Yardım ipad'in arkasındaki çizikler

Sponsorlu Bağlantılar

ege195

Üye
    Konu Sahibi
ipad'in arkasındaki çizikler
merhaba arkadaşlar benim ipad'imin arkasında veya yanında anlamadığım bi zamanda görülmesi zor çizikler oluyor siliyorum geçmiyo çok moralimi bozuyolar tableti atasım geliyo bi kaç yerde gördüm pasta cilayla geçiyo diyolar ama hoparlörün yanındada çizikler var hoparlöre zarar verir diye korkuyorum napabilirim bu konuda lütfen yardım edin

0MG90

0MG90

Üye
Deneme öyle şeyler, kullanırken çizmiş olabilirsin
Bence direk kılıf al eğer seni rahatsız ediyorsa ve garantisi varsa ver oraya kapak değişimi yapsınlar

• Beğen
Tepkiler: ege195

ege195

Üye
    Konu Sahibi
kap falan aldım ama yinede anlamadan çiziliyo bimeksten almıştım kapak değişimi yaparlar mıpasta cila yapmak zarar verebilir mi ona göre yapmayı düşünüyorum

0MG90

0MG90

Üye
Verir deneme öyle şeyler

• Beğen
Tepkiler: ege195

ege195

Üye
    Konu Sahibi
youtubede gördüm adam zımpara kağıdı ile sildi ve tüm çizkler geçti onu denemeyi düşünüyorum ya da aldığım yere götürsem bişeyler yapabilirler mi kibide ipad'in hoparlörlerin birine toprak kaçtı onu nasıl çıkartabilirim

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
youtubede gördüm adam zımpara kağıdı ile sildi ve tüm çizkler geçti onu denemeyi düşünüyorum ya da aldığım yere götürsem bişeyler yapabilirler mi kibide ipad'in hoparlörlerin birine toprak kaçtı onu nasıl çıkartabilirim
Toprağı süpürge makinası ile çek sakın zımpara felan deydirme çok ince zımparayla olur ama kompile zımparalaman sonrasında bir takım uygulamalar yapman gerek oda imkansız

ege195

Üye
    Konu Sahibi
Zımpara kağıdı ile denemekten vazgeçtim zaten süpürge makinesiyle çekmeme ramen gitmedi zaten bugün apple ı aradım aldığınız yere bi danışın birsey yapamazlarsa ipaddeki cizikleri ben yaptiysam ücret karşılığında duzeltecekler ama benim suçum değilse bana yenisini vericeklerbide smart caseler yere düşmelerden korur mu ama apple'nin değil

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt