Anket Arkadaşlar Lumia 1020, HTC ONE Ve HTC ONE MİNİ'mi Alayım

Sponsorlu Bağlantılar

Lumia 1020'mi Yoksa HTC ONE'mı HTC ONE Minimi

• Kullanılan toplam oy
    23
LimePie

LimePie

Üye
Istanbul bilişim de olmasi lazim ucuz orası

KD1907

KD1907

Üye
Istanbul bilişim de olmasi lazim ucuz orası
Orası ucuz ama dandik mal satıyolar. Ordan aldığın malların çoğu bozuk çıkıyor ya da sonradan bozuluyor ve garanti denen bişey de yok desem doğru olur. Ayrıca yapılan şikayetlerin çoğu da o siteden geliyor. Yani o siteye güven olmaz bence ordan almayın.

LimePie

LimePie

Üye
Yok kardeşim ben ordan telefon aldım sapasağlam garantili sorguladim yani iyi bir site ama genede sen bilirsin arkadaşın dediği gibi de olabilir ama bana denk gelmedi

KD1907

KD1907

Üye
Yok kardeşim ben ordan telefon aldım sapasağlam garantili sorguladim yani iyi bir site ama genede sen bilirsin arkadaşın dediği gibi de olabilir ama bana denk gelmedi
Sana denk gelmemiş şansın varmış demekki. Ama illa dandik mal çıkacak diye bişey söylemiyorum ha yanlış anlaşılmasın.

LimePie

LimePie

Üye
Çıkacağını da sanmam öyle olsaydı şikayet çok olurdu

LimePie

LimePie

Üye
Neyse tamam arkadaş istediği yerden alsın ben sadece alternatif sundum iyidir kötüdür bilemem

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Lg g2 iyimidir ihtiyaçlarımıda karşılarmı peki performans olsun batarya olsun ses olsun kamera gibi yönlerden ihtiyaçlarımı karşılarmı ????

LimePie

LimePie

Üye
Lg g2 iyimidir ihtiyaçlarımıda karşılarmı peki performans olsun batarya olsun ses olsun kamera gibi yönlerden ihtiyaçlarımı karşılarmı ????
her yönden karşılar lg g2 1 ay kullandım telefonu tek kötü yanı hafıza kartı takılmaması tabi 32 gb alırsan sorun çıkmaz performansı çok iyi snapdragon 800 kamerasıda iyi ois özelliği bulunuyor.

KD1907

KD1907

Üye

her yönden karşılar lg g2 1 ay kullandım telefonu tek kötü yanı hafıza kartı takılmaması tabi 32 gb alırsan sorun çıkmaz performansı çok iyi snapdragon 800 kamerasıda iyi ois özelliği bulunuyor.
Kardes bisi sorcam lg g2 16 gb icin. Teli ilk aldiginda kac gb veriyo 16 gb uzerinden. S4 te 9 gb veriyo namussuzlar :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
peki android 4.4 güncellemesinide alacakmıdır

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tabiiki de 1020

cobanoglu-24

cobanoglu-24

Üye
Bence üçünüdenalma. Birazdaha para koy Sony z1 al pişman olmazsn. Ömür boyu gider.d

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
G2 al 16 den kalan yaklaşık 10 - 11 gb idi sanırsam. Ha dersenki ben nexus 5 alcam kalan hafıza 12 gb :D Ama ben s3 le bi çok oyun olduğu halde 4 gb hafza kalıyodu hafıza kartımda vardı müzikler ondaydı ama müzikleri tele atsamda dolmazdı 4 gb ;) 16 gb G2 de yeter dikkatli kullanırsan. Belki bu bile zorlıycak bütçeni 32 ye zorlamana gerek yok ;)

cobanoglu-24

cobanoglu-24

Üye
Arada 250 300 TL fark var

• Beğen
Tepkiler: KD1907
KD1907

KD1907

Üye
G2 al 16 den kalan yaklaşık 10 - 11 gb idi sanırsam. Ha dersenki ben nexus 5 alcam kalan hafıza 12 gb :D Ama ben s3 le bi çok oyun olduğu halde 4 gb hafza kalıyodu hafıza kartımda vardı müzikler ondaydı ama müzikleri tele atsamda dolmazdı 4 gb ;) 16 gb G2 de yeter dikkatli kullanırsan. Belki bu bile zorlıycak bütçeni 32 ye zorlamana gerek yok ;)
Yuh ya serrolar bizim hafizanin yarisini aliyolar sistem zimbirtilariyla. Allah belalarini versin onlarin

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic