Bysalih41
Üye
Ekrani asagi kaydirben şuan aroma kurulumdayım saydamlıkla ilgili herhangi bir ayar göremedim ?
Ekrani asagi kaydirben şuan aroma kurulumdayım saydamlıkla ilgili herhangi bir ayar göremedim ?
bildirim çubugunu açar gibi mi? yaptım ama olmadı hangi adımda yapıcam henüz yükle demedim ?Ekrani asagi kaydir
Ben romu oluşturmaya başladığımda beta 2 vardı. Oluşturmayı bitirdim bir baktim beta 3. Tam bir hatal kırıklığı tabi.
Şu anda beta 3 ü olusturdum.kontrol ve upload aşaması kaldı.
Kernel,boot animation,saydam kısmını wipe ekranından sonra görebilirsiniz.
Bilgileriniz kaybolmadan wipe menüsünden wipe cache yaparak romu istediğiniz şekilde tekrar kurabilirsiniz ancak launcherde bir hata oluşuyor, menü tuşuna basinca çıkan menü uygulamalar menüsüne geçiyor.
Ekrani asagi kaydir
Kurulum adimlarini takip et
Sabirsizlikla bekliyoruz hocamBen romu oluşturmaya başladığımda beta 2 vardı. Oluşturmayı bitirdim bir baktim beta 3. Tam bir hatal kırıklığı tabi.
Şu anda beta 3 ü olusturdum.kontrol ve upload aşaması kaldı.
Kernel,boot animation,saydam kısmını wipe ekranından sonra görebilirsiniz.
Bilgileriniz kaybolmadan wipe menüsünden wipe cache yaparak romu istediğiniz şekilde tekrar kurabilirsiniz ancak launcherde bir hata oluşuyor, menü tuşuna basinca çıkan menü uygulamalar menüsüne geçiyor.
Wipe seceneginden sonra ileri de ekrani asagi kaydir
Eren hocam buil 3 u upload edecek yukleme istersentamam her adıma tek tek dikkatlı bir şekilde baktım ama üzerinde oynayabileceğim bi ayara rastlamadım nedense ya ?
Eren hocam buil 3 u upload edecek yukleme istersen
Arco hurtsky kernelin seçiminde en alltta saydamlık var
Eren hocam buil 3 u upload edecek yukleme istersen
Sukurtamamdır şimdi buldum
Hocam yeni surumu ne zaman upload edersinArco hurtsky kernelin seçiminde en alltta saydamlık var
Sukur
Hocam yeni surumu ne zaman upload edersin
Linki yenileme şansınız var mı ?
Linki kaldirdi hocam herhalde yarin yeni surum yayinlayacakmislink kırık herhalde kardeşim 404 veriyor
Linki kaldirdi hocam herhalde yarin yeni surum yayinlayacakmis