Tavsiye Gta san andreası çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

sarisinboy123

Üye
Yeni telefon düşünenlere işe yarar bir fotoğraf

Çok doğru. S4 kullanıcısıyım ve gerçekten samsungun büyük bi ayıbı bu. Hayır böyle bi saçmalık yaptın diyelim ama şu uygulama ve oyunları sd karta taşı dediğin zaman niye sadece apk sını atıyorsun datasını da atsana?? 50 mb sd karta gitmiş 1.5 gb tel hafızasında kalmışsa ne faydası olacak bunun bana? Saçmalık işte.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Çok doğru. S4 kullanıcısıyım ve gerçekten samsungun büyük bi ayıbı bu. Hayır böyle bi saçmalık yaptın diyelim ama şu uygulama ve oyunları sd karta taşı dediğin zaman niye sadece apk sını atıyorsun datasını da atsana?? 50 mb sd karta gitmiş 1.5 gb tel hafızasında kalmışsa ne faydası olacak bunun bana? Saçmalık işte.

teli rootlayınca onu da yapabiliyorsun yani mesela 1gb bi oyunun sadece apksını değil komple oyunu sd karta taşıyorsun

TheMadness

TheMadness

Üye
Datanın taşınması uygulamanın sorunu.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
arkadaşlar bişey sorcam bu son sürüm mü? başka bir siteden indirdigim gta san Andreas da hafif takılma oluyordu burdakinde bir sorun varmi s4 için?

sarisinboy123

Üye
teli rootlayınca onu da yapabiliyorsun yani mesela 1gb bi oyunun sadece apksını değil komple oyunu sd karta taşıyorsun
Biliyorum gl to sd gibi programlarla tasiyabiliyosun ama ben rootsuz yapmak istiyorum. Ki o da imkansiz bisey. Bu da saçmalık bence.

Üst Alt