Haber GTA: San Andreas Mağaza'da!

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
:tşk: iyiki unlock etmişim :D 2,85 gb boş yer var yeter mi

skynet

Üye
Evet, tahmin ettiğim gibi sorun şarjmış. Şarja takınca kaldığı yerden devam etti. Sende şarja tak, sonra yese bas.
Şuan %20'lerde.

Hocam pil full dolu ve şarja tıkılı o yönden sorun yok ama nedense %13'de takıldı hata veriyor yes diyorum gene aynı

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
lumia 620 iniyor :D

meneleos

Üye
Hocam pil fu ll dolu ve şarja tıkılı o yönden sorun yok ama nedense %13'de takıldı hata veriyor yes diyorum gene aynı

Benim şarjda full doluydu ama yinede "Large downloads require connection to external power." yazıyordu. Sende ne hata veriyor ? Gördüğüm kadarıyla 2 hata var biri network yani bağlantı kopuyor diğeri de üstte yazdığım.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Benim şarjda fu ll doluydu ama yinede "Large downloads require connection to external power." yazıyordu. Sende ne hata veriyor ? Gördüğüm kadarıyla 2 hata var biri network yani bağlantı kopuyor diğeri de üstte yazdığım.
şuan iniyor benim %6%12 iniyor sıkıntı yok

Bay H

Bay H

Üye

Grafik ayarları default iken oyun gayet rahat ki zaten fazla bir olay da yok fakat eğer bir miktar yükseltme yapayım derseniz sıkıntı baş göstermeye başlıyor.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Neden ben telefonumu, Lumia 920 mi babama verdikten sonra bu oyun çıkıyor?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
baglantı hatası veriyor?düzeldi iniyor

meneleos

Üye
Heimdalll

Heimdalll

Üye
yapan varmı arkadaşlar 512 mb ramli kullanıcılardan oluyosa bende yapıcam, bide kasıyomu oyun

meneleos

Üye
yapan varmı arkadaşlar 512 mb ramli kullanıcılardan oluyosa bende yapıcam, bide kasıyomu oyun
Ben yükledim, birazdan ufak bi video atarım. Kasma yapıyor, 2. dakikaya girmeden attı oyundan. Bilmiyorum belki ısındığı içindir uzun zamandır indirme yapıyordu + şarjda takılıydı. Şimdi bi video atcam, soğuyunca tekrar açıp denerim.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
teşekkürler videoyu bekliyorum

respection123

Üye
Heves Kalmadı :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
rockstar haklı çıktı harbi 1 gb istiyormuş meğer :D

meneleos

Üye
yani kasıyormu kasmıyor mu ? Takılmak la kasmak ayrı şeyler
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Videoda görüldüğü gibi kasma yok. Ayarlardan en yüksekleri de açtım yinede oynarken en ufak kasma yapmıyor (620) ama max. 2 dakika sonra oyun kapanıyor. En düşük ayarlara getirdim, tüm ekleri kapattım ama yine aynı.
not: videoyu düzgün çekemedim, youtube üzerinden düzenledim 1-2 dk. sonra sarsıntılar vs. giderilmiş olur.

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt