Haber GTA: San Andreas Mağaza'da!

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
oyun bazı yerlerde default ayarlarda dahi kasıyor. En az 1520 gerekli :bottom:

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Videoda görüldüğü gibi kasma yok. Ayarlardan en yüksekleri de açtım yinede oynarken en ufak kasma yapmıyor (620) ama max. 2 dakika sonra oyun kapanıyor. En düşük ayarlara getirdim, tüm ekleri kapattım ama yine aynı.
not: videoyu düzgün çekemedim, youtube üzerinden düzenledim 1-2 dk. sonra sarsıntılar vs. giderilmiş olur.

o zaman kullandığımız xap hatalı ,daha duzgunleri çıkar önemli olan kasmaması

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Videoda görüldüğü gibi kasma yok. Ayarlardan en yüksekleri de açtım yinede oynarken en ufak kasma yapmıyor (620) ama max. 2 dakika sonra oyun kapanıyor. En düşük ayarlara getirdim, tüm ekleri kapattım ama yine aynı.
not: videoyu düzgün çekemedim, youtube üzerinden düzenledim 1-2 dk. sonra sarsıntılar vs. giderilmiş olur.
aynen hocam oyundan atıyor acaba 1 gb ramli cihazlardada atıyormu?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye

Nasıl yüklüyorsun ?

meneleos

Üye
o zaman kullandığımız xap hatalı ,daha duzgunleri çıkar önemli olan kasmaması

Xap olduğunu sanmıyorum, o sadece indirmek için ufak bir araç. @Gregor Mendel'in de dediği gibi 1 gb rami olan cihazlarda da atıyor mu bu önemli. Emülatörde kurmayı denicem, ramden mi kaynaklanıyor anlaşılır öyle.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
aynen hocam oyundan atıyor acaba 1 gb ramli cihazlardada atıyormu?

atmıyor. Wp Central videosunu çekti .ayarları biraz kurcalasanız veya kullanmadığınız programları silseniz Bi yararı olabilir ,sonuçta ram önemli

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
atmıyor. Wp Central videosunu çekti .ayarları biraz kurcalasanız veya kullanmadığınız programları silseniz Bi yararı olabilir ,sonuçta ram önemli
bilmiyorum hocam oyunu yüklemeden çnce 3.12 gb boş yer vardı fazla bişeyde yok cihazda bakalım başka neleri silebileceğim

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
bilmiyorum hocam oyunu yüklemeden çnce 3.12 gb boş yer vardı fazla bişeyde yok cihazda bakalım başka neleri silebileceğim

yani ram dolmasa atmaz , aerie optimizer var ram ferahlatan alternatif onerebilrim

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Forumda konu mevcut basit bir işlemle yapabiliyorsun

meneleos

Üye
telefonu unlock etmeyi özelden anlat bi ara merak ediyom bi deneyeyim 625 de :D
Geliştirici hesabın ve windows 8'li pc var mı ? :) Varsa hallederiz.
Bu arada oyunu düzelttim galiba, 5. dakika oldu atma yok. Biraz daha zorlayım, atmazsa video çekerim.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Yazsanız çıkar şu an mobilim yardımcı olamıyorum :(

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
@menelos kardeşim haber et yaparsan cidden süper olur :)

meneleos

Üye
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
@Gregor Mendel ben yükleyemedim ttnete bugün bileşler olmuş Sn de 30 kb kadar yavaş Bi hızda indiriyordu :D

Üst Alt