[4.2.2][CM10.1B3][AROMA][OTA]Unbelievable 1.3.1 | (6 Şubat 2014)

Sponsorlu Bağlantılar

scope_123

Üye
1401 mhz vr performans kasm ler aktif %28 bellek sikistirma ayarlariyla antutudan 6100 puan aldim bence dusuk bir puan. Niye boyle bi sonuc aldim sasirdim acikcasi. Yukarda arkadasinda dedigi gibi su bildirim cubugu niye touchwiz tarzi degil onu dadegistirirsek bir dahaki guncellemeye cok iyi olur ve mesejlasma uygulamasi touchwiz tarzi degil cm stili olarak devam ediyor. Performans gayet iyi. Oyun denemedim henuz.

• Beğen
Tepkiler: samsungkullanıcısı

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Hocam touchwiz launcher var demiştiniz aceba art uyumlu mu?

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
Hocam touchwiz launcher var demiştiniz aceba art uyumlu mu?
Art sadece 4.4 te
1401 mhz vr performans kasm ler aktif %28 bellek sikistirma ayarlariyla antutudan 6100 puan aldim bence dusuk bir puan. Niye boyle bi sonuc aldim sasirdim acikcasi. Yukarda arkadasinda dedigi gibi su bildirim cubugu niye touchwiz tarzi degil onu dadegistirirsek bir dahaki guncellemeye cok iyi olur ve mesejlasma uygulamasi touchwiz tarzi degil cm stili olarak devam ediyor. Performans gayet iyi. Oyun denemedim henuz.
Diyelimki s4 e saf android yükledik.Daha çok puan alacaktır değil mi?.Tema yüzünden performans biraz azalıyor.

alieroglu04

alieroglu04

Üye
pardon hocam ben kitkat ile karıştırdım bu romu :gul:

scope_123

Üye
hasaneness

hasaneness

Üye
Sd swap nasil yapiyoruz bu romda?

sir mordred

sir mordred

Üye

işlemciyi 1.8e overclock'la ksm ve zram'i disable yap(kullanma) 16 bit seçili kalsın işlemciyi Smartassv2 ve SİO'ya al

nimeemin

Üye
15-20 uygulama oyun indirdim gözle görülür kasmalar yaşandı

scope_123

Üye
ben indirsem indirsem subway temple run 8 ball poll vs indiririm diğer uygulamlarda face whatsapp falan hiç kasma olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

scope_123

Üye
Subway indirirken hata veriyor 961 kodlu

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: hasaneness
Bysalih41