Türkiye Heroes of Order And Chaos Teşkilatı

Sponsorlu Bağlantılar

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
Siz de hero var mı? yoksa ucretsizlerden mi kullanıyorsunuz?

yılbasında %50 miydi indirim? hatırlıyormusunuz?
lvl 5 de 50 rune geliyordu shoptan onunla gittim slot actim keske alsaydım okcuyu.
baska hesabım var lvl 4 onu 5 yaparsam ucretsiz alabiliyorsam alicam :)

Edit:
Simdi ilk actığım hesabıma giriş yaptım 50 rune vardı onda
66 rune var sanırım izlediğim videoların runları ona gitmiş
lvl daha 4 :)
OKçuyu aldım hemen :)lvl 5 olunca 50 rune daha gelicek onunla lvl kasayım biraz ona davet gonderirmisiniz?
kullanıcı adı: saki3d
davet gonderildi kardesim :D

saki3d

saki3d

Üye
teşekkürler :)

aşikar53

aşikar53

Üye
Merhaba arkadaşlar Heroes Of Order And Chaos oyununu biliyorsunuzdur bende bu oyuna yeni başladım ve teşkilat arıyordum ama kararımı değiştirip kurmaya karar verdim bende Turkiye teşkilatını kurdum :) Oynayan Herkes Davetlidir

Sol'daki Menüden Teşkilat Bölümünden Arayabilirsiniz

Teşkilat İsmi İle Aramak İsteyenler:
Turkiye
Teşkilat Lideri'nin İsmi İle Aramak İsteyenler: burakelam

İsterseniz bu konuya kullanıcı adınızı yazarsınız bende size davet yollarım :)

Lider: burakelam
Yetkili: auley123
8. Üye: bserjcank
7. Üye: lordofwartr
6. Üye: -
5. Üye: -
4. Üye: -
3. Üye: -
2. Üye: -
1. Üye: -

Android İndirmek İçin :
Kaptan53 benide ekle

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
Siz de hero var mı? yoksa ucretsizlerden mi kullanıyorsunuz?

yılbasında %50 miydi indirim? hatırlıyormusunuz?
lvl 5 de 50 rune geliyordu shoptan onunla gittim slot actim keske alsaydım okcuyu.
baska hesabım var lvl 4 onu 5 yaparsam ucretsiz alabiliyorsam alicam :)

Edit:
Simdi ilk actığım hesabıma giriş yaptım 50 rune vardı onda
66 rune var sanırım izlediğim videoların runları ona gitmiş
lvl daha 4 :)
OKçuyu aldım hemen :)lvl 5 olunca 50 rune daha gelicek onunla lvl kasayım biraz ona davet gonderirmisiniz?
kullanıcı adı: saki3d
kardesim senin lordofwartr uyeligini teskilattan cikarttim. yer kaplamasin diye. eger " ben onu kullaniyorum " dersen yeniden davet ederim ayrica sana sormadan yaptim kusura bakma :)
Kaptan53 benide ekle
davet gonderildi :)

saki3d

saki3d

Üye
kardesim senin lordofwartr uyeligini teskilattan cikarttim. yer kaplamasin diye. eger " ben onu kullaniyorum " dersen yeniden davet ederim ayrica sana sormadan yaptim kusura bakma :)

Sorun değil saki3d ile devam
bugun free lotteryden ticket cikti saki3d'ye :D
Bu oyun ile ilgili bilgi nerden bulabilirim yaw okçu ile daha iyi oynamak istiyorum.
baktıgım sitelerde hep klasik seyler var :(900 rune aldım bugün %47 indirim varGuild skilleri aldım normal pvp lerde işlevsel mi?

Son düzenleme:
xsexcox

xsexcox

Üye
S.a beyler.Burak kardesim ben bserjcank bei8 teskilata aldin kabul ettim fakat hala eski teskilatta gorunuyorum. Ordan ayriliyorum oyunu kapatip aciorum yine o clandayim anlamadim gitti. Bu arada hangi saatlerde onlinesiniz? Lvl 40 oldum yeni baslayan arkadaslarada yardimci olmaya calisirimBurak kardesim hemseriymisiz:)

saki3d

saki3d

Üye
Guilde Üye alımlarımız devam etmektedir.
Son bir kaç kişi kaldı :turkiye:
S.a beyler.Burak kardesim ben bserjcank bei8 teskilata aldin kabul ettim fakat hala eski teskilatta gorunuyorum. Ordan ayriliyorum oyunu kapatip aciorum yine o clandayim anlamadim gitti. Bu arada hangi saatlerde onlinesiniz? Lvl 40 oldum yeni baslayan arkadaslarada yardimci olmaya calisirimBurak kardesim hemseriymisiz:)

Dostum ekledim seni bizim guildde görünüyorsun.
Bugun çok problem var serverde düzelir gun içerisinde :oke:

xsexcox

xsexcox

Üye
Tekirdagin neresindensiniz

saki3d

saki3d

Üye
Son düzenleme:

gameworm

Üye
en güzel tablette oluyor adım mgenc123

prens_12345

prens_12345

Üye
Peki order&chaos belli süre sonra ücretli oluyor diye duydum öyle mi ?

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
Peki order&chaos belli süre sonra ücretli oluyor diye duydum öyle mi ?
kim sana soylediyse safsata diyebilirim kardesim :) 2 veya 3 ay oldu bende hala her hangi bir ucret istenmedi. o senin kararina kalmis birsey karakter almak istiyorsan gorunum almak istiyorsan falan ucret veriyorsun yoksa herhangi bir ucret vermene gerek yok :)

Son düzenleme:
xsexcox

xsexcox

Üye
Order&chaos zaten ucretli onunla karistirmislardir hoc ucretsiz bi oyun

• Beğen
Tepkiler: BurakTura
prens_12345

prens_12345

Üye
kim sana soylediyse safsata diyebilirim kardesim :) 2 veya 3 ay oldu bende hala her hangi bir ucret istenmedi. o senin kararina kalmis birsey karakter almak istiyorsan gorunum almak istiyorsan falan ucret veriyorsun yoksa herhangi bir ucret vermene gerek yok :)

Anladım teşekkür ederim

saki3d

saki3d

Üye
Guilde alımlar guild lvl'ı yukseltilene kadar askıya alınmıştır.
ilgi gösteren arkadaşlarımıza teşekkürler :alkisEvet arkadaşlar Herkeze iyi oyunlar,
Teşkilat/Guild hakkında birkaç konu var.
Birinci Konumuz: Teşkilata başvuru yapıp kabul edilen ve bir daha asla oyuna girmeyen/giremeyen arkadaşlarımız var.
Teşkilatta malum su an 10 kişilik sınır var ve Teşkilat maçları da yapamadığımız için sınırı arttıramıyoruz.
Sizlerden istediğim Oyunu bırakan veya çok nadir oynayan arkadaşlarımızın teşkilatta daha fazla online olacak kişilere yer vermeniz. Oyuna girip ayrılamayan arkadaşlar isimlerini yazıcak olursa ben teşkilattan çıkarabilirim.

İkini Konumuz: Arkadaşlar Guild Maçları yapmaya başlayacağız. Guild Seviyesini arttırıp yeni arkadaşlarımızı Ekleyebilir ve yeni Guild skillerini açabiliriz.
Herkez online olduğu saatleri yazsın ortak bir saat belirleyip deneme maçlarımızı yapmaya başlıyalım.

Online Sürem:
saki3d :
Sabah 08:00 - 09:30 arası
Akşam 18:00-19:30 arası
Arada gün içinde devamlı tek maç yapıp çıkıyorum ama bu yazdıklarım uzun sure kalabildigim sürelerdir.

Sizde bu şekilde devam edin süreleriniz yazın

Teşekkürler
saki3dArkadaşlar sizde de aynı mı?
son zamanlarda HOC cok fazla veri indiriyor?
1 maç yaklasık 10-15Mbyte veri indiriyor :angry:

• Beğen
Tepkiler: BurakTura

stoch94

Üye
onur32tr nickim bilmeyen arkadaşlara hero build vs. yardımcı olurum.Guilde de eklerseniz sevinirim :)

• Beğen
Tepkiler: saki3d
ezio0305

ezio0305

Üye
ezio0305 nickim 18 lvl im hemen katılıyorumNe çabuk dolmuş teşkilatAkşam 18:00-19:30 ama teşkilata almıyorsunuz bu saatler haricindede çoğunlukla oyundayım ama bu saatler kesin teşkilata alırsanız guild maçlarına katılabilirimTeşkilata nasıl katılırım yardımmm :agla2:

saki3d

saki3d

Üye
Kusura bakmayın guild lideri oyunu bıraktıgı icin aktif olmayan kullanıcıları çıkaramıyorum dolayısıyla davetler kabul edilemiyor.