Türkiye Heroes of Order And Chaos Teşkilatı

Sponsorlu Bağlantılar

1omer1

Üye
Bendede note2 var cok zevkli.Androidlerde dunya ayrimi yok ama odalarin isimlerindeki abuk subuk yazilardan cincce karakterleri gorunce anliyorsun cinden bi adamin oda kurdugunu:) Gameloft id: auley123
Yani Siz Çin Serverlarında Oynuyorsunuz O Zaman

alpi46

Üye
Aslinda bunun cevabini bende bilmiyorum cunku ayni anda ingiliz adamlarla rus adamlarlada oynayabiliyorum tahminim dunyada oynuyoruz cin serverida dunya serverinin icinde ama sadece tahminim bu

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
ya dunya'dayiz :D her ulkeden insan gordum cini japonu ingilizi yunani daha varda var yani :D
Yani Siz Çin Serverlarında Oynuyorsunuz O Zaman
kardesim sanirim iphone ve anroid ayri herhalde. o yuzden mesela alpi46 arkadasimizi davet ettim :) ama seni edemiyorum anlamadim.
Aslinda bunun cevabini bende bilmiyorum cunku ayni anda ingiliz adamlarla rus adamlarlada oynayabiliyorum tahminim dunyada oynuyoruz cin serverida dunya serverinin icinde ama sadece tahminim bu
seni davet ettim kardesim :) onaylarsin girince listeyede adini yaziyorum ve eger oyunda deneyimliysen yetkili rutbesini verebilirim

1omer1

Üye
iPhone İçin ayrıysa kötü şimdi ben nasıl öğrenicem internettede hiç açıklayıcı yer yok

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
iPhone İçin ayrıysa kötü şimdi ben nasıl öğrenicem internettede hiç açıklayıcı yer yok
ya yapacagin sey itemlerde onerilen itemler vardir onlari yavas yavas yap iste 1 itemin altinda 2 - 3 item vardir onlari al iste yavas yavas itemini tamamla oyle oyle oara kastikca kendinde kasilirsin boyle boyle ilerlersin ogrenirsin zaten sonra sonra :) merak etme

Narutodth

Narutodth

Üye
ya yapacagin sey itemlerde onerilen itemler vardir onlari yavas yavas yap iste 1 itemin altinda 2 - 3 item vardir onlari al iste yavas yavas itemini tamamla oyle oyle oara kastikca kendinde kasilirsin boyle boyle ilerlersin ogrenirsin zaten sonra sonra :) merak etme
lol oynuyomusun ?

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
lol oynuyomusun ?
ben ilk moba oyunu olarak arkadasin tavsiyesiyle lole basladim sonra oteki arkadaslarda dota2ye cagirdi baya oynadim ama hergun hergun guncelleme geliyordu benim internetimde kotali o yuzdende gunceleyemiyordum sonunda biraktim valla urasamadim :D simdide telden yardiriyorum

Narutodth

Narutodth

Üye
ben ilk moba oyunu olarak arkadasin tavsiyesiyle lole basladim sonra oteki arkadaslarda dota2ye cagirdi baya oynadim ama hergun hergun guncelleme geliyordu benim internetimde kotali o yuzdende gunceleyemiyordum sonunda biraktim valla urasamadim :D simdide telden yardiriyorum
E tabi yeni şampiyon çıkıyor buff nerf geliyor mecbur güncellenicek oyun :D ama lol bende bağımlılık yaptı bırakamıyorum bi 1200 oyun oynamışım geçen baktımda :D

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
E tabi yeni şampiyon çıkıyor buff nerf geliyor mecbur güncellenicek oyun :D ama lol bende bağımlılık yaptı bırakamıyorum bi 1200 oyun oynamışım geçen baktımda :D
moba oyunlar baya bagimlilik yapiyor :D

• Beğen
Tepkiler: Narutodth

1omer1

Üye
Deneyeyim Ama Daha Önce Hiç Bu Tarz Oyunlar Oynamadım Çözemicem Galiba

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
seni yetkili yaptim kardesim :)

saki3d

saki3d

Üye
lordofwartr :biggrin:
ben acemiyim acemileri almıyorsanız bilgi vereyim dedim :box

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: saki3d
Fundamentals

Fundamentals

Üye
Eyvallah

aşikar53

aşikar53

Üye
Bende katılacak yakında size sabaha kadar oynarız artık az sonra thank

saki3d

saki3d

Üye
Guild chatte mesajlar gitmiyor sanırım 2 kişi online di yazdım yazdım bişi olmadı :D

saki3d

saki3d

Üye
Bir şey soracagım,
free rune icin video izliyorum izledim hepsini baska yok diyor
ama 1 tane bile rune gelmedi :(

bu hafta okcu da gitmiş 60 rune lazım ona bende 50 var
yılbası haftası rune almadım ona yanıyorum :close_tema:

siz rune alıyormusunuz veya sizde rune nasıl artıyor?

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
Bir şey soracagım,
free rune icin video izliyorum izledim hepsini baska yok diyor
ama 1 tane bile rune gelmedi :(

bu hafta okcu da gitmiş 60 rune lazım ona bende 50 var
yılbası haftası rune almadım ona yanıyorum :close_tema:

siz rune alıyormusunuz veya sizde rune nasıl artıyor?
yok bendede ayni video izliyorum artmiyor malesef :D rune parali zenginler icin

saki3d

saki3d

Üye
yok bendede ayni video izliyorum artmiyor malesef :D rune parali zenginler icin
Siz de hero var mı? yoksa ucretsizlerden mi kullanıyorsunuz?

yılbasında %50 miydi indirim? hatırlıyormusunuz?
lvl 5 de 50 rune geliyordu shoptan onunla gittim slot actim keske alsaydım okcuyu.
baska hesabım var lvl 4 onu 5 yaparsam ucretsiz alabiliyorsam alicam :)

Edit:
Simdi ilk actığım hesabıma giriş yaptım 50 rune vardı onda
66 rune var sanırım izlediğim videoların runları ona gitmiş
lvl daha 4 :)
OKçuyu aldım hemen :)lvl 5 olunca 50 rune daha gelicek onunla lvl kasayım biraz ona davet gonderirmisiniz?
kullanıcı adı: saki3d

Son düzenleme: