[4.2.2][CM10.1B3][AROMA][OTA]Unbelievable 1.3.1 | (6 Şubat 2014)

Sponsorlu Bağlantılar

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
Ben romu oluşturmaya başladığımda beta 2 vardı. Oluşturmayı bitirdim bir baktim beta 3. Tam bir hatal kırıklığı tabi.
Şu anda beta 3 ü olusturdum.kontrol ve upload aşaması kaldı.
Kernel,boot animation,saydam kısmını wipe ekranından sonra görebilirsiniz.
Bilgileriniz kaybolmadan wipe menüsünden wipe cache yaparak romu istediğiniz şekilde tekrar kurabilirsiniz ancak launcherde bir hata oluşuyor, menü tuşuna basinca çıkan menü uygulamalar menüsüne geçiyor.

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41

scope_123

Üye
Ben romu oluşturmaya başladığımda beta 2 vardı. Oluşturmayı bitirdim bir baktim beta 3. Tam bir hatal kırıklığı tabi.
Bilgileriniz kaybolmadan wipe menüsünden wipe cache yaparak romu istediğiniz şekilde tekrar kurabilirsiniz ancak launcherde bir hata oluşuyor, menü tuşuna basinca çıkan menü uygulamalar menüsüne geçiyor.

wipe menüsü nerede oluyor? tema yı seçtim yenilikleri okudum falan hangi adımda nasıl ayarlıcam saydamlık vs yi???
Ekrani asagi kaydir

hocam nerden yapıcam şu saydamlık ayarını ?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Kurulum adimlarini takip et

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Wipe seceneginden sonra ileri de ekrani asagi kaydir
Sabirsizlikla bekliyoruz hocam

scope_123

Üye
Wipe seceneginden sonra ileri de ekrani asagi kaydir

yükleme şekli normal diyorum wipe menüsü geliyor wipe data diyorum ilk yükleme için ileri diyorum en yukarda yükleme için hazır diyor aşapı kaydırıyorum hiçbir şey olmuyor?

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
Arco hurtsky kernelin seçiminde en alltta saydamlık var

scope_123

Üye
Beklemedeyiz...

Kit Kat

Kit Kat

Üye
:tşk: