-- Son Çıkan Gt-9500 Türkiye Için Odin Romlar -- [11-11-2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Csc değişmiş duzelttinizmi ?

LimePie

LimePie

Üye
nasıl yani düzelmiş derken hocam nerde düzeldi ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yükleme yapmadan önce 4.2 csc kodunuzdan kaynaklı bir uygulama var ama root gerektirir diye biliyorum root yapmadan bir deneyin
Eğer çalışmaz ise sadece root yaptıktan sonra aynı uygulamayı yükleyerek change CSC dedikten sonra TUR seçmelisiniz.

LimePie

LimePie

Üye
Yükleme yapmadan önce 4.2 csc kodunuzdan kaynaklı bir uygulama var ama root gerektirir diye biliyorum root yapmadan bir deneyin
Eğer çalışmaz ise sadece root yaptıktan sonra aynı uygulamayı yükleyerek change CSC dedikten sonra TUR seçmelisiniz.
hocam rootlarsam garanti gidiyor ama başka çözümü yokmu

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam rootlarsam garanti gidiyor ama başka çözümü yokmu
CSC değiştirme işleminin başka yolu yok bildiğim kadarıyla.Bende stock sürüm test ettiğim için hiç unoffical denemedim ama sadece root sayacı etkilemeyen şekilde yapabilirsin.

LimePie

LimePie

Üye
CSC değiştirme işleminin başka yolu yok bildiğim kadarıyla.Bende stock sürüm test ettiğim için hiç unoffical denemedim ama sadece root sayacı etkilemeyen şekilde yapabilirsin.
peki hocam sayacı etkilemeden nasıl root yapıcam sizinde kafanızı şişirdim kusura bakmayın

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki hocam sayacı etkilemeden nasıl root yapıcam sizinde kafanızı şişirdim kusura bakmayın
Amacım yardımcı olmak kardeşim anlayışın için yinede teşekkür ederim bu videoyu izleyebilirsin sadece root yapmalısın unutma ben denemedim ama sayaç artmadığını söylediler.:oke:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: LimePie
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
@LimePie Nextman abinin dediğin yöntemle root yap sayaç artmaz sonra marketten csc changeri indir orda csc yi TUR yaptınmı telefonunun cscsi TUR olur eski haline gelir. sonra da supersu programından unroot yapıp cihazı garantiye sokabilirsin ben hep öyle yapıyorum

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
suan garanti disi degilmi zaten

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
suan garanti disi degilmi zaten

nasıl yani ? @LimePie mecbur csc yi değiştirmek için root yapmak zorunda. ben sayacı arttırmadan root yapabilmesi için ona kingo android root yöntemini önerdim. bu arada profil resmindeki bayanla tanışıyor muyuz ? :cool

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
dhaha

LimePie

LimePie

Üye
nasıl yani ? @LimePie mecbur csc yi değiştirmek için root yapmak zorunda. ben sayacı arttırmadan root yapabilmesi için ona kingo android root yöntemini önerdim. bu arada profil resmindeki bayanla tanışıyor muyuz ? :cool
dediğin gibi kingo rootla yaptım başka çaresi yoktu rootladım sonra marketten csc changer adlı programı indirip cscyi TUR olarak ayarladım yardım eden herkeşe teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Senyor Keş
Anil-D

Anil-D

Üye
abi 4.2 ye dönmek mümkünmü

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
garantim var ama samsunga medet ummuyorum nasil donuyoruz abi
Once root ve cwm yuklersin sonra 4.2 bir tabanli rom ama tavsiye etmem bir anlami yok 4.3 te xposed modları daha stabil.sadece root yap ve uygun bir wanamlite rom yada omega rom yükleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Anil-D

Üst Alt