Telefon Tavsiyesi 1800 Tl civarı telefon tavsiyesi...

Sponsorlu Bağlantılar

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
5s mi G2 32 gb mı peki ?

boran9999

boran9999

Üye
iPhone5-5C -5S ekranlar aynı! O ekranla beraber i7 4960X işlemci olsa ne olur? Alt üst yan boşluklarla beraber cihazın yarısı kapalı bence ihtiyaçları karşılamaktan uzak. Güncelmiş,stabilmiş bunlara fazla kulak asma derim yukardada belirttim pixel sayısı ile standardı yakalayamayan bir cihaz. i5 ve G2 kullanan biri olarak G2 öneririm niye? Ben işim gereği DWG dosyalarıyla oldukca içli dışlıyım i5 40-50 MB DWG dosyasını 10 dakikadan erken açamıyor aynı dosyayı G2 ile 30-40 saniyede açıyorum işte benim için stabilize budur Gerçi o ekranla beraber açsan ne olur açmasan ne olur :) (Reklamlarında kullanıcı kolaylığı için boyutlar minimize tutuluyor diyordu i6 için 4.8'' ekran düşünülüyor buda ayrı bir soru işareti). Oyunlara gelirsek hiç bir oyunu sıkıntısız oynarsınız kamera konusunda kameradan çok kullanıcı becerisi önemli. Ceptelefonu fotoğrafcılığı konusuna bir göz at. Tamamıyla kişisel fikrimdir. Selamlar

Tsukuyomi

Tsukuyomi

Üye
iPhone'yi bence bunların içinden çıkarmalısın.telefonu menü arasındaki geçiş hızları,rehbere hızlı girmesi vb şeyler içinmi alcaksın püff.Git Nexus 5'i bekle veya bekleyemiyorsan Nexus 4 al.Yok ben illaki söylediğim seçenekler arasından istiyorum diyorsan LG G2 aşırı derecede fark atar.He bide şu var bakın apple aldım diyerek hava atcaksan iPhone alabilirsin başka bir yönden iPhone seçmek hava atmaktan başka birşey degildir.Arkadaşım ilk çıktıgında iPhone 4 almıştı şu anda elinden çıkarmaya bakıyor.Yani telefonu sadece kamera,görüntülü sohbet,facebook,twitter gibi şeyler için kullanacaksan al fakat şunuda unutma 800 TL'lik telefonda bu işlevleri görebiliyor.iPhone sadece çok bilindiği için ve malzeme kalitesi iyi oldugu için çok satıyor bunuda unutma.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108 ve The SLayeR
The SLayeR

The SLayeR

Üye
bencede G2 32 gb mükmmel secim olablir ha güncellemeyide göze alırsak kafam rhat olsun dersen nexus 5 derim çeklirim knara

Türe

Türe

Üye
G2 kesinlikle.