Anket Arkadaşlar Lumia 1020, HTC ONE Ve HTC ONE MİNİ'mi Alayım

Sponsorlu Bağlantılar

Lumia 1020'mi Yoksa HTC ONE'mı HTC ONE Minimi

• Kullanılan toplam oy
    23
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Az değil kardeşim.
Yuh ya serrolar bizim hafizanin yarisini aliyolar sistem zimbirtilariyla. Allah belalarini versin onlarin
Sonrada rootlar istemediğin şeyleri siler daha fazla yer açarsın :D LG G2 multimedya öellikleriyle falan zengin bi telefon ama hemen hemen hepsinde bu civarda kalıyo kardeşim.

KD1907

KD1907

Üye
Az değil kardeşim.
Sonrada rootlar istemediğin şeyleri siler daha fazla yer açarsın :D LG G2 multimedya öellikleriyle falan zengin bi telefon ama hemen hemen hepsinde bu civarda kalıyo kardeşim.
Yok valla root yaparsam garanti gider risk alamam

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Eski haline çevirirsende geri düzelir. Zaten gerek yok ya yeter 16 da :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Nedense HTC One Biraz daha ağır basıyor benim şu ekrandaki saatine hayranım ya tek kelime ile süper

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
öyle ama şöyle düşün daha ucuza daha iyi bi telefon almak ? :)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Daha gelişmiş şu zamanın üst seviye telefonlarından :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
32 gb lık versiyonu 3-4 aya 1500 civarlarına düşermi peki

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kamera hız stabilite = Lumia 1020 hiç uğraşma al gitsin.

Tmobile

Tmobile

Üye
perofrmanans hız artık anroid üst modellerdede var tabi ios ve lumia kadar olmasada bir galaxy young da değil çok performans hız istiyorsan 1020 al ama wp8 metroui arayüzünü beğenmiyorsan alma pişman olmaz htc one ben olsam almazdım saten htc ye karşı bir fobim var şirkette durumlarıda iyi değilmiş batar yakında dermişim benim önerim teknosada 1399tl ye nexus5 on siparişteydi onu alman heryönden hız dışında iyi olucaktır cebinede 500 tl para kalır onunlada bir tablet alırsın istersen.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
perofrmanans hız artık anroid üst modellerdede var tabi ios ve lumia kadar olmasada bir galaxy young da değil çok performans hız istiyorsan 1020 al ama wp8 metroui arayüzünü beğenmiyorsan alma pişman olmaz htc one ben olsam almazdım saten htc ye karşı bir fobim var şirkette durumlarıda iyi değilmiş batar yakında dermişim benim önerim teknosada 1399tl ye nexus5 on siparişteydi onu alman heryönden hız dışında iyi olucaktır cebinede 500 tl para kalır onunlada bir tablet alırsın istersen.
lg g2 nasıl

Tmobile

Tmobile

Üye
uzun süreli kullanmasamda sihirli tuş zorluyor heleki elin kuçukse arkada olduğu için telefonu duşurup kırabilirsin ama ben olsam tercihimi nexus 5 ten yana kullanırdım ama g2 de alabilirsin tek sıkıntısı guncelleme ve tuş.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
İnternette herkes g2 diyor g2 alabilirim önerilerinizi dinleyip
Daha gelişmiş şu zamanın üst seviye telefonlarından :)
lg g2 32 gb lık versiyonu 3-4 aya 1500 civarlarına düşermi peki

KD1907

KD1907

Üye
ya alacam ama tek bi kötü yanı var oda radyosu yokmuş
Nexus 5 Nasıl
Ya radyoyu salla napcan radyoyu :D Nexus 5 te iyi telefon arkasında google var yani güncellemeleri en hızlı alacak telefon nexus 5 demektir bu. Zaten google açıklama yapmış nexus 5 1.5 yıl güncelleme alıcakmış. Ayrıca işlemci hızı da gayet iyi snapdragon 800 kullanıyor yani 4 çekirdekli 2.3 ghz işlemcisi var. Pil ömrü biraz kısa yani 2300 mah. Onun haricinde 1.3 mo ön kamera 8 mp arka kamerası var ve ekranı 4.7" gibi bişeydi tam hatırlamıyorum. Fiyatı da gayet uygun teknosada 1300 ya da 1400 tl gibi bişeydi onu da tam hatırlamıyorum. Yani alıcaksan pişman etmez merak etme :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Ya radyoyu salla napcan radyoyu :D Nexus 5 te iyi telefon arkasında google var yani güncellemeleri en hızlı alacak telefon nexus 5 demektir bu. Zaten google açıklama yapmış nexus 5 1.5 yıl güncelleme alıcakmış. Ayrıca işlemci hızı da gayet iyi snapdragon 800 kullanıyor yani 4 çekirdekli 2.3 ghz işlemcisi var. Pil ömrü biraz kısa yani 2300 mah. Onun haricinde 1.3 mo ön kamera 8 mp arka kamerası var ve ekranı 4.7" gibi bişeydi tam hatırlamıyorum. Fiyatı da gayet uygun teknosada 1300 ya da 1400 tl gibi bişeydi onu da tam hatırlamıyorum. Yani alıcaksan pişman etmez merak etme :)
ya doğru diyorsunda radyosuz yapamıyorum ben telefonda :)

KD1907

KD1907

Üye
ya doğru diyorsunda radyosuz yapamıyorum ben telefonda :)
Mp3 olarak indir direk bence radyoya gerek yok ama illa radyosuz yapamam diyosan bilemem valla. Şu an S4 te se Lg G2 de de nexus 5 te de radyo yok yani akıllı telefonların çoğunda yok radyo.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
KENDİM HTC ONE KULLANICISIYM ÖNERİRİM
ne gibi artıları var eksileri ne android 4.4 güncellemesini alırmı eğlenceli bir telefonmu birde sağlamlığı nasıl nokia kadar sağlammı yani yere düşerse kırık çatlak gibi bir şey olurmu