Karşılaştırma Androidin Ekran Tepkime Hizi Iphone Erisemez mi?

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Touchwiz'de ki rehber ve telefon uygulamasının geç açılması tamamen farklı bir olay.Bu konu ile alakası bile yok.

tapatalk

tapatalk

Üye
Tw ile android ne alaka

anilari35

anilari35

Üye
Android hep böyle kalacak bence değiştiremessiniz.Adamlar işine gelen kullansın diyor zaten diğer sistemler ios olsun wp 8 olsun hep kapalı sistem olduğu için android kullananların sayısı artıyor.Mesela samsunglarda telefon uygulamasına giriyorsun 3 saniye açılıyor geriye gelip bidaha girdiğinde ios gibi zank diye açılıyor çünkü onu önbelleğe kaydetti artık o açtığın ugulamalar ram tüketiyor ve diğer uygulamalarda ondan geç açılıyor gibi geliyor bana. Zaten iyi bi yazılım yapsalar bile hızda fazla oynama olmaz bence en fazla 1 saniye gibi oynar ios gibi olmasını beklemeyelim .
sizi sayıylamı yolluyorlar ya adam cm kullanıyor normale göre daha iyi demiş sen ram kalmıyor demişsin. En az 500 mb boş ram kalıyor cm de.Hemen kötülemişsin bilmeden:alkis
orjinal romlardan bahsediyoruz:) ona bakarsan custom romlar her cihaza var custom romla stock romu kıyaslıyorsunuz :)

best1905

best1905

Üye
orjinal romlardan bahsediyoruz:) ona bakarsan custom romlar her cihaza var custom romla stock romu kıyaslıyorsunuz :)
Stock romda 200 300 mb bos ram kalması icin baya bi uygulama acinca oluyor normal telefon bostayken en azindan 400 mb bos ram kaliyor

TheMadness

TheMadness

Üye
S3 için orjinal Android 4.4.2 KitKat var mı peki? Orjinal romdan bahsetmiyorum ben.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
tarih verildi kitkat icin olacak ama ne kadar stabil olur bilemem samsung romu. abartilacak gibi kotu degil ben cm ile kiyasliyorum

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Kodlar olsun yeter samsung vermese de olur

best1905

best1905

Üye
TheMadness

TheMadness

Üye
i9500 için official cm yok diye biliyorum

Üst Alt