OozyStaw
Üye
Evet de ben sürekli kulaklıkla geziyorum bazen kulaklığım yanımda olmuyor, benim yapabileceğim bir şey yok .o ses bu nedenle gitmiyor yukaradaki mikrofon gün geçtikçe içi toz doluyor ve ses diğer tarafa gitmiyor
Evet de ben sürekli kulaklıkla geziyorum bazen kulaklığım yanımda olmuyor, benim yapabileceğim bir şey yok .o ses bu nedenle gitmiyor yukaradaki mikrofon gün geçtikçe içi toz doluyor ve ses diğer tarafa gitmiyor
3kere aynı 4kere farklı nedenden servise vermen gerekiyor,değişme talebinde bulunabilmen içinEvet de ben sürekli kulaklıkla geziyorum bazen kulaklığım yanımda olmuyor, benim yapabileceğim bir şey yok .
ben zamanında arıza tam artmadan götürmediğim için pişmanım3kere aynı 4kere farklı nedenden servise vermen gerekiyor,değişme talebinde bulunabilmen için

35 mm uygulamasını güncelledikten sonra artık uygulamaya giremez oldum. bağlantım olmasına rağmen ilk giriş denemesinde bağlantı yok diye uyarı verip atıyor, sonraki denemelerde direk atıyor. iki kere sildim yükledim, teli açtım kapadım aynı! acaba bu uygulamayı kullanan başka kişilerde de aynı sorun var mı yoksa bende mi sadece?![]()
offbende yaptım güncellemeyi bir sıkıntı çıkmadı bende
senin yorumundan sonra bir de soft reset attım tele (ses kısma + power) şimdi çalışıyor. demekki telefonu kapatıp açmak da çözüm değil çözüm soft resette! 
Nokia sinamagraf güncelleme aldı. Yeniliklerden biri sinemagrafları gif dosyası olarak dışa aktarma diyor. Bilgisayara Bluetooth ile attım ama gif dosyası olarak atmadı. Bunu başarabilen varmı?
Gifi dışa aktar dedim kaydedilen resimler klasörüne attı oradan da pc'ye attım hepsi buNasıl yaptın acaba?

2 sorunum var ;
Birinici ses bazen kafayı yiyor yani müzik açık sesi kapatıyorum 0'a geldiği halde kısmıyor yani ses tuşları çalışıyor fakat müzikte işlemiyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.
maalesef lumia cihazlarının galiba hepsinde bu sorun var benimki de tozla dolu eski cep telefon 3310 böyle yapmıyorduarkadaşlar karşıya ses gitmeme sorunu mikrofonu temizleyince düzeliyor demek saçma yani bu arızayı biraz meşru yapıyorsunuz
daha 920 kaç aylık kaç senelik cihaz ki tozdan karşıya ses gitmeyecek
Nokia nın hatası değil gibi oluyor böyle hangi telefon tozdan bir kaç ayda bozuluyor N8 yıllardır çalışıyor eski samsunglar var dı bende ses problemi yoktu yan yana konuşur gibi konuşuyorduk 920 neden böyle para vermişiz en doğal hakkımız değilmi düzgün bir cihaz kullanmak her ay tozmu temizliyecem ?