Rom 1.2.0 sürümüne güncellendi.
Bysalih41 Üye eren2934' Alıntı: Rom 1.2.0 sürümüne güncellendi. Genişletmek için tıkla ... Bu romu kullanmistim muthis bir rom hocam yanilmiyorsam touchwiz luncher var haksizmiyim
eren2934' Alıntı: Rom 1.2.0 sürümüne güncellendi. Genişletmek için tıkla ... Bu romu kullanmistim muthis bir rom hocam yanilmiyorsam touchwiz luncher var haksizmiyim
Bysalih41 Üye cadde19' Alıntı: Yükleyip deneyen var mı iyi bir rom mu acaba Genişletmek için tıkla ... Yaklasik 7 ay once bir onceki versiyonu yuklemistim muthis bir rom
cadde19' Alıntı: Yükleyip deneyen var mı iyi bir rom mu acaba Genişletmek için tıkla ... Yaklasik 7 ay once bir onceki versiyonu yuklemistim muthis bir rom
ismailozcn Üye Romunu daha önce kullanmıştım gayet basarılıydı.Tekrar başlaman güzel. Beta 3 cıkmışken niye beta 2 kullandın?
Romunu daha önce kullanmıştım gayet basarılıydı.Tekrar başlaman güzel. Beta 3 cıkmışken niye beta 2 kullandın?
Bysalih41 Üye D.A.R.K.O' Alıntı: bu aroma nasıl kullanılıyor Genişletmek için tıkla ... Kurulum sirasinda
scope_123 Üye masblue41' Alıntı: Kurulum sirasinda Genişletmek için tıkla ... kurulumu yaptım yeni farkettim aromadan kurulum sırasında saydamlığı ayarlıyorduk şimdi yapma şansım var mı?
masblue41' Alıntı: Kurulum sirasinda Genişletmek için tıkla ... kurulumu yaptım yeni farkettim aromadan kurulum sırasında saydamlığı ayarlıyorduk şimdi yapma şansım var mı?
Bysalih41 Üye scope_123' Alıntı: kurulumu yaptım yeni farkettim aromadan kurulum sırasında saydamlığı ayarlıyorduk şimdi yapma şansım var mı? Genişletmek için tıkla ... %80ile %100 yapabilirsin romu denedineksiksiz
scope_123' Alıntı: kurulumu yaptım yeni farkettim aromadan kurulum sırasında saydamlığı ayarlıyorduk şimdi yapma şansım var mı? Genişletmek için tıkla ... %80ile %100 yapabilirsin romu denedineksiksiz
scope_123 Üye st: 6761009' Alıntı: %80ile %100 yapabilirsin romu denedineksiksiz Genişletmek için tıkla ... Nerden ayarliyabilirim aromdan deniyor ama menulerde falan oyle birsey gormedim romu kullanmaktayim ben suanda yani kurulumu gectim ?
st: 6761009' Alıntı: %80ile %100 yapabilirsin romu denedineksiksiz Genişletmek için tıkla ... Nerden ayarliyabilirim aromdan deniyor ama menulerde falan oyle birsey gormedim romu kullanmaktayim ben suanda yani kurulumu gectim ?
Bysalih41 Üye scope_123' Alıntı: Nerden ayarliyabilirim aromdan deniyor ama menulerde falan oyle birsey gormedim romu kullanmaktayim ben suanda yani kurulumu gectim ? Genişletmek için tıkla ... Kurulum sirasinda secenek olarak var hasaneness' Alıntı: link 45 dk once indirdim problem yok Genişletmek için tıkla ...
scope_123' Alıntı: Nerden ayarliyabilirim aromdan deniyor ama menulerde falan oyle birsey gormedim romu kullanmaktayim ben suanda yani kurulumu gectim ? Genişletmek için tıkla ... Kurulum sirasinda secenek olarak var hasaneness' Alıntı: link 45 dk once indirdim problem yok Genişletmek için tıkla ...
scope_123 Üye masblue41' Alıntı: Kurulum sirasinda secenek olarak var Genişletmek için tıkla ... Kuruluma nasil donerim peki
masblue41' Alıntı: Kurulum sirasinda secenek olarak var Genişletmek için tıkla ... Kuruluma nasil donerim peki
Bysalih41 Üye scope_123' Alıntı: Kuruluma nasil donerim peki Genişletmek için tıkla ... En bastan yukleyerek hasaneness' Alıntı: şuan inmiyor maalesef eğer müsaitsen upload edermisin? Genişletmek için tıkla ... Gun icinfe upload etmeye calisirim
scope_123' Alıntı: Kuruluma nasil donerim peki Genişletmek için tıkla ... En bastan yukleyerek hasaneness' Alıntı: şuan inmiyor maalesef eğer müsaitsen upload edermisin? Genişletmek için tıkla ... Gun icinfe upload etmeye calisirim
scope_123 Üye masblue41' Alıntı: En bastan yukleyerek Gun icinfe upload etmeye calisirim Genişletmek için tıkla ... Hadi ya nasil gozden kacirdim o ayari yuzde yuz olsun istiyorum da..
masblue41' Alıntı: En bastan yukleyerek Gun icinfe upload etmeye calisirim Genişletmek için tıkla ... Hadi ya nasil gozden kacirdim o ayari yuzde yuz olsun istiyorum da..
Bysalih41 Üye scope_123' Alıntı: Hadi ya nasil gozden kacirdim o ayari yuzde yuz olsun istiyorum da.. Genişletmek için tıkla ... Tekrar yaparsin cok zaman almiyor
scope_123' Alıntı: Hadi ya nasil gozden kacirdim o ayari yuzde yuz olsun istiyorum da.. Genişletmek için tıkla ... Tekrar yaparsin cok zaman almiyor
scope_123 Üye masblue41' Alıntı: Tekrar yaparsin cok zaman almiyor Genişletmek için tıkla ... ben şuan aroma kurulumdayım saydamlıkla ilgili herhangi bir ayar göremedim ?
masblue41' Alıntı: Tekrar yaparsin cok zaman almiyor Genişletmek için tıkla ... ben şuan aroma kurulumdayım saydamlıkla ilgili herhangi bir ayar göremedim ?