KD1907
Üye
Bu muhabbeti yan konuda da yapmıştık moruk. Sen bunadın galiba ha?Rahmetli Ihtiyar - MaxiCep
öldül zaten
Bu muhabbeti yan konuda da yapmıştık moruk. Sen bunadın galiba ha?Rahmetli Ihtiyar - MaxiCep
öldül zaten
Bu muhabbeti yan konuda da yapmıştık moruk. Sen bunadın galiba ha?

Evet bunadığının bi kanıtı dahabizim mahallede ki pepe Ali mi?
Geçmiş olsun ihtiyarNe atv si ya atv nin 1-2 tane sağlam dizisi var ama starın medcezir yetenek sizsiniz aramızda kalsın o ses vardı bitti onun yerine survivor başlar.. En iyisi star diyimEn iyisi ATV KVP ile zirveye çıktı adamlar
Ya kardeşim sadece kendi fikrimi söyledim tek KVP bile yeter bana göreNe atv si ya atv nin 1-2 tane sağlam dizisi var ama starın medcezir yetenek sizsiniz aramızda kalsın o ses vardı bitti onun yerine survivor başlar.. En iyisi star diyim
Tamam ya bende kendi fikrimi söyledim ne atarlanıyonYa kardeşim sadece kendi fikrimi söyledim tek KVP bile yeter bana göre
Niye la bi halay çektiler diye kapanması mı gerekiyo abartıyosun bence :SShow TV direk kapanmalı bence gereksiz yere para kaybedecekler kimse izlemesin bence
Yok artık, bizde abarttık ama çikolatasını abarttık, sonra kekini kabarttık, dankek magmayı çıkarttık.halay için ayrı bi kanal vardı yahu![]()
TebriklerAlkış gifi nerde ya bulamadımtamam pepee yi gördüm![]()
TişikkirlerTebriklerAlkış gifi nerde ya bulamadım

Tişikkirler![]()