İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Bu saatten sonra 8 ücretsiz iken kimse para verip te 7'yi almaz

luckysleven

luckysleven

Üye
beyler 2-3 gündür whatsappta resim gönderemiyordum gelenleri de alamıyordum dün sinirlendim kaldırıp tekrar kurayım dedim şimdi kurmaya çalışıyorum dünden beri Doğrulama ekranındayken whatsappa bağlanılamıyor lütfen ağ ayarlarınızı kontrol edin diyor. 3g wifi ne varsa denedim olmuyor nedendir sebebi _

şaka gibi daha önce böyle bir sorun yaşayan olmadı mı hiç ?

Tmobile

Tmobile

Üye
whatsapp betayı guncelledim hizmetim bitcekti 1 yıl uzatıldı 8.02.2015 :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
whatsapp betayı guncelledim hizmetim bitcekti 1 yıl uzatıldı 8.02.2015 :D
bir tek bende uzamadı galiba galiba 9/3/2014 son tarih geçen 10 kişiye mesaj at şunu 5 yıl uzayacak dendi attım değişen bir şey yok anlamadım gitti bu şirket beni adam yerine koymuyor galiba

Tmobile

Tmobile

Üye
bir tek bende uzamadı galiba galiba 9/3/2014 son tarih geçen 10 kişiye mesaj at şunu 5 yıl uzayacak dendi attım değişen bir şey yok anlamadım gitti bu şirket beni adam yerine koymuyor galiba
1 senedirmi kullanıyorsunuz ? Bitçeğine 15 gün kala mutlaka büyük ihtimalle uzar.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
1 senedirmi kullanıyorsunuz ? Bitçeğine 15 gün kala mutlaka büyük ihtimalle uzar.
yok 1 yıl olmadı ve telefonu ağustos ayında aldım ama niye böyle gösteriyor bilmiyorum

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
:ah kanmayın şunlara yaa. hayır bu dalgayı başlatan kişilerdeki amaç ne onu da anlamış değilim, ego mu? :dry:

• Beğen
Tepkiler: skynet ve OttomaN TigeR
4MaGuS

4MaGuS

Üye
:ah kanmayın şunlara yaa. hayır bu dalgayı başlatan kişilerdeki amaç ne onu da anlamış değilim, ego mu? :dry:
direk şirketten gelmiş gibi mesajdı yani link falan verilmiş herşeye özen gösterilmiş başlarda bende inanmadım sonra atsam ne olur diye bir deniyeyim dedim olmadı

Tmobile

Tmobile

Üye
direk şirketten gelmiş gibi mesajdı yani link falan verilmiş herşeye özen gösterilmiş başlarda bende inanmadım sonra atsam ne olur diye bir deniyeyim dedim olmadı
evet ama o haber yalandı:D oyle şeylere kesinlikle itimal etmeyin verilen linklere tıklmayın buyuk maddi zararlar ile karşılabilirsiniz.

Dejavuex

Dejavuex

Üye

benimde 3. ayda son bakalım benimkini uzatıcak mı :D+++++
arkadaşlar birde beats music cuma günü gelicekti noldu ????????????

yunusiyunus

Üye
arkadaşlar 620 kullanıyorum,telefon deposu 5,8 gb civarındaydı dungeon hunter 4 oynunu güncelledim sorun oluştu hafızaya baktım full dolmuş kapasite kontrole giremedim oyunu kaldırmaya çalıştım kaldır seçeneği soluk şeklindeydi ben de telefonu sıfırlayayım dedim 1 saattir bekliyorum çarklar dönüyor sonuç yok napmalıyım

Dejavuex

Dejavuex

Üye
arkadaşlar 620 kullanıyorum,telefon deposu 5,8 gb civarındaydı dungeon hunter 4 oynunu güncelledim sorun oluştu hafızaya baktım fu ll dolmuş kapasite kontrole giremedim oyunu kaldırmaya çalıştım kaldır seçeneği soluk şeklindeydi ben de telefonu sıfırlayayım dedim 1 saattir bekliyorum çarklar dönüyor sonuç yok napmalıyım

şarjı bitsin kapanıcak ozaman şarja tak düzelir diye umuyorum. (920 de böyle olmuştu ve şarjı bitene kadar beklemiştim)

yunusiyunus

Üye
şarjı bitmesine rağmen şarja taktım yine çark olayı oldu ben de istemeye istemeye format çektim şimdi telefon açıldı ama herşey sıfır tüm uygulamaları sıfırdan yüklüyorum offf güncelemeler dahil yedekleme yükleme yöntemi yok mu ya

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar kopya çekmek ne güzel değil mi ? Daha önceden izlediğim bir videodan ekran görüntülerini aldım.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
PureFood

PureFood

Üye
Sonuç ortada.. Youtube'a ios 7 vs Windows Phone 8 yazıp aratarak bahsettiğim videoyu bulabilirsin.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ios7 ilk tanıtıldığında burada da bu konu açılıp çok tartışılmıştı. hani youtube yerine maxicepte aradığınızda da çıkar sonuç :)

luckysleven

luckysleven

Üye
ya benim bu whatsapp sorunum hala devam ediyor dostlar.. Onay mesaji icin numarami giriyorum baglanti kurulamadi diyor 3g wifi hepsi acik halbuki bir el atsaniz sunada cozsek :)

Üst Alt