Evet, tahmin ettiğim gibi sorun şarjmış. Şarja takınca kaldığı yerden devam etti. Sende şarja tak, sonra yese bas.
Şuan %20'lerde.
Hocam pil fu ll dolu ve şarja tıkılı o yönden sorun yok ama nedense %13'de takıldı hata veriyor yes diyorum gene aynı
şuan iniyor benim %6%12 iniyor sıkıntı yokBenim şarjda fu ll doluydu ama yinede "Large downloads require connection to external power." yazıyordu. Sende ne hata veriyor ? Gördüğüm kadarıyla 2 hata var biri network yani bağlantı kopuyor diğeri de üstte yazdığım.
ttnet kullanıyorsan bugün internet yavaş ondan kopuyodur. Bide şimdi fark ettim son güncellemeden sonra tuşlar kilitlenince wi-fi bağlantısı kopuyorbaglantı hatası veriyor?düzeldi iniyor

Son durum nedir hocambaglantı hatası veriyor?düzeldi iniyor

%75 oldu bende. Bitiren var mı ?Son durum nedir hocam![]()
Ben yükledim, birazdan ufak bi video atarım. Kasma yapıyor, 2. dakikaya girmeden attı oyundan. Bilmiyorum belki ısındığı içindir uzun zamandır indirme yapıyordu + şarjda takılıydı. Şimdi bi video atcam, soğuyunca tekrar açıp denerim.yapan varmı arkadaşlar 512 mb ramli kullanıcılardan oluyosa bende yapıcam, bide kasıyomu oyun
oyun indi çalışıyor biraz takılıyor sonra atıyor anlamadım gittiSon durum nedir hocam![]()
oyun indi çalışıyor biraz takılıyor sonra atıyor anlamadım gitti

indirmeye başlamadan önce cihazınızı şarja takmayı unutmayın![]()
yani kasıyormu kasmıyor mu ? Takılmak la kasmak ayrı şeyler