Türkiye Heroes of Order And Chaos Teşkilatı

Sponsorlu Bağlantılar

xsexcox

xsexcox

Üye
iste orda sikinti var internet kotani cok dolduruyor. Wifi dan kullanirsan daha ii bende 2 gb sinirsiz avea paket var 20 gunde 2 gb ti bitiriyorum sonra hiz dusuyo 96 kb.
Karakterlere gelicek olursak hepsinin ayri ayri ozellikleri var itemleri var. 4 sinif var dovuscu buyucu takviye ve muhafiz. Bana sorcak olursan en iyi ataker debrone kagax ve kumgezgini var(adini hatirlayamadim)
Mage kullanmiyorum hic o yuzden orda zayifim
Muhafiz b12 tavsiye ederim.Discovryde kasabilir biraz ama genelde internet kaynakli kasmalarda oluyo ben s4 kullaniyorum ondada lag sorunu oluyo yani

• Beğen
Tepkiler: emreemre37

saki3d

saki3d

Üye
Peki sizce en iyi karakter hangisiBide ne kadar kota kullanır net paketiyle oynıcamda çok harcamaz heralde ?Discovry de kasıyo :/

En iyi karakter diye bir şey yok,
Hangisiyle oynamayı seviyorsan onunla oynarsın kendini geliştirip o hero ile iyi oynayabilirsin.
Discoveryde kasıyor çözümü su an yok belki 4.3 guncellemesinde duzelir.
Bende Discovery vardı bu oyun yüzünden sattım 2 haftalık telefonu :D
Bir maç 10-20Mbyte arası goturuyor
Genelde 15Mbyte indiriyor.

• Beğen
Tepkiler: emreemre37
Mücteba

Mücteba

Üye
:tşk:

emreemre37

Üye
Kasması kötü oldu ya

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
Konu düzenlenmiştir. :)

İyi Oyunlar

• Beğen
Tepkiler: saki3d
saki3d

saki3d

Üye
Evet arkadaşlar Guildimize katılmak isteyen aktif oyuncular isimlerini yazsın ekleyelim.
veya siz Guild aramasına HoCClub (Büyük Küçük harf duyarlı arama) şeklinde aratıp başvurabilirsiniz.

ezio0305

ezio0305

Üye
Saki3d ben akrif oyuncuyum sizdede ekliyim ama oyuna pazartesi girebilirim internet paketim bitti :yuruTeşkilatta boş yer varsa ama şimdi girebilirim hemenSaki3d tllere kıydım mobil veriyi açıp teşkilata başvurumu verdim çabuk kabul ederseniz sevinirim ve guild maçlarının zamanını haber verirseniz sevinirim sonunda katılıcam teşkilata:oleyArkadaşlar lebmontu olan varmı önerirmisinizVe vigelosla hangi itemleri kasmalıyım yardım edice varmı

emreemre37

Üye
arkadaşlar bu oyunun ücretli olanı şuan indirimde 2 tl almayı düşünüyorum fakat gm discoveryde kasarmı deneyen oynayan varmı

ezio0305

ezio0305

Üye
heroes of order kasıyosa order and chaos kesin kasar tablet falan varsa ona indirzaten discoveryyse niye para veriyosun git apk sitelerinden indir yazık 2 tlyebeyler bserjcank kim (hocdaki nicki)hee teşklilat lideriymiş tamam :D

Metin137

Metin137

Üye
ben order of chaos oynuyorum s2de kasma nadiren oluyor oyundaki bir türke sordum 2 yıldır ücretsiz kullanıyorum dedi gelin oynuyalım

ezio0305

ezio0305

Üye
HOC'a telefondan para yatırabiliyomuyuz

saki3d

saki3d

Üye
ben order of chaos oynuyorum s2de kasma nadiren oluyor oyundaki bir türke sordum 2 yıldır ücretsiz kullanıyorum dedi gelin oynuyalım

Dostum,
Oyunun ücretli veya ucretsiz olması pek kimseyi baglamıyor yani takıldın ucretli mi bedava mı diye gunlerdir aynı seyi tekrar ediyorsun.

"Order & Chaos Online" ve "Heroes of Order & Chaos"
Bunlar isim benzerliği dışında birbiriyla alakalı oyunlar değil ikiside guzel ama senin bahsettigin oyunda börtü böcek kesip lvl almak v.s. lazım(kısaca devamlı oynamak lazım) ki benim gibi çalışan insanlara pek hitab etmiyor, Bizim oynadıgımız oyunda herkez savaş meydanında aynı seviyede oyuna başlıyor ve o oyun içinde seviye atlıyıp eşya v.s. alıp çarpışıyorsun. Oda yaklasıp 10 ile 30 dakika sürüyor. giriyorum bir el oynayıp oyundan cıkıyorum.

Order & Chaos Online bu MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game)
Heroes of Order & Chaos bu MOBA (Multiplayer Online Battle Arena)
burda da yazdığım gibi bu iki oyunun hiç alakası yok ;)

HOC'a telefondan para yatırabiliyomuyuz

Tabiki Rune/Runik almak icin marketten almak istedigin paketi secince google play market açılıyor ordan kredi kartınla alışverişini tamamlayabilirsin. ;)

Oyuna giriyorum birazdan guilde eklerim, bugun biraz yogunluk var iş yerinde :/

Edit: guilde eklenmişsin ;)

• Beğen
Tepkiler: xsexcox
ezio0305

ezio0305

Üye
Sağol abide benim telefondan kasdettiğim eski tabirle kontör :DYada kredi kartından başka rune almanın yolu varmı?bence yeni teşkilat için ayrı konu açalım derim

saki3d

saki3d

Üye
Turkiyede yok malesef,
şu an için sadece kredi kartıyla alınabiliyor.

He birde etkinlik duzenliyor gecen hafta 5000 rune verdiler çeklişle 3 kişiye.
ara sıra odul dağıtıyorlar takip et.
Bende 50000 para kazanmıştım Asphalt 8 yarışmasında hemen yuklediler ;)
Birde oyun icinde rune satın alınan yerde ilk rune a tıklayınca videolar acılıyor gunde 5 tane filan video geliyor onları izledikçe de günlük 10-15 rune geliyor. bazen video olmayabiliyor hergun bakmak lazım.

Son düzenleme:
xsexcox

xsexcox

Üye
Bugun 2 arkadas teskilat icin istek yapmis birini aldim diger arkadasi yanlislikla iptal ettim eger bida istek yaparsa alabilieim nickini hatirlamiyorum kusurabakmasin

SeRDR

SeRDR

Üye
:tşk:

ezio0305

ezio0305

Üye
şu lol e para yatırmak için kullandıkları migros kartlarını kullanabilirmiyim para yatırmak için ?
Ve benim almak istediğim paket dolar olarak gözüküyo 15 dolar diyor benden 30 küsür tl mi alıcak

saki3d

saki3d

Üye
şu lol e para yatırmak için kullandıkları migros kartlarını kullanabilirmiyim para yatırmak için ?
Ve benim almak istediğim paket dolar olarak gözüküyo 15 dolar diyor benden 30 küsür tl mi alıcak

buraya tweet at hemen geri donerler,
migros kartın çalışacağını sanmıyorum. Sen emin olmak için sor.
(Kredi Kartı gibi kullanılıyorsa çalışır muhtemelen.)

Benim Bildigim kredi kartı veya google gift kartları geçerli sadece. Ama gift kartlar türkiyede satın alınamıyor diye biliyorum.
[DOUBLEPOST=1392119223,1392102355]

Son düzenleme:
ezio0305

ezio0305

Üye
araştırdım kullanılabşliyor hafta sonu gidip yüklrticem inş lebmont ve dobronee almayı düşünüyorum :smdance:migros kart dediysem ininal kart

saki3d

saki3d

Üye
Eee super o zaman :yuruArkadaşlar bazı hero ve skinlerde %30 ve %50 indirim var bilginize