Arkaplanda iTunes açık olabilir görev yöneticisinden bak iTunesHelper açıksa sonlandır sonra yeniden dene"ApplicationVerificationFailed" hatası alıyorum?
Zamanla hızlanıyor inmesi
Elinde elma gözüken simge var yeni güncellemede gene aynı şekilde telefonda hata verirse pp25 uygulamaları elinde elma klan simgeye tıklayın ve sağda en sağda anahtar şeklinde mavi bir ikon var ona tıklayın ve bekleyin düzeliyor.gece indirirseniz hızın arttığını göreceksiniz ve ekstra olarak en yeni sürümde güncelleme yaparken o elinde elma tutan bir simge gözükmüyo diğerine basınca apple id diyor ve asla güncellenmiyor. acil cevap lütfen
Telefon jealbreak'li mi değilse telefona kurduğunuz zaman indirmez. Sadece jealbreak olmadan pc ile uygulama vs telefona atar.İos 7.0.4 için untethered jealbreak çıktı Google'da arat bu yukarıda yazılanı en anladığın şekilde anlatan bir siteden telefonunu jealbreak'li yap.Bende bir şekilde telefona da yüklendi uygulaması ama ondan indirip kurunca olmuyor ne yapmalıyım ?
Jailbreak yaparım yapmasına da uygulama yüklerken sorunlar yaşanıyormuş diye okudum bir yerde. Bir de Dün pcden kurdum oyunu oynadım hatta. Bugün iki oyun daha atıım pcden 25pp ile ama şimdi hiç biri açılmamaya başladı.Telefon jealbreak'li mi değilse telefona kurduğunuz zaman indirmez. Sadece jealbreak olmadan pc ile uygulama vs telefona atar.İos 7.0.4 için untethered jealbreak çıktı Google'da arat bu yukarıda yazılanı en anladığın şekilde anlatan bir siteden telefonunu jealbreak'li yap.
Ben yıllardır kullanıyorum hiç bir sakıncası yok. Ayrıca pp25 ile attığın uygulamalar çalışmıyor ise pp25 i aç elinde elma olan simgeye tıkla sonra en sağda anahtar şeklinde simge var ona tıkla bekle açılacaktır. Ama mutlaka jealbreak yap çok faydalı iphone kullanmazdım ben jealbreak olmasa o kadar önemliJailbreak yaparım yapmasına da uygulama yüklerken sorunlar yaşanıyormuş diye okudum bir yerde. Bir de Dün pcden kurdum oyunu oynadım hatta. Bugün iki oyun daha atıım pcden 25pp ile ama şimdi hiç biri açılmamaya başladı.
Uygulama kaldırmanı gerektirecek birşey yok. Direk güncelleUygulama güncellerken önceki uygulamayı kaldırmam mı gerekiyor? Anlamadım ben. O kadar ilerledim. Boşa gitmesini istemiyorum