Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
Ya sanki süper bi güncelleme verecek gibi bekletiyorlar :sahan:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve ogzhnoTr

jepaq

Üye
black güncellemesi ile diğer klasörünü silebileceğimiz söyleniyordu yanlış mı hatırlıyorum? ayarlarda telefon depolama alanında gorunmuyor sisteme mi eklenmiş acaba..bir de telefondaki hafıza bilgileri eskisinden daha geç geliyor..

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Çift tıkla açma geliyor ya(tabi gelirse) bir widget olsada ekranı kilitleyebilsek kilit tuşuyla işimiz olmasa var mı böyle bişey?

skynet

Üye
Çift tıkla açma geliyor ya(tabi gelirse) bir widget olsada ekranı kilitleyebilsek kilit tuşuyla işimiz olmasa var mı böyle bişey?

Bu uygulamada ekranı kilitleme kısa yolu var :)

• Beğen
Tepkiler: ellimin kori
dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Diğere klasörüne 8.1 de bile çare bulamaz bu MS dua edin de daha fazla artacak şeyler olmasın.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Rainesto

skynet

Üye
Black nerdesin blackkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :megafon:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Dexter Morgan ve Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Emrah moda bağladık bizim hiç Black güncellememiz olmadı abi

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve skynet
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
rezillik diz boyu

• Beğen
Tepkiler: skynet, Aybin.Kilic ve Rainesto
SLH.55

SLH.55

Üye
Halen yok

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Rainesto

Rainesto

Üye
Bi gece daha boş geçti

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
O değilde 8.1 gelecek hala 520 ve 620 lere Black vermeyecek Nokia :D tövbe tövbe gelde sövme.
Black tan vaz geçtim. Gdr3 verselerdi yeterli gelirdi bana. Neticede kernel ve sistem kararlığı adına bir şeyler vardı. Nokia bize Black ile b.kunda boncuk aratacak galiba.
O değil de 520 ve 620 ye Black ile extra bir şeyler gelmezse Müşteri Hizmetlerini arayıp sundukları o muhteşem güncelleme pakedi için güzel dilek ve saygılarımı sunacağım. Bilahare Elop denen zatı muhteremin hatırını ayrı soracağım....
Diğere klasörüne 8.1 de bile çare bulamaz bu MS dua edin de daha fazla artacak şeyler olmasın.
Aklıma pc deki temp (Gizli klasörleri görünür yapalım. Belgelerim klasöründeki gizli dosyanın içinde) klasörü geliyor. Zamanla program kurdukça şişiyor. Pc de temizliyorum yer açıyor (Bir arkadaşımın pcde 6 gb temizlik yapmıştım). Bu nalet wp8 de şuna bir çare bulamadılar. Şu an 1.5gb oldu. 2.3 sistem+1.5 diğeri dahili hafızanın yarısı gitti!!!
Emrah moda bağladık bizim hiç Black güncellememiz olmadı abi
Emrah mode : On

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
flamed45

flamed45

Üye
Hocam lockscreen diye bir kilit simgesi var onu ana ekrana sabitle sonra tıkla ekran kilitlenir :)
mağazada yorumlarda çift tık ile açılmada var diyorlardı var mı öyle bişey bunda :D

Üst Alt