Haber Nokia Lumia 1520 Satışa Çıktı!

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar dün yazamadım telefon tamirde diye ama bu beş sayfayı okudum
almak isteyen fiyatı düşsün diye beklemek isteyen Samsung note 3 alır millet diyen Nokia satış politikasını eleştiren de olmuş

1520 ne zaman çıktı ben tam olarak hatırlamıyorum ama avrupa da bazı bir iki hatta üç ülkede diyelim kasım ayı yada aralık başları gibiydi yanlışım varsa düzeltin
Şimdi Nokia yı eleştirenler arasına bende katılmak istiyorum yılların nokia kullanmış birisi olarak
1520 yi çok istiyordum 1800 hemen alırdım 2000 de alırdım ama kendimi zorlardım ama 2200 he işte orada durmam gerek neyse
şimdi iki hatta üç marka düşünün Nokia Samsung Apple
hani derler ya 100 kişiye sorduk

Cebimde bu telefonlar var işletim sistemlerini tartışmayın
sadece Marka prestijini göz önünde bulunduralım Nokia & Samsung'u çıkartsam cepten % 80 samsungu seçer Nokia Apple % 85-90 Apple der Samsung ve Apple desek % 51 -55 zaman zaman birbirlerine üstünlük kuruyorlar Ama şunu söylim Samsung WP8 kullansa bende samsung alırdım zaten 920 arızalı 2 hafta olacak serviste sorun malum ses gitmiyor

Ahh be Nokia Bana göre tekrat diyorum bana göre böyle gerideyken neden Nokia Türkiye ya bende cihazımı erkenden getirim satışlarda koşim demez hep göz ardı eder burada beş sayfada herkes satış yapamaz diye hem fikir iken onlar bilmiyor mu ? satış yapılamaz gayet de adları gibi biliyorlar
ama bence 1520 bekleyenler 1020 ye kayabilir

• Beğen
Tepkiler: Hagios

braayn

braayn

Üye
1020 şarj sorunu var düzgün batarya koymadıklarından 1 günü zor çıakrtıyor

m542tf

m542tf

Üye
İstanbul avcılar daki vodafone shoplarda varmıdır. Varsa bu akşam çorludan gelip alırdım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İstanbul avcılar daki vodafone shoplarda varmıdır. Varsa bu akşam çorludan gelip alırdım.
an itibariyle tüm Türkiye'de satışa çıktı. Standlı kılıf da hediye 2199TL

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
zaakaan

zaakaan

Üye
Nokia Türkiye 6 Şubat'ta satışta olacak diyor. Bunlar kendi telefonlarından mı habersiz yoksa operatör dışı satıştan mı bahsediyor?

zaakaan

zaakaan

Üye
Gördüm onu da şimdi Vodafone bağlantılı olarak mı tüm Türkiye'de satışta, baktığım mağazalarda göremedim de. Nokia Türkiye'de 6 Şubat demiş, kafası mı karışık bunların anlamadım ki. Evkur'a gelecek de alacağım of :

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gördüm onu da şimdi Vodafone bağlantılı olarak mı tüm Türkiye'de satışta, baktığım mağazalarda göremedim de. Nokia Türkiye'de 6 Şubat demiş, kafası mı karışık bunların anlamadım ki. Evkur'a gelecek de alacağım of :
evkurdan alacağınıza kredi kartınızdan tüketici kredisi veya taksitli nakit avans çekin daha uyguna gelir.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
zaakaan

zaakaan

Üye
Doğrudur ama kredi kartım yok, ki gelirim de yok yani bursla almayı düşünüyorum, taksitli nakit avans olabilir ama teşekkürler bilgilendirme için :)

Üst Alt