Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Türkiye güncellemesi çıktı.Az önce yaptım inş. bir sıkıntı çıkmaz.
Şarzı artık eskisi gibi fazla gitmiyor.
Şarj'ın eskisi gibi gitmesi için düzenli olarak şarj etmeniz lazım.Bitmeden şarja takmayın.Bir kaç kez tekrarlarsan batarya kendine gelecektir.

• Beğen
Tepkiler: veliahht

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Valla arkadaşlar ben güncelleme kontrolü yaptığımda "zaten en son sürümü kullanıyorsunuz" yazıyor. Sürüme bakıyorum eski sürüm. Pc bağlantısı ile mi güncellemem lazım acaba?
Evet Kies yardımıyla güncelleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: SkywaLKing

hamit_95

Üye
4.3 surumunde niye Knox uygulamasi yuklu olarak gelmedi?

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Mümkün ise ikisi de :)
Öncelikle gelmemesinin sebebini tam olarak bilmiyorum ama yakın zamanda gelecek olan Kitkat güncellemesiyle beraber büyük ihtimalle geleceğini söyleyebilirim.Neden gelmesini istemediğime gelirsek ;
Knox bir çeşit güvenlik sistemi anlaşıldığı üzere.Ama bu güvenlik sistemi bir çok android kullanıcısı için kötü durumlara yol açıyor.Sıralamak gerekirse;
  1. Sistemdeki bazı uygulamara erişimin engellenmesi.
  2. Cihaz rootlandıktan sonra herhangi bir şekilde sayaçın sıfırlanamaması.Bu da root veya rom işlemi yaptıktan sonra garanti kapsamından tam anlamıyla çıkacağı anlamına geliyor.
Bu bence oldukça büyük bir sorun.Benim gibi telefona oldukça ilgisi olan kişiler telefonu için özel portlanmış romları denemek ve root erişiminin getirdiği özgürlükten yararlanmak isteyeceklerdir.Ama bu işlemleri yaptıktan sonra sayaçı sıfırlayamama durumu birçok kullanıcıyı bu özgürlükten mahrum bırakacaktır.O yüzden bence gelmemiş olması çok iyi bir durum.Umarım açıklayıcı olmuştur. :)

hamit_95

Üye
Benim icinde cok kotu bir durum cunku bende ayda bir rom degistiriyorum, bilgilendirme icin tesekkurler :)

• Beğen
Tepkiler: Joker
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar yeğenim note2 telefonu nu yere düşürdü ekran baya kırıldı.cihaz çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.tamir için 450₺ istemişler.daha uyguna bulabilirmiyiz sizce

2495243

2495243

Kapalı Hesap
@Esendağl8 telefoncularda daha uygun fiyata yaptirabilirsin ama guvenilor olmali

Esendağlı

Esendağlı

Üye
zaten telefoncu o fiyatı verdi,servis değil.

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Abiler benim s3 . Ktool ile backup yaptım ama 4.3 yukledikten sonra backup'ı tekrar yukleyemiyorum

vega1977

vega1977

Üye
Merhaba ben yanlışlıkla tweaker ile medya tarayıcıyı kapattım sonrada unutup format attım daha sonra odin ve kies ile yazılım attım ama düzelmedi tekrar tweaker ile medya tarayıcıyı açtım gene de olmadı terminal emulator işe yarar mı yada farklı bir nandorid işe yarar mı her türlü Wipe denedim titanyum ile sistem ve data uygulamalarını sildim Mega ve süper Wipe yaptım sonuç vermedi jtag ile yazılım atsam düzelir mi bu konuda bilgisi olan lütfen yardım etsin

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Medya tarayıcı derken?

vega1977

vega1977

Üye
Android tweaker pro 1 da açıklaması var
Telefondaki uygulamaları n medya dosyalarını tanimasni sağlıyor mesela msj okuma prg nın svox u tanıması ekran yakalama olayı vs

vega1977

vega1977

Üye

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Arkadaslar suanda bir güncelleme gelmiş durumdaa ne oldugunu bilen var mı ?????
37,66 MB suan sarj düşük oldugu için gncelleme yapılmıyor bılen varsa yazarsa iyi olur ...

Üst Alt