İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
ya benim bu whatsapp sorunum hala devam ediyor dostlar.. Onay mesaji icin numarami giriyorum baglanti kurulamadi diyor 3g wifi hepsi acik halbuki bir el atsaniz sunada cozsek :)
başka hesapla açmayı dene sonra sil o hesabı kendi hesabınla aç

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar telefonu alalı 5 ay oldu şuan alttaki 3 tuşa bastığımda çok az titriyor ve çok sessiz alanda basarsanız sesde geliyor ses sorun değilse titreme yok telin normal çalarken iyi titriyorsar acba bunu değiştiren oldumu hiç nasıl yapıyorlar uzun sürüyor mu Nokia çare versem direk onlar yapmıyor galiba

beats

beats

Üye
arkadaşlar telefonu alalı 5 ay oldu şuan alttaki 3 tuşa bastığımda çok az titriyor ve çok sessiz alanda basarsanız sesde geliyor ses sorun değilse titreme yok telin normal çalarken iyi titriyorsar acba bunu değiştiren oldumu hiç nasıl yapıyorlar uzun sürüyor mu Nokia çare versem direk onlar yapmıyor galiba
bende amberde tuşlar çok titriyordu blackle azaldı tekrar amber yükledim titreşim tekrar arttı amber black farklı yani değişimi kolay da Nokia care yapmaz yakın teleservice varsa kısa sürer kargolarsan 15 gün

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
başka hesapla açmayı dene sonra sil o hesabı kendi hesabınla aç

denedim başka numara girdim ama kesinlikle kabul etmiyor. Whatsappa bağlanamılamıyor bağlantınızı kontrol edin sonra tekrar deneyin diyor sinir oldum . Ne yapmak lazım ki ?

Tmobile

Tmobile

Üye
denedim başka numara girdim ama kesinlikle kabul etmiyor. Whatsappa bağlanamılamıyor bağlantınızı kontrol edin sonra tekrar deneyin diyor sinir oldum . Ne yapmak lazım ki ?
silip tekrar yüklee ? :D

Son düzenleme:
4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende amberde tuşlar çok titriyordu blackle azaldı tekrar amber yükledim titreşim tekrar arttı amber black farklı yani değişimi kolay da Nokia care yapmaz yakın teleservice varsa kısa sürer kargolarsan 15 gün
yakında vardır kesin kesinde ben bilmiyorum da teleservise teli vermek istemiyorum şimdi sadece titreşim düzelteceğiz diye kim bilir başka neyi bozarlar ben bir Nokia care ile yine görüşeyim ne diyecekler gerekirse teleservis ile de görüşürüm gözümde önünde yaparlarsa anca veririm yoksa yaptırmam aslında parçayı ben bulsam kendim değiştiricimde

luckysleven

luckysleven

Üye

wpcentral da adamın biri titreşim motorunu değiştirmiş ses ve dengesiz titreşim sorununu çözmüş ama titreşim motoru için servise verilmez bence heleki teleservice e hiç verilmez.. telefonu parçalayacaklar resmen telefon sana geldiğinde nasıl gelir bilinmez daha sonra sorun çıkarmayacağının garantiside yok : ) aynı sorundan aylardır bende şikayetçiyim hem htc de hem nokiada .. Ama arkadaşın dediği gibi güncellemeler arasında fark var .. Şöyleki htc de gdr2 güncellemesinden sonra titreşim zayıfladı az ses yapmaya başladı gdr3 ile daha da zayıfladı ama sessiz ortamda yinede zırt zırt diye ses yapıyordu .. Denediğim modeller 520,720,625,820,8s hepsinde ses yapıyor ama bir zaman sonra yapıyor bu sesi . Yine benzer sorun lg ve samsungların bazı modellerinde var ..

o yüzden yine diyorum tek çözüm alt tuşların titreşimini kapatmak için Ms in bir ayar eklemesi lazım ..

oylarınızı esirgemeyin 8-|

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Wp te gameloft oyunlari ücretli mi . Androidde aylardır ücretsiz . Bi sorun olmasın

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Nokia Camera sizde de takılma yapıyor mu? Pro Cam Beta'da öyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Ama malum Smart Cam ve Pro Cam Beta birleştirilip Nokia Camera olarak verildi. Uygulamayı açtığımda daha çekime başlamadan görüntüde duraklamalar takılmalar oluyor. Video çekimi esnasında takılma farketmedim ama çektiğim videoyu izlerken bazı alanlarda bozuklukluklar vardı. Sorun ne acaba?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Wp de asphalt 8 yükleyemedikki 7yi yükleyek

zirtvirt

zirtvirt

Üye
Arkadaşlar bu mağazada sadece Türkçe oyun ve uygulamaları görebileceğim bir seçenek yok mu? Harika yerel uygulamalar bölümünde çok kısıtlı uygulamalar ve oyun var.

Tmobile

Tmobile

Üye
Arkadaşlar bu mağazada sadece Türkçe oyun ve uygulamaları görebileceğim bir seçenek yok mu? Harika yerel uygulamalar bölümünde çok kısıtlı uygulamalar ve oyun var.
bölge türkiyeyse zaten türk yapımcıların uygulamaları gözükmekte tamamıyla türk uygulamaları göster diye bir seçenek yok maalesef.

zirtvirt

zirtvirt

Üye
WP8'de yasaklı sitelere girme gibi bir imkan var mı ? Forumda aradım ama bulamadım.

Tmobile

Tmobile

Üye
WP8'de yasaklı sitelere girme gibi bir imkan var mı ? Forumda aradım ama bulamadım.
Evet Var.ne için gircen Ona Göre?
dan istediğin url yi yazarak istediğin siteye girebilirsin :D

zirtvirt

zirtvirt

Üye
Evet Var :D ne için gircen Ona Göre?

Nasıl giriyoruz? +18 siteler için istemiyorum. Konuyu ben bulamadım forumda.Peki bu bağlandığın wifi ağına tıklayınca proxy ayarı diye birşey çıkıyor. O ne işe yarıyor?

Tmobile

Tmobile

Üye
Nasıl giriyoruz? +18 siteler için istemiyorum. Konuyu ben bulamadım forumda.
yazdım onceki sayfada bakabilirsin duzenledim alıntıyı dan istediğin url yi yszarak her turlu siteye girebilirsin ama uyelik girişi varsa sitede çerez desteklemediği için uyelik girişini gerçekleştiremezsiniz.
Nasıl giriyoruz? +18 siteler için istemiyorum. Konuyu ben bulamadım forumda.Peki bu bağlandığın wifi ağına tıklayınca proxy ayarı diye birşey çıkıyor. O ne işe yarıyor?
Proxy Adresini Değiştiriyorsun. genelde Desteklenmeyen Uygulamaları Yuklemek İçin Kullanıyor Lumia Kullanıcıları :D

zirtvirt

zirtvirt

Üye
Benim wifi bağlantım sürekli kesiliyor. Black güncellemesiyle düzelir gibi oldu yine aynı şeyi yapmaya başladı. Bu proxy ile bir alakası var mıdır? Bende kapalı duruyor proxy.

Tmobile

Tmobile

Üye
Benim wifi bağlantım sürekli kesiliyor. Black güncellemesiyle düzelir gibi oldu yine aynı şeyi yapmaya başladı. Bu proxy ile bir alakası var mıdır? Bende kapalı duruyor proxy.
hayır proxy ile alakası yok zaten kapalı durması daha iyi. Soft reset atmayı denedinizmi? Veyatta hard reset ?

zirtvirt

zirtvirt

Üye
Tek yaptığım telefon fabrika ayalarına geri döndürmek oldu birkaç kez, o da düzeltmedi. Bu soft ve hard reset olayını pek bilmiyorum. Telefon elimde kalır diye de korkuyorum açıkcası. Ama basit bir olaysa nasıl yaparım?

Üst Alt