Anket Arkadaşlar Lumia 1020, HTC ONE Ve HTC ONE MİNİ'mi Alayım

Sponsorlu Bağlantılar

Lumia 1020'mi Yoksa HTC ONE'mı HTC ONE Minimi

• Kullanılan toplam oy
    23
KD1907

KD1907

Üye
bence Snapdragon 800'lü cihazlara bakmalısın,Snapdragon 600'un oyun performansı pek tatmin edici değil,1020'nin mağazası gelişmekte fakat halan daha oldu denilecek kadar değil ama kamera lazım diyorsan biçilmiş kaftan...
Lumia nın marketi hızla gelişiyor yani bi zaman sonra play store a da app store da yetişecektir merak etme kardeşim.

avast

avast

Üye
Lumia nın marketi hızla gelişiyor yani bi zaman sonra play store a da app store da yetişecektir merak etme kardeşim.
Lumia kullanan varsa durust olmak gerekirse 1020 beni etkiledi baya karizmatik bo cihaz marketine baktim pes12 fifa 14 asphalt 5 den itibaren 8 e kadar real footbal jetpack joyride temple run subway nowa3 dungeon hunter vebenzeri falan var nerdeyse oynadigim tum popiler oyunlar var ama aklima takilan optimizesi nasil kasiyormu ne yapiyor onu merak ediyorum

KD1907

KD1907

Üye
Lumia kullanan varsa durust olmak gerekirse 1020 beni etkiledi baya karizmatik bo cihaz marketine baktim pes12 fifa 14 asphalt 5 den itibaren 8 e kadar real footbal jetpack joyride temple run subway nowa3 dungeon hunter vebenzeri falan var nerdeyse oynadigim tum popiler oyunlar var ama aklima takilan optimizesi nasil kasiyormu ne yapiyor onu merak ediyorum
Ben lumia kullanmıyorum ki kullanan birine sorman lazım

beytullah6767

beytullah6767

Üye
g2 al benceucunun arasindan htc one

messevim

messevim

Üye
Lg G2 Şıklarda yok ama öneririm. Ben kullanıyorum ve şu ana kadar kullandığım en iyi telefon diyebilirim. 2 gün önce şarja taktım ve şuan bataryası daha %62 de . Oyun performansı olarak real recıng 3 ve asphalt 8 i denedim kasma falan olmadı. Ama kamerası bana göre iyi değil. Gündüz çekimleri fena sayılmaz ama gece çekimleri iyi değil. Güncelleme ile giderilecek bir sorun mu bilmiyorum. Bir eksi yanı da hafıza kartı takılamaması. Bende 16GB lik modeli var. Bir ayı geçti telefonu alalı ama hafıza yönünden daha bir sıkıntı çekmedim. Htc One de iyi bir cihaz ama Ona 1600 küsür vereceğine Bu telefonun 32 GB modelini al. 4.4 Kitkat güncellemesini de alacak..

Sony Z1 de hiç tavsiye etmem. Çok kaba bir telefon. Z1 5" olmasına rağmen G2 den daha kaba bir kasası var. G2 de 5.2". Çerçeveler o kadar ince ki önde sanki sadece ekran var gibi gözüküyor. Devasa bir ekran ama elde rahatlukla tutulabilir bir kasası var. Bu telefonu elimde görünler abartısız söylüyorum dönüp tekrar tekrar bakıyor.

1020 de iyi bir cihaz ama arka kamerada ki çıkıntı yer yüzünden sevmedim ben o telefonu.

Seçim senin.. Ben çok araştırdım daha sonra da G2 de karar kıldım. ve hiç pişman değilim..

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
KD1907

KD1907

Üye
Lg G2 Şıklarda yok ama öneririm. Ben kullanıyorum ve şu ana kadar kullandığım en iyi telefon diyebilirim. 2 gün önce şarja taktım ve şuan bataryası daha %62 de . Oyun performansı olarak real recıng 3 ve asphalt 8 i denedim kasma falan olmadı. Ama kamerası bana göre iyi değil. Gündüz çekimleri fena sayılmaz ama gece çekimleri iyi değil. Güncelleme ile giderilecek bir sorun mu bilmiyorum. Bir eksi yanı da hafıza kartı takılamaması. Bende 16GB lik modeli var. Bir ayı geçti telefonu alalı ama hafıza yönünden daha bir sıkıntı çekmedim. Htc One de iyi bir cihaz ama Ona 1600 küsür vereceğine Bu telefonun 32 GB modelini al. 4.4 Kitkat güncellemesini de alacak..

Sony Z1 de hiç tavsiye etmem. Çok kaba bir telefon. Z1 5" olmasına rağmen G2 den daha kaba bir kasası var. G2 de 5.2". Çerçeveler o kadar ince ki önde sanki sadece ekran var gibi gözüküyor. Devasa bir ekran ama elde rahatlukla tutulabilir bir kasası var. Bu telefonu elimde görünler abartısız söylüyorum dönüp tekrar tekrar bakıyor.

1020 de iyi bir cihaz ama arka kamerada ki çıkıntı yer yüzünden sevmedim ben o telefonu.

Seçim senin.. Ben çok araştırdım daha sonra da G2 de karar kıldım. ve hiç pişman değilim..
Benede htc one alacağına lg g2 al daha iyi. Htc one 1.7 ghz 4 çekirdek ama lg g2 2.3 ghz 4 çekirdek. Aradaki farkı görüyosundur umarım. Oyun performansı da bu yüzden htc one den daha iyi olacaktır bundan emin olabilirsin. Hem güncellemeleri de htc one den daha hızlı alacaktır. Ama sen htc one de karar kılmışsın gibi gözüküyor..

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
Benede htc one alacağına lg g2 al daha iyi. Htc one 1.7 ghz 4 çekirdek ama lg g2 2.3 ghz 4 çekirdek. Aradaki farkı görüyosundur umarım. Oyun performansı da bu yüzden htc one den daha iyi olacaktır bundan emin olabilirsin. Hem güncellemeleri de htc one den daha hızlı alacaktır. Ama sen htc one de karar kılmışsın gibi gözüküyor..
Sen S4 kullanıyorsun sanırım. S4 ü önermez misin ? Geçen teknosa da inceleme fırsatım oldu. Kamerasını beğendim.

KD1907

KD1907

Üye
Sen S4 kullanıyorsun sanırım. S4 ü önermez misin ? Geçen teknosa da inceleme fırsatım oldu. Kamerasını beğendim.
Evet ya S4 niye yok seçenekler arasında? :D S4 bu saydığımız bütün telefonlardan daha hızlı güncelleme alıcak bunu söyliyim. Ayrıca oyun performansı da çok iyi. Gta san andreas nfs most wanted modern combat 4 gibi yüksek grafikli oyunlar oynadım ama hiç kasma yapmadı. Ayrıca kamerası bence iyi ya bi eksikliğini göremedim. Bide temassız hareketler falan var onlarda çok hoş duruyor. S4 ü tavsiye ederim ama arkadaş kendisi bilir.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
kararımı değiştiriyorum lg g2 16 gb alıyorum

avcitalip

avcitalip

Üye

kamera sorunları bence güncellemeyle giderilecektir,babamda G2 var bende Note 3 var bir arkadaşta Z1 var 3 cihazında bana göre kameraları tatmin edici değil ama One'ın yanında bence çok daha iyidirler

32GB G2 alınırsa bence One'dan çok daha iyi olacaktır... 4.4 gelir mi bilemeyiz ama bana LG Türkiye'den yetkili bir isim 4.3 yolda 4.4'ü de alacak dedi fakat piyasada ne 4.3 var nede 4.4 ile ilgili dedi kodular fakat bu sorun olmamalı çok güzel custom romlar var gerek duyarsanız(bizim g2'de 4.2.2 var gerek duymuyoruz) G2'yi bir Nexus cihazına(hatta daha iyisine) çevirebilirsiniz...
kararımı değiştiriyorum lg g2 16 gb alıyorum

arttırılamaz hafızaya bence pek takılma zaten One'ın da hafızası arttırılamıyor ama OTG'den bir flash takıp işini görürsün ;)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: avcitalip
avcitalip

avcitalip

Üye
Evet ya S4 niye yok seçenekler arasında? :D S4 bu saydığımız bütün telefonlardan daha hızlı güncelleme alıcak bunu söyliyim. Ayrıca oyun performansı da çok iyi. Gta san andreas nfs most wanted modern combat 4 gibi yüksek grafikli oyunlar oynadım ama hiç kasma yapmadı. Ayrıca kamerası bence iyi ya bi eksikliğini göremedim. Bide temassız hareketler falan var onlarda çok hoş duruyor. S4 ü tavsiye ederim ama arkadaş kendisi bilir.

Exynos 5410'li bir cihaza niye o kadar para verilsin ki ? :) TouchWiz'e birşey diyemem ama LG'de de benzer adlarda hemen hemen aynı özellikler var bundan emin ol ;)

KD1907

KD1907

Üye
avcitalip

avcitalip

Üye
ciddiyim tabiki o kadar ısrar karşısında dayanamadım karşılatır

bence hata yapmazsın,ben bile babama G2 alırken bir an acaba bende 32GB G2'mi alsaydım dedim tabi note 3'her türlü alıyor onu da(LTE Note 3)

KD1907

KD1907

Üye
1- Lg g2 nin ekranı 5.2" ama htc one ın ekranı 4.7" ve ikiside 1920x1080 çözünürlüğe sahip.
2- Kamera hakkında bi bilgim yok o yüzden yorum yapamayacağım ama htc one ın kendi özel kamerası var onu kullanıyor diye biliyorum.
3- Lg g2 snapdragon 800 (2.27 ghz 4 çekirdek) kullanıyor ama htc one snapdragon 600 yani 1.7 ghz 4 çekirdek kullanıyor.
4- Fiyat konusunda lg g2 1400 tl civarında ama htc one en az 1600 tl.
5- İkisi de 2 gb ram kullanıyor.