Haber Windows Phone 8.1 Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

narnia16

narnia16

Üye
Sızıntılar arttıkça benimde heyecanım artıyor valla :)

pirenuri

pirenuri

Üye
Ben şu kritik zamanlarda pek haber okumamaktan yanayım çünkü fake haberlerle gözümüzü boyayacaklar sonra biz bayağı heyecanlanacağız büyük şeyler bekleyeceğiz sonra MS bizi şaşırtacak ve hayal kırıklığına uğrayacağız . Bu yüzden bekleyelim ve görelim neler olacağını

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, 4MaGuS ve Aybin.Kilic
Rainesto

Rainesto

Üye
Bari beklediğimiz kadar iyi olsa

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Nerdeyse 2 ay sonra millet wp8.1 ile tanışacak biz daha gdr3 bekliyoruz! Böyle aşkın ızdırabını eşekler kovalasın emi.Hayattan soğudum resmen ya. :kop2: :kop2:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende yayınlamazdım da bende ileriki bir tarihte yayınlansa da şöyle bir neşemizi bulsak yorumlar yapsak yoksa geçmez bu 2 ay :D
Bu işler biraz yavaş yürür. Yani her gün yeni bir bilginin sızması durumunda güncelleme yayınlanana kadar her şey ortaya çıkmış olur.

Bu bilgilerin de bazıları gerçekten firmaların haberi olmadan çalışanlarca prototiplerden veya test cihazlarından sızdırılıyor. Bazıları da firmalar tarafından el altından bilinçli olarak sızdırılıyor. Firmalar buna "server meşgul etme" der. Bu şekilde kendilerine ve ürünlerine olan ilgiyi canlı tutarlar.

O yüzden merak etmeyin. Ortam biraz durulmaya başladı mı bizlere konuşup tartışacağımız yeni konuları mutlaka bulurlar veya bulmamızı sağlarlar. :ehe

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Aybin.Kilic
braayn

braayn

Üye
umutlar ve hayaller hepsi 8.1 için umarım beklenileni karşılayacak bir güncelleme olurda 1520 son lumiam olmasın :)

dakamon

dakamon

Üye
8.1 i görmeden bence 1520 yi alma bence bekle bi 8.1 i gör öyle al hem bu arada bakarın indirime girer. Dolar düşer bi şey olur :)
umutlar ve hayaller hepsi 8.1 için umarım beklenileni karşılayacak bir güncelleme olurda 1520 son lumiam olmasın :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
braayn

braayn

Üye
1800 e kadar alırım üstü olursa düşmesini bekleyeceğim artık...

luckysleven

luckysleven

Üye
şuanda 920 üstünü almak sokağa para atmaktır .. 925 ve 1020 yine bir derece biri tasarımı için diğeride çiçek kuş çekme meraklıları için kamerası var diye alınır da o bile gereksiz para .. 8.1 ile bir çok eksikliği giderirler diye düşünüyorum beklemede kalmakta fayda var

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
ağustosun sonunda alırız anca

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, goktas19, PureFood ve 4 diğerleri
yeminli06

yeminli06

Üye
Azıcıkta bildirim merkezi ile ayarlara hızlı erişimden sızıntı çıksa :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: pirenuri

skynet

Üye
Pilin yanında % işareti neden yok :hmmm

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Bunlar tamamlanmamış yapılar olduğu için tamamlanana kadar değişiklikler olucaktır.

Tmobile

Tmobile

Üye
Pil Yüzdesi Olmuycak Mı Acıba :D

PureFood

PureFood

Üye
Yok yok son video yalanlanamaz o kadar da değil :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi