sarisinboy123
Üye
Ahahaama 4.4 de müzik çalarken kilit ekranına albüm kapağı geliyor mesaj gelince kilit ekranında görünmüyor ona sinir oldum bi ayarıda yok

Ahahaama 4.4 de müzik çalarken kilit ekranına albüm kapağı geliyor mesaj gelince kilit ekranında görünmüyor ona sinir oldum bi ayarıda yok

yok rusyaya geldi ilk 8 çekirdekli işlemciye bende indirdim kurdum odinle çıktığı günBana kitkat gelmedi otadan mı update ettin??![]()
sanada gelsinde yine böyle gülecenmi bakalım

ama 4.4 de müzik çalarken kilit ekranına albüm kapağı geliyor mesaj gelince kilit ekranında görünmüyor ona sinir oldum bi ayarıda yok
Gelsin de ne olursa olsun vallayok rusyaya geldi ilk 8 çekirdekli işlemciye bende indirdim kurdum odinle çıktığı gün
sanada gelsinde yine böyle gülecenmi bakalım![]()
Evet hala anlayamadın mıSen şuan 4.4 kullanıyorsun galiba.

evet yazmıştım zaten görmemişsin galiba 1 haftayı geçtiSen şuan 4.4 kullanıyorsun galiba.
Gelsin de ne olursa olsun valla
Evet hala anlayamadın mı![]()
Yok zaten türkiyeye daha sonra gelicek kitkatYok anladimda ben sammobile a baktım 4.4 yoktu

Yok zaten türkiyeye daha sonra gelicek kitkat![]()
Off rusyanın romunu yükledim diyo kardeşim görmüyo musun?Turkiyeye daha sonra gelecekse arkadaş nasıl update etmiş acaba?
türkiye için yok zaten n900 yaz ara diğer ülkelere veriliyorYok anladimda ben sammobile a baktım 4.4 yoktu
rusya için çıkan romu indirip odin ile flaş attım şuan benim cihaz n9000Q değil n900 olduTurkiyeye daha sonra gelecekse arkadaş nasıl update etmiş acaba?
sakinOff rusyanın romunu yükledim diyo kardeşim görmüyo musun?

türkiye için yok zaten n900 yaz ara diğer ülkelere veriliyor
rusya için çıkan romu indirip odin ile flaş attım şuan benim cihaz n9000Q değil n900 oldu
Sakinim zatentürkiye için yok zaten n900 yaz ara diğer ülkelere veriliyor
rusya için çıkan romu indirip odin ile flaş attım şuan benim cihaz n9000Q değil n900 oldu
sakin![]()
Bide şu n900Q iken n900 olayı nedir?Sakinim zatenBide şu n900Q iken n900 olayı nedir?

Sakinim zatenBide şu n900Q iken n900 olayı nedir?

telefonun modeli işte s4 de i9500 19505 var ya note 3 de de tr için n9000Q samsung işlemcili diğer ülkeler için n900 qualcomm işlemcili olanlar n9005![]()

Güncellemeyi geç almıyosun samsung türkiyeye geç veriyo her güncellemeyi. Sebebini bende bulmuş değilimLan samsung mağazasından alıyoruz birde güncellemeyi geç alıyoruz var mı böyle birşey yav?![]()
s4 de çok az kalıyoYeni telefon düşünenlere işe yarar bir fotoğraf