xsexcox
Üye
iste orda sikinti var internet kotani cok dolduruyor. Wifi dan kullanirsan daha ii bende 2 gb sinirsiz avea paket var 20 gunde 2 gb ti bitiriyorum sonra hiz dusuyo 96 kb.
Karakterlere gelicek olursak hepsinin ayri ayri ozellikleri var itemleri var. 4 sinif var dovuscu buyucu takviye ve muhafiz. Bana sorcak olursan en iyi ataker debrone kagax ve kumgezgini var(adini hatirlayamadim)
Mage kullanmiyorum hic o yuzden orda zayifim
Muhafiz b12 tavsiye ederim.Discovryde kasabilir biraz ama genelde internet kaynakli kasmalarda oluyo ben s4 kullaniyorum ondada lag sorunu oluyo yani
Karakterlere gelicek olursak hepsinin ayri ayri ozellikleri var itemleri var. 4 sinif var dovuscu buyucu takviye ve muhafiz. Bana sorcak olursan en iyi ataker debrone kagax ve kumgezgini var(adini hatirlayamadim)
Mage kullanmiyorum hic o yuzden orda zayifim
Muhafiz b12 tavsiye ederim.Discovryde kasabilir biraz ama genelde internet kaynakli kasmalarda oluyo ben s4 kullaniyorum ondada lag sorunu oluyo yani

Teşkilatta boş yer varsa ama şimdi girebilirim hemenSaki3d tllere kıydım mobil veriyi açıp teşkilata başvurumu verdim çabuk kabul ederseniz sevinirim ve guild maçlarının zamanını haber verirseniz sevinirim sonunda katılıcam teşkilata
Arkadaşlar lebmontu olan varmı önerirmisinizVe vigelosla hangi itemleri kasmalıyım yardım edice varmı
migros kart dediysem ininal kart