ANIL
Admin
google play storeda kontör ile uygulama satın alabiliyormuyuz acaba ??
Malesef mobil ödeme yok.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tercih edebilirsin ama snapdragonlu s4 varmı ki bizim ülkede onu alıyım?Konuyu tamamen okumadım şöyle bir göz gezdirdim.
@muratalperr55
Diğer konuda androide geçiyorum demişsiniz ondan 1020 hakkında hiç yazmıyorum.
1.sayfada one mini iyi midir, demişsiniz. Adreno 305 GPU bir kaç aya iyice giriş seviye olur. İdare eder tabiki ama fiyatına göre iyi değil bence.
One'ın fiyatı HTC M8 çıkınca düşer büyük ihtimalle.
Nexus 5 lafı geçmiş. Diğerlerine göre F/P olarak iyidir, hem snapdragon 800 çipsetini kullanıyor. Güncelleme sıkıntısı da olmaz. Yalnız 1020yi de sorduğunuza göre kamera önemli, Nexus 5'in kamerası size yeterli gelmeyebilir. Ses olarak da HTC One'ın yerini tutamaz.
Oyun performansı olarak Nexus 5 mi G2 mi diye sorulmuş, çok fark olmaz.
HTC One'ın öyle çok güncelleme almaz. İçlerinde en çok güncellemeyi Nexus 5 alacaktır. G2 mi Nexus 5 mi sorusunda ise ben Nexus 5'i seçerdim. Çünkü saf android ve güncelleme desteği var ve geliştirici desteği daha çok ama G2'nin de kamera ve batarya gibi artıları var.
Son olarak HTC One Snap600 çipsetini kullanıyor yani Nexus 5'in G2'nin kullandığının bir önceki versiyonu. Performans olarak bir tık geride kalır; ama kötü değildir kesinlikle. Zaten sesi ve şekli yeter de diyebilirsiniz.@asdfjkl99 snap600'lu S4'ü tercih ederim exynos kullanan S4'e. Benchmarklara takılmayın.
Tercih edebilirsin ama snapdragonlu s4 varmı ki bizim ülkede onu alıyım?
"Sammobile" tarafından yayınlanan benchmark testlerinde 4.4 kitkat güncellemesi yüklenmiş snapdragonlu model daha yeni 28000 e ulaşmış ama exynos lu model 4.3 te 28000 di. Bunu da hatırlatırımBizim ülkede var bunu alın demiyorum zaten. Snaplı modelin daha iyi olduğunu söylüyorum, sadece.
"Sammobile" tarafından yayınlanan benchmark testlerinde 4.4 kitkat güncellemesi yüklenmiş snapdragonlu model daha yeni 28000 e ulaşmış ama exynos lu model 4.3 te 28000 di. Bunu da hatırlatırım
Neden takılmıyoruz ki? Ayrıca exynos lu s4 le ne alıp veremediğin var?Ben de benchmarklara takılmayın, dediğimi hatırlatırım.
Neden takılmıyoruz ki? Ayrıca exynos lu s4 le ne alıp veremediğin var?
Neyse cevap verirdim de konu dağılmasın şimdi..Alıp veremediğim yok.
Neyse cevap verirdim de konu dağılmasın şimdi..
Ne şarj tasarrufu ya ne diyosun senBöyle yapınca cevap vermemiş mi oldun? Alıp veremediğim neden olsun ki? İşim gücüm yok telefonlarla mı dalaşacağım? =P Xda'de bir snaplı s4'ün sayfasına bak bir de exynoslu. Farkı görürsün.
Ayrıca benchmarklar aldatıcıdır. Bu nedenle takılmayın diyorum. Samsung kendisi dahi kabul etti benchmarklarda hile yaptığını. Şimdi buraya girsek çıkamayacağız bu konu hakkında zaten bayağı uzun ve çetin bir konu açılmıştı vaktinde.
Hem 4+4 ne işe yarıyor biri söyleyebilir mi? Şarjtan tasarruf ediyor güya. Peki S4 octa'nın şarjı kaç gün gidiyor? Ne tasarruf ama!
1.6 ghz 4 çekirdek ağır performans isteyen uygulamalar (modern combat 4 fifa 14 vb.) için, 1.2 ghz 4 çekirdek ise normal uygulamalar (resim müzik vb.) için kullanılıyor şarj tasarrufu falan yok ortada sen diyosun onu. Ayrıca s4 ün şarjı bana göre iyi gidiyor ama sen kullanmadan kötü diyosun.Hiç işte kullanmadan yorum yapıyolar.5 gün görmüştüm ben
S4 konusunu bence uzatmaya gerek yok iki modelin performansı arasında çok büyük fark yok. Gerisi tercihe kalmış.

Bi cihazı kötüleyeceksen onu en azından yakında gör bir kere ondan sonra yap kötü eleştirini. Ayrıca hala anlamıyorsun.. 1.6 ghz 4 çekirdek ve 1.2 ghz 4 çekirdek diye ayırmalarının bi sebebi var heralde. Telefonu ve çekirdekleri çok yormamak ya da ısınmasını engellemek amacıyla yapılmış bu olay. Ama sen hala "şarj tasarrufu" diyosun o da ayrı bi "saçmalık"..Yorum yapmak için her cihazı kullanmamız gerekmez. Ayrıca neden ağır şeylerde güçlü çekirdekler, hafif işlerde daha zayıf olan çekirdekler kullanılıyor? Bunun amacı nedir? Hafif işleri güçlü çekirdekler yapamaz mı? İşte bu şarjtan tasarrufa yarıyor mu?
Ayrıca 5 günü ben de görmüştüm dandik cihazımla, kullanmazsan cihazı görürsün 5 günü.![]()
Seviyeli konuş asıl saçma yorumlar yapan sensin. Ayrıca bi cihazı kötüleyeceksen onu en azından yakında gör bir kere ondan sonra yap kötü eleştirini. Ayrıca hala anlamıyorsun.. 1.6 ghz 4 çekirdek ve 1.2 ghz 4 çekirdek diye ayırmalarının bi sebebi var heralde. Telefonu ve çekirdekleri çok yormamak ya da ısınmasını engellemek amacıyla yapılmış bu olay. Ama sen hala "şarj tasarrufu" diyosun o da ayrı bi "saçmalık"..
Tamam kardeşim uzatmayalım. Hem arkadaşın konusunu da kirlettik yeterince.Yeterince seviyeli konuşuyorum zaten. Saçma demek bir küfür değil, argo değil, hakaret değil.
Cihazı görmediğimi, bilmediğimi nereden biliyorsun? Gayet iyi biliyorum.