Telefon Tavsiyesi 1800 Tl civarı telefon tavsiyesi...

Sponsorlu Bağlantılar

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
1800 Tl civarı telefon tavsiyesi...
Arkadaşlar 1800 tl civarı bir telefon almak istiyorum.Aklımdaki telefonlar
-Iphone 5
-Iphone 5c
-LG G2

Bunlardan hagisini neden almalıyım..?

Invoke

Invoke

Üye
Bir kere iphone ile G2 arasında bayağı bir boyut farkı var. İhtiyacını hangisi karşılıyorsa...

avast

avast

Üye
Vatanda 5s 1999 eger butce cikarsa haberiniz olsun

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Sadelik ve akıcılık istiyorsan İphone almalısın serisi pek önemli değil aslında hangisine bütcen müsaitse alabilirsin.. Tabiki önemlidir ama dağlar kadar fark olmaz, Ama eğer telefonu kurcalamayı sürekli değişiklik yapmayı seviyorsan ve ayrıca telefondan SIKILMAMAK istiyorsan LG G2 almalısın.. Bu benim görüşüm tartışma yaratmak için yazmadım arkadaşa yardımcı olmak için yazdım baştan söyliyim. :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
İşletim sisteminde özgürlük, büyük ekran istiyorsan LG G2 alabilirsin telefon başarısını kanıtlamış durumda. Iphone 5 de iyi fazla büyük ekran olmasın, widget'tır, arayüzdür sallamam hoş bir arayüzü olsun yeter dersen Iphone 5 de iyi. İki telefon da performans anlamında üzmez seni. 5c de kötü değil de ne biliyim plastik kasa Iphone'a hiç gitmemiş bi de fiyatı da malum sözde ekonomik olacaktı ama yalan oldu 5 ile 5c arasında fark çok fazla yok zaten, 5 daha klas duruyor bence.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
A101'de iPhone 5C 1500 lira

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Bence bekle note 3 al

MaxipmaN

Üye
5cye o parayı asla ama asla verme

avast

avast

Üye
Dun gece bimeks sitesinde 1699 tl di 5s cok sasirdim almam gerekiyodu param cikismadi

avast

avast

Üye
Yanlis gormedim sanirim 5s ti bende sasirdimda bu gune ozel fslan gibi yaziyodu ama tabi 5 olma ihtimali daha yuksek

MaxipmaN

Üye
5s mümkün değil ya :blink:

avcitalip

avcitalip

Üye
G2 32GB (iPhone 5'ten geçen bir sürü insan biliyorum)

avast

avast

Üye
2070 internete ozel gunun firsati yaziyodu dun gece 11 gibi dd belkide ben yanlisimdir

fuko08

fuko08

Üye
Iphone 5 seçeneklerinden çıkarmalısın bence. Bütçeni zorlayabilirsen 5s al. Ama benim tavsiyem LG G2 veya nexus 5. nexus5 en az g2 kadar performansa sahip ayrıca paran cebinde kalır ^^ şunu da söyleyeyim 5s le 5 arasında bir harf olduğuna bakma dağlar kadar fark var. Örneğin 5S in işlemcisi 64 bit ve 120 fps video kaydı yapabiliyor. Şahsen denedim ve ağır çekim modu çok hoşuma gitti.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Iphone 5 seçeneklerinden çıkarmalısın bence. Bütçeni zorlayabilirsen 5s al. Ama benim tavsiyem LG G2 veya nexus 5. nexus5 en az g2 kadar performansa sahip ayrıca paran cebinde kalır ^^ şunu da söyleyeyim 5s le 5 arasında bir harf olduğuna bakma dağlar kadar fark var. Örneğin 5S in işlemcisi 64 bit ve 120 fps video kaydı yapabiliyor. Şahsen denedim ve ağır çekim modu çok hoşuma gitti.
evet ağır çekim modu çok hoş 200tl daha koyup 5s alması kesinlikle daha mantıklı

avcitalip

avcitalip

Üye
o telefona ısınamadım ben iphoneum olsa başka bir tane markaya bakmam

beyaz rengini git biraz incele ısınırsın,10 numara cihaz :) 4.4 de yolda diyorlar bakalım bir güncelleme sıkıntısı var işte ama LG bu sefer verir gibi...

iPhone'la kulvarları farklı şimdi her türlü bir iPhone 5S hariç her şeyiyle üstün bir cihaz 5s'de 64Bit işlemcisi olduğu için(güçlü değil iyi) kazanıyor ama işletim sistemi farklılıkları kullanıcıyı değiştirebilir...
evet ağır çekim modu çok hoş 200tl daha koyup 5s alması kesinlikle daha mantıklı

olabilir

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
fuko08

fuko08

Üye
Kardeş sana şunu söyleyebilirim, o paraya alacağın hiç bir telefon seni mutsuz etmez raad ol :D

MaxipmaN

Üye
beyaz rengini git biraz incele ısınırsın,10 numara cihaz :) 4.4 de yolda diyorlar bakalım bir güncelleme sıkıntısı var işte ama LG bu sefer verir gibi...

iPhone'la kulvarları farklı şimdi her türlü bir iPhone 5S hariç her şeyiyle üstün bir cihaz 5s'de 64Bit işlemcisi olduğu için(güçlü değil iyi) kazanıyor ama işletim sistemi farklılıkları kullanıcıyı değiştirebilir...

olabilir
siyah daha güzel :)