Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızVideoda görüldüğü gibi kasma yok. Ayarlardan en yüksekleri de açtım yinede oynarken en ufak kasma yapmıyor (620) ama max. 2 dakika sonra oyun kapanıyor. En düşük ayarlara getirdim, tüm ekleri kapattım ama yine aynı.
not: videoyu düzgün çekemedim, youtube üzerinden düzenledim 1-2 dk. sonra sarsıntılar vs. giderilmiş olur.
aynen hocam oyundan atıyor acaba 1 gb ramli cihazlardada atıyormu?Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızVideoda görüldüğü gibi kasma yok. Ayarlardan en yüksekleri de açtım yinede oynarken en ufak kasma yapmıyor (620) ama max. 2 dakika sonra oyun kapanıyor. En düşük ayarlara getirdim, tüm ekleri kapattım ama yine aynı.
not: videoyu düzgün çekemedim, youtube üzerinden düzenledim 1-2 dk. sonra sarsıntılar vs. giderilmiş olur.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızVideoda görüldüğü gibi kasma yok. Ayarlardan en yüksekleri de açtım yinede oynarken en ufak kasma yapmıyor (620) ama max. 2 dakika sonra oyun kapanıyor. En düşük ayarlara getirdim, tüm ekleri kapattım ama yine aynı.
o zaman kullandığımız xap hatalı ,daha duzgunleri çıkar önemli olan kasmaması
aynen hocam oyundan atıyor acaba 1 gb ramli cihazlardada atıyormu?
Oyunu mu ? Geliştirici hesabım var, telefonum unlock.Nasıl yüklüyorsun ?
bilmiyorum hocam oyunu yüklemeden çnce 3.12 gb boş yer vardı fazla bişeyde yok cihazda bakalım başka neleri silebileceğimatmıyor. Wp Central videosunu çekti .ayarları biraz kurcalasanız veya kullanmadığınız programları silseniz Bi yararı olabilir ,sonuçta ram önemli
bilmiyorum hocam oyunu yüklemeden çnce 3.12 gb boş yer vardı fazla bişeyde yok cihazda bakalım başka neleri silebileceğim
Oyunu mu ? Geliştirici hesabım var, telefonum unlock.

Forumda konu mevcut basit bir işlemle yapabiliyorsun

Geliştirici hesabın ve windows 8'li pc var mı ?telefonu unlock etmeyi özelden anlat bi ara merak ediyom bi deneyeyim 625 de![]()
Varsa hallederiz. link alabilirmiyim?yani ram dolmasa atmaz , aerie optimizer var ram ferahlatan alternatif onerebilrim
link alabilirmiyim?
İyi gidiyordu, ilk görevi almaya gittim animasyona başlayınca attı oyundan. 512 bu işin altından kalkamayacak gibi gözüküyor.@menelos kardeşim haber et yaparsan cidden süper olur![]()

teşekkürler deneyip yorumları yazarımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız