Cm11 hatalari bu baslikta

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi

scope_123

Üye
kullanan kişi sayısı daha çok az. benle birlikte en fazla iki üç kişi vardır diye tahmin ediyorum :(

scope_123

Üye
En azindan deneyin herseyi uc kullanicida yeterli

elimden geldiğince zaman buldukça deniyorum. whatsapp ı denedim skype ile görüşecek kişi bulamadım bi hesap daha açıp başka cihazdan giriş yapıp görüşme vs denicem.Galaxy W kullanıcıları:

Şarj bitme süresi ve 4.4 e sürüm yakınlığı açısından yani özellikle cm10.1 kullanan kullanıcılar cm11 e geçmenizi tavsiye ediyorum inanın iki sürüm arasında sarj bitme süresinde bir fark yok. Eğer hale 4.4 sürüm altı kullanıyorsanız geçin çünkü bir an önce final sürümünü çıkarttırırız ve telefonumuz en iyi halini alır bizler de memnun oluruz.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve hasaneness
sir mordred

sir mordred

Üye
@Bysalih41 aşağıda yazdıklarımı konuya eklersen sevinirim kardeşim:

hata rapor edicek arkadaşlar cwm sürümünün 6.0.4.5 ve üstü olduğundan emin olsunlar daha sonra romu(cm11) temiz yüklediklerinden emin olsunlar(romu temiz yüklemeyenlerin hataları kabul edilemez çünkü romu temiz yükleyen arkadaşlar bu hatalarla karşılaşmıyor olabilirler)

rom yükleme adımları sırasıyla uygulanabilir:

-wipe data/factory reset
-wipe cache partition
advanced menüsünden
-wipe dalvik cache
mounts and storage menüsünden
-format system
-format sdcard0

önceki romdan kalan artık parçaları temizlik işlemleri tamamlandı şimdi yeni romu flaşlamaya

install zip from'dan ilk önce romu daha sonra gapps dosyasını flaşlayın bu kadar :)bugün media dosyalarını deniyecem bakalım bug(hata) varmı deneyeceğim media türleri:
-ogg -wav -wma -mp4(ses) -amr -aac -avi -3gp -mp4(video) -mkv

akşama sonucu rapor ederim

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

scope_123

Üye
@Bysalih41 aşağıda yazdıklarımı konuya eklersen sevinirim kardeşim:

hata rapor edicek arkadaşlar cwm sürümünün 6.0.4.5 ve üstü olduğundan emin olsunlar daha sonra romu(cm11) temiz yüklediklerinden emin olsunlar(romu temiz yüklemeyenlerin hataları kabul edilemez çünkü romu temiz yükleyen arkadaşlar bu hatalarla karşılaşmıyor olabilirler)

rom yükleme adımları sırasıyla uygulanabilir:

-wipe data/factory reset
-wipe cache partition
advanced menüsünden
-wipe dalvik cache
mounts and storage menüsünden
-format system
-format sdcard0

önceki romdan kalan artık parçaları temizlik işlemleri tamamlandı şimdi yeni romu flaşlamaya

install zip from'dan ilk önce romu daha sonra gapps dosyasını flaşlayın bu kadar :)bugün media dosyalarını deniyecem bakalım bug(hata) varmı deneyeceğim media türleri:
-ogg -wav -wma -mp4(ses) -amr -aac -avi -3gp -mp4(video) -mkv

akşama sonucu rapor ederim

media dosya türlerinin çalışması aslında bir nebze programla da alakası yok mu? mp4 (ses) ve mp4 videoyu denedim sorun yok.

sir mordred

sir mordred

Üye
media dosya türlerinin çalışması aslında bir nebze programla da alakası yok mu? mp4 (ses) ve mp4 videoyu denedim sorun yok.

biliyorum örneğin mx player'la bütün media türlerini rahatlıkla oynatabiliriz fakat native olarak yani kendi video sistemiyle bu dosya türlerinin oynatılması lazım eğer oynatılmıyorsa hata var demektir telefonumuzun donanımlarının çözebildiği kodekler şuradan bakılabilir bunları deneyecem

• Beğen

scope_123

Üye
biliyorum örneğin mx player'la bütün media türlerini rahatlıkla oynatabiliriz fakat native olarak yani kendi video sistemiyle bu dosya türlerinin oynatılması lazım eğer oynatılmıyorsa hata var demektir telefonumuzun donanımlarının çözebildiği kodekler şuradan bakılabilir bunları deneyecem

kesinlikle öyle bir durum oldugunda program çalıştırabilecek ve telefon çalıştırmazsa telefonda yani romda sıkıntı vardır. dediklerimin haricinde dene zaman kaybı olmasın :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
kesinlikle öyle bir durum oldugunda program çalıştırabilecek ve telefon çalıştırmazsa telefonda yani romda sıkıntı vardır. dediklerimin haricinde dene zaman kaybı olmasın :)

aynen akşama sonuçları rapor ederim

• Beğen

scope_123

Üye
ya şu an tel bomboş yeni bir rom yüklenmesini bekliyor iki günde bir rom değiştirme hastalığı oldu bende ne yüklesem ?? sir

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
ya şu an tel bomboş yeni bir rom yüklenmesini bekliyor iki günde bir rom değiştirme hastalığı oldu bende ne yüklesem ?? sir

şu romu deneyebilirsin

görünüş olarak güzel duruyo gapps dosyasınıda herhangi bir cm11 gapps dosyasını yükleyebilirsin
şu romu deneyebilirsin

görünüş olarak güzel duruyo gapps dosyasınıda herhangi bir cm11 gapps dosyasını yükleyebilirsin

bu edit rom xda'da baya popüler ben daha yüklemedim ama yüklemeyi düşünüyorum

scope_123

Üye
sir mordred

sir mordred

Üye
Tamam bugun denicem oneri icin tsk

art sistemi bunda çalışmaz sanırım ?

cm11 tabanlı edit bir rom olduğu için ART çalışır merak etme.@Bysalih41 konuyu düzenlediğin için tekrar teşekkürler Salih :bira:

Mücteba

Mücteba

Üye
bazı yerler ıngilizce onlarıda rapor edersenız ıyı olur
arama yapınca ses az geliyor

bayfeat

bayfeat

Üye
Ya CM 11 de ben kulaklık takıyorum ekran kapalı iken ya telefon resetliyor kendini yada ekran uyanmıyor mecburen ben batarya çıkartmak zorunda kalıyorum. ayrıca ben sprit radyo dinlerken birisi aradıgında karşı tarafın sesini duyuyorum ama sesim gitmiyor. yani ben kimse aaramadan öncede kapatsam sprit radyoyu gene sesi gelmiyor karşının mecburen reset atıyorum. çok lag var takılıyor ayrıca bu hatalar giderilse çok güzel olucak ve ortak bir sorunumuz olarak çok ingilizce var türkçeleştirilmeli yeni gelen özellikler...

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Ya CM 11 de ben kulaklık takıyorum ekran kapalı iken ya telefon resetliyor kendini yada ekran uyanmıyor mecburen ben batarya çıkartmak zorunda kalıyorum. ayrıca ben sprit radyo dinlerken birisi aradıgında karşı tarafın sesini duyuyorum ama sesim gitmiyor. yani ben kimse aaramadan öncede kapatsam sprit radyoyu gene sesi gelmiyor karşının mecburen reset atıyorum. çok lag var takılıyor ayrıca bu hatalar giderilse çok güzel olucak ve ortak bir sorunumuz olarak çok ingilizce var türkçeleştirilmeli yeni gelen özellikler...
Tskler

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
genco15

genco15

Üye
Ben darkcm kullaniyorum usb teethering bazen calismiyor

sir mordred

sir mordred

Üye

Maalesef onaylayamıyorum hatanı çünkü bahsettiğin sorunlarla hiç karşılaşmadım hatta şimdi denedim hiçbir problem yoktu bu yüzden romu temiz yüklediğinden eminmisin?(konuda var nasıl yükleneceği)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve Bysalih41