WhereIsMyMind
Üye
Hata tam olarak nedir ?yuklenmiyor hata veriyor
Hata tam olarak nedir ?yuklenmiyor hata veriyor
Aynen dostum bende de bazı programlar açar açmaz atıyor mavi butona tıklıyorum hata veriyor önceleri sorun yoktu acaba çinliler desteğini mi çekti Türkiyedenbilgisayarı uykuya alınca inmiyorhatanın sebebi ne acil ! ilk sayfadaki mavi butonu yaptım program donuyor
yardııııııııııııııııııııııııım
bide Açtığımızda APPLE ID istiyor 12 gün hediye ugulamasından itunes ile müzi indirmiştim ne yapabilirim sebep o mudur ne olur yardım edin![]()

aynen ya çözüm lütfenAynen dostum bende de bazı programlar açar açmaz atıyor mavi butona tıklıyorum hata veriyor önceleri sorun yoktu acaba çinliler desteğini mi çekti Türkiyeden![]()
Programı ben yazmadım.Sadece nasıl kullanıldığını anlatan bir konu açtım.Ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Bende herhangi bir sıkıntı yok. Aklıma gelenler şuanlık iTunes'u silip tekrardan kurmak var.aynen ya çözüm lütfen
Bilmem bir hocaya sormak lazımpeki abi bu günah değil mi?
Sorunun çözümü konuda mevcutHocam programi ben telefona yukledim telefondan daha tahat oluyor yanliz bazi uygulamalar oyunlar acildigi gibi tekrar geri atiyor
Bu sorun daha sonra calisan bir kac tanesine de oldu(
Baktim ama herkez birsey yazmis ne yapmam gerekSorunun çözümü konuda mevcut
Konuya yazılan mesajlara değil kardeşim anlatımının altında Önemli başlığının altında mevcut.Baktim ama herkez birsey yazmis ne yapmam gerek
hata tam olarak söyledir; gta sa oyununu güzel bi sekilde indirdim tamam sorun yok ama yüklemeye gelince hata veriyor yüklemiyor bunun nedeni nedir? cihaz iPhone 3GSHata tam olarak nedir ?
25pp açıkken iTunes açık kaldı mı hiç? 25pp yi komple kapatıp iTunes u aç sonra eşzamanlama ya tıkla hata verecek mi bir bak.yok arkadaslar ise yaramıyor ben gta san andreas indirdim fakat yüklenmedi hata verdi.
hata tam olarak söyledir; gta sa oyununu güzel bi sekilde indirdim tamam sorun yok ama yüklemeye gelince hata veriyor yüklemiyor bunun nedeni nedir? cihaz iPhone 3GS
açık kalmadı ama dediklerini bi yapıyım kardesim gelisme olursa yazarım25pp açıkken iTunes açık kaldı mı hiç? 25pp yi komple kapatıp iTunes u aç sonra eşzamanlama ya tıkla hata verecek mi bir bak.
olmuyor malesef yüklenmiyoraçık kalmadı ama dediklerini bi yapıyım kardesim gelisme olursa yazarım