beats
Üye
gameloft wp üzerinden revalüasyon yapıyorsa demek kiAsphalt 7 11tl olmuş![]()
gameloft wp üzerinden revalüasyon yapıyorsa demek kiAsphalt 7 11tl olmuş![]()
beyler 2-3 gündür whatsappta resim gönderemiyordum gelenleri de alamıyordum dün sinirlendim kaldırıp tekrar kurayım dedim şimdi kurmaya çalışıyorum dünden beri Doğrulama ekranındayken whatsappa bağlanılamıyor lütfen ağ ayarlarınızı kontrol edin diyor. 3g wifi ne varsa denedim olmuyor nedendir sebebi _
bir tek bende uzamadı galiba galiba 9/3/2014 son tarih geçen 10 kişiye mesaj at şunu 5 yıl uzayacak dendi attım değişen bir şey yok anlamadım gitti bu şirket beni adam yerine koymuyor galibawhatsapp betayı guncelledim hizmetim bitcekti 1 yıl uzatıldı 8.02.2015![]()
1 senedirmi kullanıyorsunuz ? Bitçeğine 15 gün kala mutlaka büyük ihtimalle uzar.bir tek bende uzamadı galiba galiba 9/3/2014 son tarih geçen 10 kişiye mesaj at şunu 5 yıl uzayacak dendi attım değişen bir şey yok anlamadım gitti bu şirket beni adam yerine koymuyor galiba
yok 1 yıl olmadı ve telefonu ağustos ayında aldım ama niye böyle gösteriyor bilmiyorum1 senedirmi kullanıyorsunuz ? Bitçeğine 15 gün kala mutlaka büyük ihtimalle uzar.
bir tek bende uzamadı galiba galiba 9/3/2014 son tarih geçen 10 kişiye mesaj at şunu 5 yıl uzayacak dendi attım değişen bir şey yok anlamadım gitti bu şirket beni adam yerine koymuyor galiba
kanmayın şunlara yaa. hayır bu dalgayı başlatan kişilerdeki amaç ne onu da anlamış değilim, ego mu? 
sadistler zevk alıyorlar galibakanmayın şunlara yaa. hayır bu dalgayı başlatan kişilerdeki amaç ne onu da anlamış değilim, ego mu?
![]()

direk şirketten gelmiş gibi mesajdı yani link falan verilmiş herşeye özen gösterilmiş başlarda bende inanmadım sonra atsam ne olur diye bir deniyeyim dedim olmadıkanmayın şunlara yaa. hayır bu dalgayı başlatan kişilerdeki amaç ne onu da anlamış değilim, ego mu?
![]()
evet ama o haber yalandıdirek şirketten gelmiş gibi mesajdı yani link falan verilmiş herşeye özen gösterilmiş başlarda bende inanmadım sonra atsam ne olur diye bir deniyeyim dedim olmadı
oyle şeylere kesinlikle itimal etmeyin verilen linklere tıklmayın buyuk maddi zararlar ile karşılabilirsiniz.bir tek bende uzamadı galiba galiba 9/3/2014 son tarih geçen 10 kişiye mesaj at şunu 5 yıl uzayacak dendi attım değişen bir şey yok anlamadım gitti bu şirket beni adam yerine koymuyor galiba
+++++arkadaşlar 620 kullanıyorum,telefon deposu 5,8 gb civarındaydı dungeon hunter 4 oynunu güncelledim sorun oluştu hafızaya baktım fu ll dolmuş kapasite kontrole giremedim oyunu kaldırmaya çalıştım kaldır seçeneği soluk şeklindeydi ben de telefonu sıfırlayayım dedim 1 saattir bekliyorum çarklar dönüyor sonuç yok napmalıyım
bu kadar benziyormu cidden şaşırdım şuan yaArkadaşlar kopya çekmek ne güzel değil mi ? Daha önceden izlediğim bir videodan ekran görüntülerini aldım.