Orası ucuz ama dandik mal satıyolar. Ordan aldığın malların çoğu bozuk çıkıyor ya da sonradan bozuluyor ve garanti denen bişey de yok desem doğru olur. Ayrıca yapılan şikayetlerin çoğu da o siteden geliyor. Yani o siteye güven olmaz bence ordan almayın.Istanbul bilişim de olmasi lazim ucuz orası
Sana denk gelmemiş şansın varmış demekki. Ama illa dandik mal çıkacak diye bişey söylemiyorum ha yanlış anlaşılmasın.Yok kardeşim ben ordan telefon aldım sapasağlam garantili sorguladim yani iyi bir site ama genede sen bilirsin arkadaşın dediği gibi de olabilir ama bana denk gelmedi
Zaten şikayet çokÇıkacağını da sanmam öyle olsaydı şikayet çok olurdu

her yönden karşılar lg g2 1 ay kullandım telefonu tek kötü yanı hafıza kartı takılmaması tabi 32 gb alırsan sorun çıkmaz performansı çok iyi snapdragon 800 kamerasıda iyi ois özelliği bulunuyor.Lg g2 iyimidir ihtiyaçlarımıda karşılarmı peki performans olsun batarya olsun ses olsun kamera gibi yönlerden ihtiyaçlarımı karşılarmı ????
Kardes bisi sorcam lg g2 16 gb icin. Teli ilk aldiginda kac gb veriyo 16 gb uzerinden. S4 te 9 gb veriyo namussuzlar
her yönden karşılar lg g2 1 ay kullandım telefonu tek kötü yanı hafıza kartı takılmaması tabi 32 gb alırsan sorun çıkmaz performansı çok iyi snapdragon 800 kamerasıda iyi ois özelliği bulunuyor.

peki android 4.4 güncellemesinide alacakmıdırher yönden karşılar lg g2 1 ay kullandım telefonu tek kötü yanı hafıza kartı takılmaması tabi 32 gb alırsan sorun çıkmaz performansı çok iyi snapdragon 800 kamerasıda iyi ois özelliği bulunuyor.
Alicak evetpeki android 4.4 güncellemesinide alacakmıdır
Biraz para dedigin telefon 2100 tl?Bence üçünüdenalma. Birazdaha para koy Sony z1 al pişman olmazsn. Ömür boyu gider.d
Biraz para dedigin telefon 2100 tl?
Süvari derken?Nokia 1020 de 1.800 süvari kardeş.?
Ama ben s3 le bi çok oyun olduğu halde 4 gb hafza kalıyodu hafıza kartımda vardı müzikler ondaydı ama müzikleri tele atsamda dolmazdı 4 gb Yuh ya serrolar bizim hafizanin yarisini aliyolar sistem zimbirtilariyla. Allah belalarini versin onlarinG2 al 16 den kalan yaklaşık 10 - 11 gb idi sanırsam. Ha dersenki ben nexus 5 alcam kalan hafıza 12 gbAma ben s3 le bi çok oyun olduğu halde 4 gb hafza kalıyodu hafıza kartımda vardı müzikler ondaydı ama müzikleri tele atsamda dolmazdı 4 gb
16 gb G2 de yeter dikkatli kullanırsan. Belki bu bile zorlıycak bütçeni 32 ye zorlamana gerek yok
![]()