Türkiye Heroes of Order And Chaos Teşkilatı

Sponsorlu Bağlantılar

ezio0305

ezio0305

Üye
sadece kız heeolarda :D

ezio0305

ezio0305

Üye
Savage princess hangisiydi yavSia tidasinger güzel youtube da videosu var adam onunla penta çekiyoduSen para yatırıyomusun oyuna

Alsancak*

Üye
Yeni basladim ama alisamadim

saki3d

saki3d

Üye
Savage princess hangisiydi yavSia tidasinger güzel youtube da videosu var adam onunla penta çekiyoduSen para yatırıyomusun oyuna

Savage Princess Kedi gibi olan savascı kız.

Yılbasından once %40 %50 indirim varken almıstım rune,
Birde hergun video izliyorum.Yeni Tilki ye benzer gitarlı hero'yu bekliyorum beğenirsem alicam resmini gordum çok hoş duruyor sanırım supporter olucak.
Arkadaşlar Bir yarışma var tweetimi RT lerseniz sevinirim

Son düzenleme:
ezio0305

ezio0305

Üye
Bencede subdur bu

ezio0305

ezio0305

Üye
Bencede subdur buBen şu para yatırmayı bi türlü yapamadım ininal kart alıp yapıcam hafta sonuŞu lebmont la dobronee yi bi alsam varyaIlerki zamanlardada dobronee nin elit skini ve evistix almayı düşünüyorum

saki3d

saki3d

Üye
Subdur derken supporter mi? Demek istiyorsun?Daha fazla Katılım olursa Guild maksimum kişi sayısını 15'e yukseltecegimDaha fazla Katılım olursa Guild maksimum kişi sayısını 15'e yukseltecegim.

Goldfur Mage 'miş ama skilleri supporter gibi oynamasını sağlıyor takım arkadaslarını healleyebiliyor kesin alıcagım youtubeda videoları var İOS'a gelmiş. Supporter oynamayı seviyorum :)

rocker_hasan123

rocker_hasan123

Üye
:tşk:

saki3d

saki3d

Üye
Guild limiti 15'e çıkarılmıştır boş yerimiz vardır.
Başvuru: HoCClub

xsexcox

xsexcox

Üye
Yeni surum geldi hayirlisi ama bende kota kalmadi biraz beklicem guncellemek icin

saki3d

saki3d

Üye
Evet Güncelleme ile 2 yeni hero gelmiş bazı var olan herolarla ilgili değişiklikler yapılmış.
1 saate iner umarım server stabil çalısır :)

BaşKentLeeTR

BaşKentLeeTR

Üye
Arkadaslar 2 arkadas basladik oyuna o iphone 4s den oynuyor ben galaxy s4 den . Fakat birbirimizi goremiyoruz . O girerken dunyayi seciyor ama bende oyle bir secim yok ... birbirimizi nasil bulabiliriz yardim edecek arkadas varsa cok sevinirim. Simdiden tesekkur ederim.

saki3d

saki3d

Üye
Arkadaslar 2 arkadas basladik oyuna o iphone 4s den oynuyor ben galaxy s4 den . Fakat birbirimizi goremiyoruz . O girerken dunyayi seciyor ama bende oyle bir secim yok ... birbirimizi nasil bulabiliriz yardim edecek arkadas varsa cok sevinirim. Simdiden tesekkur ederim.

Ios ve android farkli serverlerde. Ikinizinde ayni isletim sistemli telefondan oyuna girmeniz gerekiyor. ya ikinizde androiddan, ya da iosdan oyuna girecekseniz. Baska yolu var mi diye sorararsaniz yok.

BaşKentLeeTR

BaşKentLeeTR

Üye
Ios ve android farkli serverlerde. Ikinizinde ayni isletim sistemli telefondan oyuna girmeniz gerekiyor. ya ikinizde androiddan, ya da iosdan oyuna girecekseniz. Baska yolu var mi diye sorararsaniz yok.
Anladim kardesim yardimin icin tesekkur ederim.

Trothhh

Üye
Beyler bende gelecektim yer yok 40 levelim 6 aydır oynuyorum bütün herolar var Online sürem fazla eğer yer açılırsa bilgilendirin

Nick: trothhAyrıca oyun hakkında herhangi sıkıntısı olan varsa sorsun. Karakterinize göre tabletlerde ve yetenek ağacında da yardımcı olabilirim

saki3d

saki3d

Üye
Beyler bende gelecektim yer yok 40 levelim 6 aydır oynuyorum bütün herolar var Online sürem fazla eğer yer açılırsa bilgilendirin

Nick: trothhAyrıca oyun hakkında herhangi sıkıntısı olan varsa sorsun. Karakterinize göre tabletlerde ve yetenek ağacında da yardımcı olabilirim
Aktif oyunculara her zaman yerimiz var ;)
aramıza hoşgeldin trothh

Edit:
2~10 lvl arası başvuru yapan arkadaşlar,
sizlerin lvl'lerinizde ilerleme oluyor mu olmuyor mu aktifmisiniz diye basvurularınızı biraz bekletiyorum. düşük lvl başvuru yapıp guilde girip bir daha asla oyuna girmeyen arkadaşlar var. Ondan dolayı bilginize.

Guild Uye limitimiz 20'ye yükseltilmiştir ;)

ezio0305

ezio0305

Üye
Trothh lebmontla ilgili tavsiye verirsen sevinirim

saki3d

saki3d

Üye
Tamam ama tam olarak ne konu hakkında oyun stili mi gelişim mi tablet mi yetenek mi yoksa hepsi mi :)
item, tablet, inscriptionsları + oyunda skil sırası öğrenmek istiyordu sanırım