Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberNokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)
black güncellemesi ile diğer klasörünü silebileceğimiz söyleniyordu yanlış mı hatırlıyorum? ayarlarda telefon depolama alanında gorunmuyor sisteme mi eklenmiş acaba..bir de telefondaki hafıza bilgileri eskisinden daha geç geliyor..
ellimin kori
Üye
Çift tıkla açma geliyor ya(tabi gelirse) bir widget olsada ekranı kilitleyebilsek kilit tuşuyla işimiz olmasa var mı böyle bişey?
Black tan vaz geçtim. Gdr3 verselerdi yeterli gelirdi bana. Neticede kernel ve sistem kararlığı adına bir şeyler vardı. Nokia bize Black ile b.kunda boncuk aratacak galiba.
O değil de 520 ve 620 ye Black ile extra bir şeyler gelmezse Müşteri Hizmetlerini arayıp sundukları o muhteşem güncelleme pakedi için güzel dilek ve saygılarımı sunacağım. Bilahare Elop denen zatı muhteremin hatırını ayrı soracağım....
Aklıma pc deki temp (Gizli klasörleri görünür yapalım. Belgelerim klasöründeki gizli dosyanın içinde) klasörü geliyor. Zamanla program kurdukça şişiyor. Pc de temizliyorum yer açıyor (Bir arkadaşımın pcde 6 gb temizlik yapmıştım). Bu nalet wp8 de şuna bir çare bulamadılar. Şu an 1.5gb oldu. 2.3 sistem+1.5 diğeri dahili hafızanın yarısı gitti!!!