ne biliyim aslında fiyat gayet uygunda içine sinmesi lazım insan güvenemiyo bilindik bi marka olsun istiyo200 tl koy moto g falan al demişler 200 tl koyma gibi bi şansın varsa xperia sp falanda bakabilirsin. Arkadaşda vardı elime almıştım kamerasını açtım kameraya gelen ışık ekranda nokta olarak gözüküyone biliyim aslında fiyat gayet uygunda içine sinmesi lazım insan güvenemiyo bilindik bi marka olsun istiyo
Aynen öyle. Forumlarda 8 ay ömrü olduğu falan yazılmış tabiki kullanıma ve şansada bağlı. Dediğim gibi uzun ömürlü bişey olacaksa xperia sp falan bak. Aslında marka bilinen bi marka ama hep çin malı ve çakma yönündenYa önemli olan bilindik marka olup olmaması degil.Zaten iyi bir marka olsaydı bilinirdi.GMD hiçbir sıkıntısı çıkmasaydı telefon piyasasını alt üst ederdi.Marka takıntısı olanlar için kötü telefon nedenmi çünkü bu zamana kadar marka olmayan iyi bir telefon göremedim ben şahsen.Neyse telefonu çok kötülemeyelim.GMD F/P üründür fakat çok sorunu vardır alıp 6-7 ay sonra telefon bozulabilir hatta 6-7 ay öncedende bozulabilir kalıcı bir telefon istiyorsanız yani 2-3 sene kullanmak istiyorsanız yönelmeyin kardeşim.

Bende s3 kullanıyorum Emrah_-06'da.Emrahın telefonunda kasma olcagını sanmıyorum.Bendede kasma gibi bir problem yok.Sen S3'e ne yaptıysan kastırmışsın ALLAH ALLAH ilk defa senden S3'ün kastığını duyuyorumorjinal romla s3 de oyle. arkadasima uygulama gonderiyorun kasiyor diye yuklemeye cekiniyor kasmalardan sikayetci ama arayuz belli. gerci ben orjinal kullanirken oyle bisey olmuyordu onun sansi da olabilir tasarimdan dolayi cm kullabiyorum uzun zamandir

S3 geldikten 1 gün sonra Xperia SP gördüm.Allah kahretsin boşuna para verdik 900 TL'lik telefon 1100 TL'lik telefonu geçiyor diye düşündüm.Sonra Xperia'nın Çift çekirdek oldugunu öğrenince rahatladımRam i ölümüne kullanıp bi çok uygulama yüklerseniz ufak tefek takılmalara alışcaksınızki bu alışılmıycak bi durum değil yani bunu kasıyo diye sorun haline getirecek bişey yok. Uygulamalarda oyunlarda falan hiç sorun yaşamadım. S3 çok iyi bi telefon bu GMD S3 den iyi diyenler falan kendini kandırsın yok öyle bi dünya sırf ben kullanıyorum diye söylemiyorum. Ben elimde takılmıyo denen iphone nun bile kitlenip kaldığını gördüm.Aynen o kadar şikayetçiyseniz saf android yükleyin![]()
Hayatımda o kadar tedirgin olmamışımdır.Sendede oldumu böyle birşey 
SP nin o ledine ilgim var 
S3 geldikten 1 gün sonra Xperia SP gördüm.Allah kahretsin boşuna para verdik 900 TL'lik telefon 1100 TL'lik telefonu geçiyor diye düşündüm.Sonra Xperia'nın Çift çekirdek oldugunu öğrenince rahatladımHayatımda o kadar tedirgin olmamışımdır.Sendede oldumu böyle birşey
![]()
sp adreno 320 idi sanırım iyi bi gpu vardı onda ama ekran ve kamerada sıkıntı yaşayanlar vardı elemiştim onu tft ekrana o parayı vermemÇekirdek sayısına takılmayın. Çift çekirdekli olmasına rağmen S3'ten daha iyi performans veriyor. Grafik işlemcisi de daha üst düzey. Ama tabii ki S3'ün de Xperia SP'ten üstün özellikleri var.