Haber Glance Screen'e Yeni Özellikler

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Glance Screen'e Yeni Özellikler

Nokia'nın gelecek güncellemesi "Lumia Black" (eski adıyla Bittersweet Shimmer) bildiğiniz gibi Glance Screen'e bazı yeni özellikler getirecek.

Eğer Glance Screen tutkunuysanız, gelecek olan bu güncelleme tam size göre. Önümüzdeki haftalarda dağıtıma çıkması beklenen Lumia Black güncellemesi, Windows Phone'un bekleme konumunda devreye giren Glance Screen'i biraz daha geliştirecek. Geliştirmeler; "arkaplan desteğini, daha fazla renk seçeneğini ve bildirim simgelerini" içerecek.

Bildiğiniz gibi arka plan desteği geçtiğimiz günlerde yayınlanan Glance Screen Background beta uygulaması ile kullanıma açılmış ve daha çok kişiselleştirme imkanı sunmuştu.

İlginç olan bir diğer konu ise, Nokia'nın Glance Screen'e aynı zamanda bir pedometre (adımsayar) ekleyecek olması. Böylelikle kaç adım attığınızı telefonunuzdan takip edebileceksiniz. Bu yeni Glance Screen özelliğinin 2014 başlarında gelmesi bekleniyor.

Lumia Black ise yukarıda belirttiğimiz gibi (muhtemelen GDR3'le aynı zamanda) önümüzdeki haftalarda dağıtılmaya başlanacak.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, YkPkY ve Sensation

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Nokia'nın telefon özelliklerini geliştirmesi gerekiyor, bunlar güzel adımlar :) Meego ve Symbian'dan biraz daha yararlanmalı : ?

• Beğen
Tepkiler: zaferozkan ve YkPkY
alical33

alical33

Üye
çok güzel bu :eller:

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Güzel haber, teşekkürler

n000k

n000k

Üye
çok iyi haber. hadi hayırlısı :)

YkPkY

YkPkY

Üye
nokiamız son zamanlarımızı kendiyle beraber güzel yaşatıyor

• Beğen
Tepkiler: PureFood

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

Bay H

Bay H

Üye
gayet iyi bir özellik ek bir uygulamaya vs gerek olmadan ekranda görebilmek. Haber için :tşk:

PureFood

PureFood

Üye
Nokia tam gaz devam, yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor, bomba patlayacak iyice.
nokiamız son zamanlarımızı kendiyle beraber güzel yaşatıyor

inşallah sürekli hem Nokia rahat eder hem de bizler.
Bunlar bomba etkisi yaratmaz, bunlar zaten olması gereken özellikler :)

bu sistem, yani Windows Phone 8, bir senedir deyim yerindeyse bizim elimizde büyüyor. Bu yüzden en ufak gelişme bile bizi mutlu etmeye yetiyor. Bu kadar yenilikçi, özgün ve de stabil olması, üstüne Nokia'nın çabaları bizi burada o kadar mutlu ediyor ki. Sözün özü bu duyguyu sadece telefonunu severek kullananlar bilir.

• Beğen
Tepkiler: ON9
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Nokia tam gaz devam, yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor, bomba patlayacak iyice.

inşallah sürekli hem Nokia rahat eder hem de bizler.

bu sistem, yani Windows Phone 8, bir senedir deyim yerindeyse bizim elimizde büyüyor. Bu yüzden en ufak gelişme bile bizi mutlu etmeye yetiyor. Bu kadar yenilikçi, özgün ve de stabil olması, üstüne Nokia'nın çabaları bizi burada o kadar mutlu ediyor ki. Sözün özü bu duyguyu sadece telefonunu severek kullananlar bilir.
Bu kadar abartmaya gerek yok, bu özellikler yıllardır başka sistemlerde var.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

PureFood

PureFood

Üye
Bu kadar abartmaya gerek yok, bu özellikler yıllardır başka sistemlerde var.

başka sistemlerde olması burada cihazını ve işletim sistemini seven arkadaşların o kadar da umrunda olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bilinçsiz olarak almadık, gelişmeye ihityacı var ve her geçen gün gelişiyor. Bu yüzden eninde sonunda diğer sistemlerden farkı kalmayacaktır eksiklik olarak.

• Beğen
Tepkiler: zaferozkan
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
başka sistemlerde olması burada cihazını ve işletim sistemini seven arkadaşların o kadar da umrunda olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bilinçsiz olarak almadık, gelişmeye ihityacı var ve her geçen gün gelişiyor. Bu yüzden eninde sonunda diğer sistemlerden farkı kalmayacaktır eksiklik olarak.
Sevinmenize bir şey demiyorum ama patlama etkisi ??

YkPkY

YkPkY

Üye
korkum 2014.
son zamanlarımızdan kastım bu.lumiaların biteceğini biliyoruz takipçi arkadaşlarla.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
iyi şeyler bunlar haber işin :tşk:

pirenuri

pirenuri

Üye
bakın bu seslenişim forumdaki bazı arkadaşlara : Bi kere de memnun olun ya şu güncellemelerden falan anca eleştiri anca olması gerekiyordu. Sanki gidip Nokia elinize zorla verdi telefonu. Kendiniz gittiniz aldınız. Gidip Android cihaz alsaydınız. Nokia sizi zorla da tutmuyor . Gidip satabilirsiniz de yani demem o ki biraz memnun olmaya çalışın

• Beğen
Tepkiler: PureFood
zaferozkan

zaferozkan

Üye
Adamın hevesini kırmaya bire birsiniz

Takipçi Satın Al

Üst Alt