alical33
Üye
mesele 32 gb değil satış politikası eski telleri yenisiyle birebir yaparsa yenisini kim alır ?Yok öyle şey yapmasinlar 32gb ını var veresiye versinler ben seviyorum Samsung un uygulamalarını

mesele 32 gb değil satış politikası eski telleri yenisiyle birebir yaparsa yenisini kim alır ?Yok öyle şey yapmasinlar 32gb ını var veresiye versinler ben seviyorum Samsung un uygulamalarını

Bende ordan aldım 1600 tl ye?Ooo dostum sen yoksa Teknosaya mı gitti ?? Ben samsung mağazasından aldım nakit 1940 tl note 3
s4 1649 note3 1949 değilmi resmi fiyatlar ?Ooo dostum sen yoksa Teknosaya mı gitti ?? Ben samsung mağazasından aldım nakit 1940 tl note 3
s4 1649 note3 1949 değilmi resmi fiyatlar ?
s4 1649 note3 1949 değilmi resmi fiyatlar ?
Yok samsung mağazasında S4 1549 tl note 3 1999 tl nakit 1940 tl
s4 yine düşmüş ozamanben 1935 tl ye aldım timden her yerde değişiyor fiyat

hayırlı olsun ozaman ne diyelim note4 alırsın inşallah ilerdeValla adamlar 1 yıl ücretsiz kasko dedi aldık![]()

Amin amin özellikle de benhayırlı olsun ozaman ne diyelim note4 alırsın inşallah ilerde![]()

benide unutmayalımAmin amin özellikle de ben![]()
amin 
hayırlı olsun ozaman ne diyelim note4 alırsın inşallah ilerde![]()

hayırlı olsun ozaman aman dikkat et kenarlar çok hassas soyulmasınNote 3 ü 3 gün önce aldım 3 yıl note 3 le devam![]()

sana da amin ozamanBeni hiç unutmayın s5 çıkınca![]()

Dostum seninki de böyle vasat mı??
1 saate yakın ekran süresi almışsın ve vasat diyosun?Benim 1 saatte %12 gidiyor ama ben full twitter ve maxicepe girmiştim yoksa benimde %10 du
Dostum seninki de böyle vasat mı??