Tavsiye Gta san andreası çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

sarisinboy123

Üye
arayüzle alakalı s4 le tanıtılan arayüzün ayarlar bölümü o şekildeydi
Nası ya? 4.3 le gelen bişey değil mi o? Eğer değilse süper s5 in arayüzünü de biz alırız o zaman :D

alical33

alical33

Üye
ne pişman olacak o cevabını almış zaten halletmişler bizde iki yol muhabbet edek :D
(yöneticiler gelmeden :kop2: )

alical33

alical33

Üye
Nası ya? 4.3 le gelen bişey değil mi o? Eğer değilse süper s5 in arayüzünü de biz alırız o zaman :D
alcaz almasınada dediğim gibi inşallah kırpmazlar s4 ü bilmemde note 3 ten kırpmamaları lazım en azından :D

sarisinboy123

Üye
alcaz almasınada dediğim gibi inşallah kırpmazlar s4 ü bilmemde note 3 ten kırpmamaları lazım en azından :D
Niye çünkü sen note 3 kullanıyosun :D Yalnız o telefona aşığım ya ben. Ama çok pahalı diye s4 aldım :S

alical33

alical33

Üye
Niye çünkü sen note 3 kullanıyosun :D Yalnız o telefona aşığım ya ben. Ama çok pahalı diye s4 aldım :S
estağfurullah :D sanırım taksitle almışşındır arada 300 lira farktan aylık 25 lira ederdi bence başka yerlerden feragat edip almalıydın s4 ten çok daha iyi :)

esmeran3

esmeran3

Üye
Şaka kardeşim ya alınmadım hadi size iyi sohbetler arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: sarisinboy123

sarisinboy123

Üye
estağfurullah :D sanırım taksitle almışşındır arada 300 lira farktan aylık 25 lira ederdi bence başka yerlerden feragat edip almalıydın s4 ten çok daha iyi :)
300 lira derken? Teknosada s4 1600 tl note 3 2100 falan. 500 tl fark az mı ?
sen biliyosan bana da yardımcı olsana bende indirdim bitane çalışmadı açılırkenki çubuk yarıya gelince atıyor bende uğraşmadım hiç :)
Pm at sanada yardımcı oluyum burdan yazamam şimdi :D

Üst Alt