Faturasız Turkcell Çekmiyor 2g/3g

Sponsorlu Bağlantılar

HeroMR

HeroMR

Üye
Bu senin sansin herkes boyle olmuyor

Olabilir aslında çevrende hangi operatör iyi çekiyorsa ondan alacaksın. Tesadüfen de olabilir bilmiyorum bende Turkcell her yerde çekiyor.

Edit: Vodofone'un mh kötü ancak vodofone sık yurt dışına gidenler için iyi bir seçim.

phasan

phasan

Üye
Olabilir aslında çevrende hangi operatör iyi çekiyorsa ondan alacaksın. Tesadüfen de olabilir bilmiyorum bende Turkcell her yerde çekiyor.

Edit: Vodofone'un mh kötü ancak vodofone sık yurt dışına gidenler için iyi bir seçim.
Suan benim burda en iyi vodafone cekiyor ondada yeni kampanyalar yok

istisna97

istisna97

Üye
Vodafone çok hızlı annemde xperia z bende 4s var benimki 14 mbpsye kadar destekliyor anneminki 4gde destekliyor aynı yerde benimki 7mbps anneminki 15-20mbps

istisna97

istisna97

Üye
Benim hattım Turkcell

istisna97

istisna97

Üye
Fakat çift taşıyıcılı derken telefon mu yoksa operatör mü ? Eğer telefonsa zaten 4g kullamıyoruz ki ben full çeken 3g annem full çeken h+ o 20mbps ben 7

phasan

phasan

Üye
Normalde 7 mbps cıkarken cıft tasıyıcıda en az 18 ile 20 mbps cıkabılıyor netın cok ıyıse 43 mbps cıkabılıyor mus ama ben hıc gormedım kımsede 43 mbps hızı

HeroMR

HeroMR

Üye
Normalde 7 mbps cıkarken cıft tasıyıcıda en az 18 ile 20 mbps cıkabılıyor netın cok ıyıse 43 mbps cıkabılıyor mus ama ben hıc gormedım kımsede 43 mbps hızı

onun için turbo paket gerekiyor.