Sia Tidesinger ve skinini aldımsadece kız heeolarda![]()

Savage princess hangisiydi yavSia tidasinger güzel youtube da videosu var adam onunla penta çekiyoduSen para yatırıyomusun oyuna

Arkadaslar 2 arkadas basladik oyuna o iphone 4s den oynuyor ben galaxy s4 den . Fakat birbirimizi goremiyoruz . O girerken dunyayi seciyor ama bende oyle bir secim yok ... birbirimizi nasil bulabiliriz yardim edecek arkadas varsa cok sevinirim. Simdiden tesekkur ederim.
Anladim kardesim yardimin icin tesekkur ederim.Ios ve android farkli serverlerde. Ikinizinde ayni isletim sistemli telefondan oyuna girmeniz gerekiyor. ya ikinizde androiddan, ya da iosdan oyuna girecekseniz. Baska yolu var mi diye sorararsaniz yok.
Rica ederimAnladim kardesim yardimin icin tesekkur ederim.
Aktif oyunculara her zaman yerimiz varBeyler bende gelecektim yer yok 40 levelim 6 aydır oynuyorum bütün herolar var Online sürem fazla eğer yer açılırsa bilgilendirin
Nick: trothhAyrıca oyun hakkında herhangi sıkıntısı olan varsa sorsun. Karakterinize göre tabletlerde ve yetenek ağacında da yardımcı olabilirim
Tamam ama tam olarak ne konu hakkında oyun stili mi gelişim mi tablet mi yetenek mi yoksa hepsi miTrothh lebmontla ilgili tavsiye verirsen sevinirim

item, tablet, inscriptionsları + oyunda skil sırası öğrenmek istiyordu sanırımTamam ama tam olarak ne konu hakkında oyun stili mi gelişim mi tablet mi yetenek mi yoksa hepsi mi![]()