maxitekv3
Üye
Turkcell Çekmiyor 2g/3g
Merhaba , 2 yıldır Avea faturali kullanıyordum ve bir sorunla karsilasmadim.Merak mi desem ne desem bilmiyorum Turkcell'e gectim.Geçtiğine , geçeceğime pişman oldum bizim mahallede 3G çekmiyor , 2G full görünmesine rağmen internet aşırı yavas.Saniyede 7 kb indiriyor.Avea burada full çekiyordu kendi elimle kendi basima iş açtım sanırım reklamlara kandim. Simdi Avea ya geri dönüş olacak kesin
.Benim anldigim 1 km yanimda Turkcell baz istasyonu var bir ise yaramıyor daha önce Turkcell e iletmisler hiçbir sonuç olmamis.Avea nin da var ama onun ki çok büyük sinyal yayan cihazdan tepesinde 6 tane var sürekli full cekiyor nereye gidersem.Turkcell neden sadece 5 metrelik bir direkle göz boyuyor?Yansıtıcı galiba adı Turkcell ve Vodafone genelde hep ondan kuruyor tabii etki alanı çok az oluyor
Dikkat edin Turkcell full çekse bile boş cekiyor sizde benim gibi başınıza iş almayin.
.Benim anldigim 1 km yanimda Turkcell baz istasyonu var bir ise yaramıyor daha önce Turkcell e iletmisler hiçbir sonuç olmamis.Avea nin da var ama onun ki çok büyük sinyal yayan cihazdan tepesinde 6 tane var sürekli full cekiyor nereye gidersem.Turkcell neden sadece 5 metrelik bir direkle göz boyuyor?Yansıtıcı galiba adı Turkcell ve Vodafone genelde hep ondan kuruyor tabii etki alanı çok az oluyor
Dikkat edin Turkcell full çekse bile boş cekiyor sizde benim gibi başınıza iş almayin.
Siyaset yasak olduğu için daha uzatmayacağım konuyu haberin olsun. 
500TL'ye geldi 800TL'lik telefon