Haber Lumia 820 glance screen sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gurmer21

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 glance screen sorunu
Merhaba

Black güncellemesi yüklü L820de glance setting ayarlarını yapı arka plan için fotoğraf seçildiğinde glance screende seçilen foto gözükmüyor sadece saat var.Bunun nedeni ne olabilir acaba?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Glance background uygulaması yüklü değil mi?

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
ellimin kori

ellimin kori

Üye
Bu glance screen l520 için yok mu?

gurmer21

Üye
    Konu Sahibi
glance screen background yüklü.Sanırım sorunu deneme yanılmayla çözdüm.ayarlar göz atma ekranında gece modu seçince arka plan resmi gözükmüyor.Bu seçeneği kapattım ve resimler gözükmeye başladı.Ancak pikselpksel gözüküyor.Siyah fonlu resimleri seçince daha iyi oldu gibi.kendimiz galeriden resim seçince çok kötü gözüküyor.herkese çok teşekkür ederim.

csH

csH

Üye
:sirit:

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

skynet

Üye

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
glance screen background yüklü.Sanırım sorunu deneme yanılmayla çözdüm.ayarlar göz atma ekranında gece modu seçince arka plan resmi gözükmüyor.Bu seçeneği kapattım ve resimler gözükmeye başladı.Ancak pikselpksel gözüküyor.Siyah fonlu resimleri seçince daha iyi oldu gibi.kendimiz galeriden resim seçince çok kötü gözüküyor.herkese çok teşekkür ederim.
Daha önce bahsetmiştik ama tekrar etmekte fayda var. Piksel piksel görünmesi uygulamanın çalışma prensibiyle alakalı. Uygulama, görüntüyü öncelikle bir dizi pixel aracılığıyla canlandırıyor ve diğer pikselleri tasarruf için uyumaya bırakıyor. Bu durumda renkli görsel kullanıldığında haliyle mevcut bozulmalar oluşacaktır.

gurmer21

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce bahsetmiştik ama tekrar etmekte fayda var. Piksel piksel görünmesi uygulamanın çalışma prensibiyle alakalı. Uygulama, görüntüyü öncelikle bir dizi pixel aracılığıyla canlandırıyor ve diğer pikselleri tasarruf için uyumaya bırakıyor. Bu durumda renkli görsel kullanıldığında haliyle mevcut bozulmalar oluşacaktır.
bilgilendirme için tşkler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

:locked2:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, BrahimOkumus ve OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt