim ozman ve sadece online olabilecek arkadaslar gelsinki guild maci yapabilelimOrder and chaos la ilgili konulari lutfen ilgili konuda sorun. Burasi heroes and order and chaos. Yeni clani kurucam online olabilecek arkadaslar mesaj yazsinlar clan kurulunca haber vericem benum devamli gordugum online kullanicilar saki3d legend bide ben bserjcank

• Beğen
Tepkiler: saki3d
saki3d

saki3d

Üye
Saki yeni clan kuralim ozman ve sadece online olabilecek arkadaslar gelsinki guild maci yapabilelimOrder and chaos la ilgili konulari lutfen ilgili konuda sorun. Burasi heroes and order and chaos. Yeni clani kurucam online olabilecek arkadaslar mesaj yazsinlar clan kurulunca haber vericem benum devamli gordugum online kullanicilar saki3d legend bide ben bserjcank

Olur valla, gelirim bende :)

Fabrika sahası tarafında internetimiz çok yavas oldugu icin bende cok lag oluyor,
Telefonda vodafone h/h+/3g/Edge yazısı durmadan değişsiyor boyleolunca ekran senkrona giriyor devamlı bende dogal olarak oluyorum veya beni oyundan atıyor baglantı hatası verip :(

xsexcox

xsexcox

Üye
Legeng die bi arkadas var o maxicepe uyemi biliyomisun adama ayip olmasin onada haber verelim

saki3d

saki3d

Üye
Malesef bilgim yok online olmasını bekleriz. :)
benim kişi listemde ekli ordan da ulaşırım ona.

Junior ve Senior olanların isimlerini kaydedelim onlar oynayanlar ekleriz tek tek :D

xsexcox

xsexcox

Üye
Tamam 2000 amblem yapayim 1800de simdi 2 oyun atayim kurarim oyunuArkadaslar yeni teskilat kurulmustur
Teskilat adi: HoCClub ( buyuk ve kucuk harf uyumludur dikkat ediniz)
Lider: bserjcank
Yetkili: saki3d
Gelmek isteyen arkadaslar ister teskilat aramadan teskilata basvursun ister saki3d ve bserjcank yi arasinlar ordan istek istesinler tabiki burdanda ulasabilirler
Bu arada online kalabilen oyunda devamliligi olan arkadaslari bekliyoruz . Teskilat faaliyetleri yine bu konudan devam edicektir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BurakTura ve saki3d

emreemre37

Üye
İndiriyorum bende geliyorum eklerimYanlız oyunu tanıtan neyin ne olduğunu filan yazarmısınz açıkla ma olarak

xsexcox

xsexcox

Üye
Daha onceden lol yada dota oynadiysan cok kolay ogrenirsin cunku ayni:) oynamadiysan en iyi ogrenme yolu pratiktir. Oynaya oynaya ii olursun. Oyunda begendigin playerlari taklit ederek basladim mesela ben. Cunku moba daha ince oynamamistim.

• Beğen
Tepkiler: emreemre37

emreemre37

Üye
Peki sizce en iyi karakter hangisiBide ne kadar kota kullanır net paketiyle oynıcamda çok harcamaz heralde ?Discovry de kasıyo :/