İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

OozyStaw

OozyStaw

Üye
o ses bu nedenle gitmiyor yukaradaki mikrofon gün geçtikçe içi toz doluyor ve ses diğer tarafa gitmiyor
Evet de ben sürekli kulaklıkla geziyorum bazen kulaklığım yanımda olmuyor, benim yapabileceğim bir şey yok .

YkPkY

YkPkY

Üye
Evet de ben sürekli kulaklıkla geziyorum bazen kulaklığım yanımda olmuyor, benim yapabileceğim bir şey yok .
3kere aynı 4kere farklı nedenden servise vermen gerekiyor,değişme talebinde bulunabilmen için

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
3kere aynı 4kere farklı nedenden servise vermen gerekiyor,değişme talebinde bulunabilmen için
ben zamanında arıza tam artmadan götürmediğim için pişmanım
herealde bir sene oldu ilk dört aydan sonra başladı son 1,5 2 ay kulaklıksız konuşamıyorum keşke fayda etmiyor ama ilk dört aydan sonra servise vermediğime pişmanım doğrusu kulağıma küpe olsun böyle bir şey başıma gelince hemen servisteyim artık arıza ertelemeyeceğim ne olursa olsun telefonda sorun devam ederse yine yollarım Nokia pendik shop a verdim onlar üst servise yollamışlar bakalım neler olacak

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
35 mm uygulamasını güncelledikten sonra artık uygulamaya giremez oldum. bağlantım olmasına rağmen ilk giriş denemesinde bağlantı yok diye uyarı verip atıyor, sonraki denemelerde direk atıyor. iki kere sildim yükledim, teli açtım kapadım aynı! acaba bu uygulamayı kullanan başka kişilerde de aynı sorun var mı yoksa bende mi sadece? :(

dakamon

dakamon

Üye
35 mm uygulamasını güncelledikten sonra artık uygulamaya giremez oldum. bağlantım olmasına rağmen ilk giriş denemesinde bağlantı yok diye uyarı verip atıyor, sonraki denemelerde direk atıyor. iki kere sildim yükledim, teli açtım kapadım aynı! acaba bu uygulamayı kullanan başka kişilerde de aynı sorun var mı yoksa bende mi sadece? :(

bende yaptım güncellemeyi bir sıkıntı çıkmadı bende

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bende yaptım güncellemeyi bir sıkıntı çıkmadı bende
off :stres:senin yorumundan sonra bir de soft reset attım tele (ses kısma + power) şimdi çalışıyor. demekki telefonu kapatıp açmak da çözüm değil çözüm soft resette! :)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
2 sorunum var ;

Birinici ses bazen kafayı yiyor yani müzik açık sesi kapatıyorum 0'a geldiği halde kısmıyor yani ses tuşları çalışıyor fakat müzikte işlemiyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.

2.sorun mikrofonlar sürkeli doz olduğu için temizlemek işe yarıyor ama 3 mikrofon tam olarak nerde resimli görsel ile gösterebilicek var mı ?

Rainesto

Rainesto

Üye
Developer unlock yaptım ama genede telefon garantide demi ? ama flaş atmadım nsudan genede valid diyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Aynen şimdi baktım bende de öyle :hmmm

dakamon

dakamon

Üye
Valid deçerli demek yani sıkıntı yok demekki.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
Nokia sinamagraf güncelleme aldı. Yeniliklerden biri sinemagrafları gif dosyası olarak dışa aktarma diyor. Bilgisayara Bluetooth ile attım ama gif dosyası olarak atmadı. Bunu başarabilen varmı?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye

Hatasını alıyorum yardım ederseniz sevinirim.. sd karttan ilk yükleme 625

skynet

Üye
Nokia sinamagraf güncelleme aldı. Yeniliklerden biri sinemagrafları gif dosyası olarak dışa aktarma diyor. Bilgisayara Bluetooth ile attım ama gif dosyası olarak atmadı. Bunu başarabilen varmı?

Ben denedim oldu yalnız gif'in boyutu 14,2Mb

dakamon

dakamon

Üye
Nasıl yaptın acaba?

tanercoskun

tanercoskun

Üye
2 sorunum var ;
Birinici ses bazen kafayı yiyor yani müzik açık sesi kapatıyorum 0'a geldiği halde kısmıyor yani ses tuşları çalışıyor fakat müzikte işlemiyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.

Bu sorunu bende yasamaya başladım restart atmadan da düzelmiyor.

luckysleven

luckysleven

Üye
beyler 2-3 gündür whatsappta resim gönderemiyordum gelenleri de alamıyordum dün sinirlendim kaldırıp tekrar kurayım dedim şimdi kurmaya çalışıyorum dünden beri Doğrulama ekranındayken whatsappa bağlanılamıyor lütfen ağ ayarlarınızı kontrol edin diyor. 3g wifi ne varsa denedim olmuyor nedendir sebebi _

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
arkadaşlar karşıya ses gitmeme sorunu mikrofonu temizleyince düzeliyor demek saçma yani bu arızayı biraz meşru yapıyorsunuz
daha 920 kaç aylık kaç senelik cihaz ki tozdan karşıya ses gitmeyecek
Nokia nın hatası değil gibi oluyor böyle hangi telefon tozdan bir kaç ayda bozuluyor N8 yıllardır çalışıyor eski samsunglar var dı bende ses problemi yoktu yan yana konuşur gibi konuşuyorduk 920 neden böyle para vermişiz en doğal hakkımız değilmi düzgün bir cihaz kullanmak her ay tozmu temizliyecem ?

Tmobile

Tmobile

Üye
arkadaşlar karşıya ses gitmeme sorunu mikrofonu temizleyince düzeliyor demek saçma yani bu arızayı biraz meşru yapıyorsunuz
daha 920 kaç aylık kaç senelik cihaz ki tozdan karşıya ses gitmeyecek
Nokia nın hatası değil gibi oluyor böyle hangi telefon tozdan bir kaç ayda bozuluyor N8 yıllardır çalışıyor eski samsunglar var dı bende ses problemi yoktu yan yana konuşur gibi konuşuyorduk 920 neden böyle para vermişiz en doğal hakkımız değilmi düzgün bir cihaz kullanmak her ay tozmu temizliyecem ?
maalesef lumia cihazlarının galiba hepsinde bu sorun var benimki de tozla dolu eski cep telefon 3310 böyle yapmıyordu :D

skynet

Üye
Asphalt 7 11tl olmuş :ohannes:

• Beğen
Tepkiler: beats

Üst Alt