Aranızdaki konuşmadan dolayı sordum sorunu giderdinizmi diye.nasıl yani düzelmiş derken hocam nerde düzeldi ?
hocam nasıl düzelticez bu işi csc nin TUR olması lazım bnm KSAAranızdaki konuşmadan dolayı sordum sorunu giderdinizmi diye.
Şu an 4.3 Tr yüklediniz değilmi ?.Malesef olmadı hocam hala aynı
Evet hocam ilk sayfadaki 4.3 yazılımını yükledim TürkçeŞu an 4.3 Tr yüklediniz değilmi ?.
hocam rootlarsam garanti gidiyor ama başka çözümü yokmuYükleme yapmadan önce 4.2 csc kodunuzdan kaynaklı bir uygulama var ama root gerektirir diye biliyorum root yapmadan bir deneyinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eğer çalışmaz ise sadece root yaptıktan sonra aynı uygulamayı yükleyerek change CSC dedikten sonra TUR seçmelisiniz.
CSC değiştirme işleminin başka yolu yok bildiğim kadarıyla.Bende stock sürüm test ettiğim için hiç unoffical denemedim ama sadece root sayacı etkilemeyen şekilde yapabilirsin.hocam rootlarsam garanti gidiyor ama başka çözümü yokmu
peki hocam sayacı etkilemeden nasıl root yapıcam sizinde kafanızı şişirdim kusura bakmayınCSC değiştirme işleminin başka yolu yok bildiğim kadarıyla.Bende stock sürüm test ettiğim için hiç unoffical denemedim ama sadece root sayacı etkilemeyen şekilde yapabilirsin.
Amacım yardımcı olmak kardeşim anlayışın için yinede teşekkür ederim bu videoyu izleyebilirsin sadece root yapmalısın unutma ben denemedim ama sayaç artmadığını söylediler.peki hocam sayacı etkilemeden nasıl root yapıcam sizinde kafanızı şişirdim kusura bakmayın

suan garanti disi degilmi zaten

dediğin gibi kingo rootla yaptım başka çaresi yoktu rootladım sonra marketten csc changer adlı programı indirip cscyi TUR olarak ayarladım yardım eden herkeşe teşekkürlernasıl yani ? @LimePie mecbur csc yi değiştirmek için root yapmak zorunda. ben sayacı arttırmadan root yapabilmesi için ona kingo android root yöntemini önerdim. bu arada profil resmindeki bayanla tanışıyor muyuz ?![]()

Garantisi yoksa dönebilirsiniz ancak gerek gormuyorum custom rom 4.3 sürüm daha stabil.abi 4.2 ye dönmek mümkünmü
garantim var ama samsunga medet ummuyorum nasil donuyoruz abiGarantisi yoksa dönebilirsiniz ancak gerek gormuyorum custom rom 4.3 sürüm daha stabil.
Once root ve cwm yuklersin sonra 4.2 bir tabanli rom ama tavsiye etmem bir anlami yok 4.3 te xposed modları daha stabil.sadece root yap ve uygun bir wanamlite rom yada omega rom yükleyebilirsin.garantim var ama samsunga medet ummuyorum nasil donuyoruz abi