Faturasız Turkcell Çekmiyor 2g/3g

Sponsorlu Bağlantılar

maxitekv3

maxitekv3

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Çekmiyor 2g/3g
Merhaba , 2 yıldır Avea faturali kullanıyordum ve bir sorunla karsilasmadim.Merak mi desem ne desem bilmiyorum Turkcell'e gectim.Geçtiğine , geçeceğime pişman oldum bizim mahallede 3G çekmiyor , 2G full görünmesine rağmen internet aşırı yavas.Saniyede 7 kb indiriyor.Avea burada full çekiyordu kendi elimle kendi basima iş açtım sanırım reklamlara kandim. Simdi Avea ya geri dönüş olacak kesin :) .Benim anldigim 1 km yanimda Turkcell baz istasyonu var bir ise yaramıyor daha önce Turkcell e iletmisler hiçbir sonuç olmamis.Avea nin da var ama onun ki çok büyük sinyal yayan cihazdan tepesinde 6 tane var sürekli full cekiyor nereye gidersem.Turkcell neden sadece 5 metrelik bir direkle göz boyuyor?Yansıtıcı galiba adı Turkcell ve Vodafone genelde hep ondan kuruyor tabii etki alanı çok az oluyor :) Dikkat edin Turkcell full çekse bile boş cekiyor sizde benim gibi başınıza iş almayin.

phasan

phasan

Üye
Türkcell kanmayın reklamda handırma var ankara izmir istanbul gobı yerlerde oturursan genelde avea türkcell vodafone ıyı ceker

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bunu araştırdım ben, çünkü aynı sorunla karşı karşıyayım. Bir hastanenin çok yakınında oturuyorum, dolayısı ile özellikle öğle yemekleri döneminde internetin daha çok kullanıldığı için internet 2g hızına düşüyor.

Yani şöyle söyleyeyim Avea'da baz istasyonunu bir kişi kullanırken, Turkcell'de 10 kişi kullanıyor. Yani yavaşlama görülmesi haliyle normal. Ancak bu kadar iddialı reklamlara karşın bu tip sorunların yaşanması ise ne kadar normal tartışılır.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
phasan

phasan

Üye
Arkadaslar bana gore reklama dıyelım on milyon tl yatırım yapıyor bunu baz ıstasyonuna verse sorun olmaz

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Arkadaslar bana gore reklama dıyelım on milyon tl yatırım yapıyor bunu baz ıstasyonuna verse sorun olmaz
Onun da kriterleri var yaşam alanları içerisinde insanlığa zarar verecek istasyonlar kuramaz. Yani çok güçlü alt yapılı. Ancak artık tüm operatörlerin ortak baz istasyonu kullanımı gibi bir talep var, 4g ardından geçilbilir denildi. Bakalım.

phasan

phasan

Üye
Onun da kriterleri var yaşam alanları içerisinde insanlığa zarar verecek istasyonlar kuramaz. Yani çok güçlü alt yapılı. Ancak artık tüm operatörlerin ortak baz istasyonu kullanımı gibi bir talep var, 4g ardından geçilbilir denildi. Bakalım.
Tamam guzel dıyosunda buzamanda ınsanı zarar vermeyen ne var kı turkıyede cogu yedıklerımız bıle hormonlu

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Çünkü biz itiraz etmesini karşı durmasını bilmiyoruz bazı şeylere.:bottom: Siyaset yasak olduğu için daha uzatmayacağım konuyu haberin olsun. :bigstar:

maxitekv3

maxitekv3

Üye
    Konu Sahibi
Çünkü biz itiraz etmesini karşı durmasını bilmiyoruz bazı şeylere.:bottom: Siyaset yasak olduğu için daha uzatmayacağım konuyu haberin olsun. :bigstar:
Bugun son 2 hattimi da avea ya taşıdım.Turkcell data hattima 8 gb internet icin 50 lira istiyordu ve çekmiyordu Avea 35 liraya 10 gb veriyor nasil ama turkcell kalitesini ortaya koymuş demi :)

phasan

phasan

Üye
Bugun son 2 hattimi da avea ya taşıdım.Turkcell data hattima 8 gb internet icin 50 lira istiyordu ve çekmiyordu Avea 35 liraya 10 gb veriyor nasil ama turkcell kalitesini ortaya koymuş demi :)
8 gb 50 tl verılmez onun yerıne eve sınırsız al daha ıyı

2463912

Kapalı Hesap
İstanbul ortasında bile cekmiyor bu aralar

HeroMR

HeroMR

Üye
Sizde nasıl çekmiyor bilmiyorum ben İstanbuldayım genellikle yılda 2-3 kere Ankaraya da gidiyorum ayrıca yıl içinde arada şehirdışına çıkıyorum (Çanakkale, Bursa vs.) Turkcell'in 3G çekmediği tek bir yer ile karşılaşmadım. (İstanbulun %90'ına gittim şuana kadar)

Fiyatı daha pahalı olabilir ama daha sağlam Turkcell. Bir sorun yaşadığında vodofone müşteri hizmetlerine ulaşmayı dene neredeyse imkansız. Avea her yerde çekmiyor. Birde saçma sapan uygulamalar var kalan TL'ne bile bakamıyorsun bir numarayı arıyorsun sesli söylüyorlar.

Birde Turkcellde o 8GB olan paket sınırsız internet. 8GB'dan sonra sadece hız düşüyor. Avea'da öyle mi bilmiyorum.

phasan

phasan

Üye
Sizde nasıl çekmiyor bilmiyorum ben İstanbuldayım genellikle yılda 2-3 kere Ankaraya da gidiyorum ayrıca yıl içinde arada şehirdışına çıkıyorum (Çanakkale, Bursa vs.) Turkcell'in 3G çekmediği tek bir yer ile karşılaşmadım. (İstanbulun %90'ına gittim şuana kadar)

Fiyatı daha pahalı olabilir ama daha sağlam Turkcell. Bir sorun yaşadığında vodofone müşteri hizmetlerine ulaşmayı dene neredeyse imkansız. Avea her yerde çekmiyor. Birde saçma sapan uygulamalar var kalan TL'ne bile bakamıyorsun bir numarayı arıyorsun sesli söylüyorlar.

Birde Turkcellde o 8GB olan paket sınırsız internet. 8GB'dan sonra sadece hız düşüyor. Avea'da öyle mi bilmiyorum.
Ben vodafonda hep aradigimda mh ulastim bizim burda turkcell cekmiyor yer ankara etimesgut

maxitekv3

maxitekv3

Üye
    Konu Sahibi

Haklısın Avea ve Turkcell kullanılır ama Vodafone erişmek zor tam 20 dk hatta bekledim en son kapattim.

phasan

phasan

Üye
Birde en iyisi turkcell diyorlar

HeroMR

HeroMR

Üye
Birde en iyisi turkcell diyorlar

Ben bir sorun yaşamıyorum ve bence en iyisi Turkcell. Telefonu alırken de çok yardımları dokundu :D 500TL'ye geldi 800TL'lik telefon :D Kapta, ekran koruyucuda ve her türlü işlemde de indirim yaptılar. Birde diğerlerinden daha hızlı interneti de.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Paran varsa turkcell
Paran normal ise vodafone
Paran az ise Avea
Paran az ama turkcell şart diyorsan yedek olsun Avea kullan 23 tl woop bütün paket 2gb+500dk+5000sma

Aslında görünen budur.
Ha nadiren turkcell bazı yerlerde çekmez oda şans ama Avea full çeksede her yede çekmez . Vodafone normal .

phasan

phasan

Üye
Ben bir sorun yaşamıyorum ve bence en iyisi Turkcell. Telefonu alırken de çok yardımları dokundu :D 500TL'ye geldi 800TL'lik telefon :D Kapta, ekran koruyucuda ve her türlü işlemde de indirim yaptılar. Birde diğerlerinden daha hızlı interneti de.
Bu senin sansin herkes boyle olmuyor