İmamlar 'banka promosyonu' ayrımcılığı için sokağa çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
İmamlar 'banka promosyonu' ayrımcılığı için sokağa çıktı
Diyanet-Sen, Diyanet İşleri Başkanlığı önünde maaş promosyon ihalesine karşı çıkan bir açıklama yaptı. Genel Başkan Ali Yıldız, ihalenin ekonomik şartlarla bağdaşmadığını belirterek "Yanlışta ısrar edilmesin, Diyanet çalışanlarını mağdur eden hiçbir teklifi kabul etmiyoruz" dedi.

Diyanet-Sen üyeleri, Diyanet İşleri Başkanlığı önünde maaş promosyon ihalesi süreciyle ilgili açıklama yaptı. Diyanet çalışanları, "Maaş anlaşma ihalesinde yanlışta ısrar edilmesin. Yeni mağduriyetler yaşanmasın" yazılı pankart açarak "Sadaka miktarı hediye istemiyoruz", "Katılım bankaları kazanıyor, DİB çalışanları kaybediyor", "Yetersiz hizmete mecbur değiliz", "Maaş teklifi bütün bankalardan alınmalıdır", "Diyanet çalışanlarını mağdur eden hiçbir teklifi kabul etmiyoruz", " Maaşımı çekmek için 400 km yol gitmek istemiyoruz", "Maaş anlaşmasında rekabet şartları sağlansın" dövizleri taşıdı.

Kaynak:

Not: Haram dedikleri promosyonu alamadıkları için mi yoksa kaymağı başkası yedi diye mi böyle oldu burası çokomelli. Bankanın kazancı var ki promosyon veriyor, böyle şeylerin haram olduğunu söyleyenler, bugün kendileri ile çelişiyor. Millete şükür edin diyenlere bak, katılım bankasından aldıkları parayı eleştiriyorlar, bugün maaşa yüzde 25 zam yapılsa bunlar ayrıcalıklı olduğunda millete şükür edin demeye devam ederler. Demek ki para mevzu oldu mu işin rengi değişiyor. Birde para çekmek için 400 km yol gidiyorlarmış :D

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Ben şahsen haksız olduklarını düşünmüyorum zamaninda diyanette gorevli biriyle konusmustum bu konulari gordugum kadariyla kurumlari cok eziyor personeli ve disariya da her zaman gulluk gulistan havasi veriyor, tabii bu benim gorusum isin icinde degilim bilemiyorum. Su an maaslarini katilim bankasi uzerinden aliyorlarsa haklilar benim yasadigim yere en yakin katilim bankasi 100 km otede, memur olsam gocunurdum acikcasi
Mesaj birleştirildi:

böyle bir konuda yorum yapacak yetkinlige sahip oldugumu dusunmuyorum ama yaptim yine kendimi tutamadim

Bergström45

Üye
Bu ilginç bir fikir! Çoğu zaman, maaşlar ve çalışma koşullarıyla ilgili sorunlar, ekonomik gerçeklere ve insanların gerçek ihtiyaçlarını her zaman karşılamayan siyasi kararlara dayanmaktadır.

• Düşünceli
Tepkiler: Dobraokuyucu
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Bu ilginç bir fikir! Çoğu zaman, maaşlar ve çalışma koşullarıyla ilgili sorunlar, ekonomik gerçeklere ve insanların gerçek ihtiyaçlarını her zaman karşılamayan siyasi kararlara dayanmaktadır.
Sen hindi misin?

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Yapay zeka mı taktırmış :ehe
Her gördüğünü hindi sanma, kendisi buralarda bir yerlerdedir, hindiler sadece şekil değiştirir 🦃

@AIS Boz şu gardıropun fiyakasını (h)
Forumda yapay zeka üyeler çoğaldı, @Baydırman vaadin gerçek oluyor (h)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu