alical33
Üye
arayüzle alakalı s4 le tanıtılan arayüzün ayarlar bölümü o şekildeydiİyide o zaten 4.3 le gelen bişey arayüzle alakalı değil ki
burda burdaSon dakika! @esmeran3 ten haber alınamıyor!![]()

arayüzle alakalı s4 le tanıtılan arayüzün ayarlar bölümü o şekildeydiİyide o zaten 4.3 le gelen bişey arayüzle alakalı değil ki
burda burdaSon dakika! @esmeran3 ten haber alınamıyor!![]()

Nası ya? 4.3 le gelen bişey değil mi o? Eğer değilse süper s5 in arayüzünü de biz alırız o zamanarayüzle alakalı s4 le tanıtılan arayüzün ayarlar bölümü o şekildeydi

arayüzle alakalı s4 le tanıtılan arayüzün ayarlar bölümü o şekildeydi
Şaka yaptım alındıysan kusura bakma kardeşimevet aynen öyle
sarisinboy ne alaka son söz ?
karıştırma oralarıYalnız konu "gta san andreas çalışmıyor" du![]()

Yalnız konuyu açan arkadaş pişman oldu konuyu açtığı içinkarıştırma oraları![]()
Aynen aynenne pişman olacak o cevabını almış zaten halletmişler bizde iki yol muhabbet edek
(yöneticiler gelmeden)

alcaz almasınada dediğim gibi inşallah kırpmazlar s4 ü bilmemde note 3 ten kırpmamaları lazım en azındanNası ya? 4.3 le gelen bişey değil mi o? Eğer değilse süper s5 in arayüzünü de biz alırız o zaman![]()

alcaz almasınada dediğim gibi inşallah kırpmazlar s4 ü bilmemde note 3 ten kırpmamaları lazım en azından![]()
Nasıl hallettin?Telefon G2 .
@sarisinboy123 kardeşimin yardımıyla oyunu yükledim.![]()
Niye çünkü sen note 3 kullanıyosunalcaz almasınada dediğim gibi inşallah kırpmazlar s4 ü bilmemde note 3 ten kırpmamaları lazım en azından![]()
Yalnız o telefona aşığım ya ben. Ama çok pahalı diye s4 aldım :Sbikaç özelliğin eksik verilmesiKırpma derken neyi kastettin??
Pm at sanada yardımcı olurumNasıl hallettin?
estağfurullahNiye çünkü sen note 3 kullanıyosunYalnız o telefona aşığım ya ben. Ama çok pahalı diye s4 aldım :S
sanırım taksitle almışşındır arada 300 lira farktan aylık 25 lira ederdi bence başka yerlerden feragat edip almalıydın s4 ten çok daha iyi 
bikaç özelliğin eksik verilmesi
sen biliyosan bana da yardımcı olsana bende indirdim bitane çalışmadı açılırkenki çubuk yarıya gelince atıyor bende uğraşmadım hiçPm at sanada yardımcı olurum

300 lira derken? Teknosada s4 1600 tl note 3 2100 falan. 500 tl fark az mı ?estağfurullahsanırım taksitle almışşındır arada 300 lira farktan aylık 25 lira ederdi bence başka yerlerden feragat edip almalıydın s4 ten çok daha iyi
![]()
Pm at sanada yardımcı oluyum burdan yazamam şimdisen biliyosan bana da yardımcı olsana bende indirdim bitane çalışmadı açılırkenki çubuk yarıya gelince atıyor bende uğraşmadım hiç![]()

300 lira derken? Teknosada s4 1600 tl note 3 2100 falan. 500 tl fark az mı ?